69

Я па я..!

преди 7 месеца

Луната е 51-ви щат на САЩ и никой няма право да ходи там без виза.По нарушителите се стреля без предупреждение.

68

Отговор

преди 7 месеца

Целта е Луната да се милитализира. Земята отесня за военнолюбците.

67

Стар Уорс

преди 7 месеца

не е име на фантастична поредица, а име на военна програма на САЩ. Останалото е следствие.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Много ясно,защото несе справиха със земята!!

65

Орбитална атака

преди 7 месеца

Представете си, в магазина и картата ви отказва. Пробвате банкомат-не работи сисмемен проблем. Опитвате да се обадите в банката-телефоните не работят. Пробвате да навигирате до банка, навигацията отказва. Масово сактове в интернет не са достъпни. Икономиката практически спира. Доставки, нокой не знае какво се случва. Войските са слепи. Ако има ракетна атака в момента не могат да направят нищо. Не могат и да стрелят първи, не знаят къде, пък и ракетите ще бъдат унищожени щом минат през космоса

64

Рафинерия Луна

преди 7 месеца

Военна база с персонал и рафинерия на Луната ще позволи пълна доминация в орбита. Космически войски разчитащи изцяло на сателити изстреляни с ракети от земята нямат шанс срещу космичес имащи достъп до неограничено гориво. Забравете старлинк, забравете гео-комуникации. Който вземе лунната рафинерия ще казва кой има правото на орбитални сателити и кой не.

63

Космически войски2.0

преди 7 месеца

На луната има ракетно гориво. Представете си какво значи това. Космическите войски на държавата притежаваща лунна рафинерия могат да презареждат на луната и така да имат тотална доминация в космоса, и при желание да отрежат достъпа до орбита на останалите държави. Как? В момента масата стигаща орбита е под 0.1. Т.е. можете да изпратите един сателит горе и имате празни резервоари. Представете си космически боен кораб с неограничено гориво, постоянно сменящ орбити и унищожаващ сателити на другите

62

Анонимен

преди 7 месеца

Четиринайсета Династия затрили и с Чеврейска заменили. От горната Глава Короната свалили. На Хююя кожичката му изгорили и короната там поставили. Сара Божа краВичка Сменила Мъжкото начало и с Женско заменила. От тогава Мъжкарите от Женска Утроба кат излизат все *** ги правят по Долната Главичка. Бе да еееба аз тая Сара, таз долна пииичка... от де се е научила да я еееебат с Рязана Главичка? И тез Сарини Мъжки Начела като се родят все Женско Фамилно Име им слагат...

61

Анонимен

преди 7 месеца

Забравих да напиша, че Индия гледа към Луната да и паднат пачки - Драхми - парички от Абрахам, който се е качил на Луната! Абрахам - парична Брахма от каста в Индий се излюпил и на народите в Египед Ехова вяра той захлюпил.... и се появило преклонение пред Паричното сътворение. Така Абрахам рекъл и долната им глава отсякъл...И тръгнали Лихвари като Божии господари. Прекосили Нанаската Земя, Фараона те Убили.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Защо Русия, Индия и Китай са вперили поглед в луната? Понеже те се молят на аллаха, на мюслито, на мойсечето, на мохамедчето! Слънчевите религии са за нас българите и се молиме на Загрея - Слънцето наше всеки Божи ден да ни Вразумява директно със своите слънчеви лъчи Главите и да ни донесе Вяра, Надежда и Любов, а не както при тия дет зяпад нощно време към Луната и получават отразени лъчи! Затова и народа Български се бори срещу Чутурите на Управляващите ни - вперили очи към Луната!

59

Анонимен

преди 7 месеца

Индия и Китай си кацат на на луната. Сащ и Русия я гледат.

58

Йонков

преди 7 месеца

До Анонимен 65... За всичко лъжат?....Че то тогава лъжат и че са на Земята..., комунисте ***.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Русия може да е вперила поглед , Индия и Китай си кацат на нея .

56

ха

преди 7 месеца

Индия в скоро време ще изгради голям катун на Луната където ще създадът завод за гуменки една и две конски сили . Обсъждат много сериозно и проекта за заселването на Луната със свещенни крави . Сериозни пречки ще създадат и преместването на свещенните реки Инд и Ганг на Луната .

55

...

преди 7 месеца

ми това което се видя само доппреди седмица две и, че Индия, извинявам се Бхарат, са далеч, далеч, далеч, далеч, далеч, далеч по-напред от рашистан в лунната надпревара! :)))))))))))))))))

54

ФАКТ

преди 7 месеца

Защото са романтици по природа !

53

Анонимен

преди 7 месеца

Какво толкова са се вторачили в Марс...сякаш става за живеене.По добре увеличете опитите за намиране на Планета с условия за живот и да е близо до нашата Земя...

52

бг

преди 7 месеца

РАЗСТОЯНИЕ ОТ ЗЕМЯТА ДО ЛУНАТА БЕ ИЗМЕРЕНО ДО САНТИМЕТЪР ЕДВАКОГАТО ЯПОЛО !! МОНТИРАХА ЛЕЗЕРНО ОГЛЕДАЛО СЛЕД КАЗАНЕТО НА ЛУНАТА..тОВА ЗА ТКОЛХОЗНИЦИ КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ АПОЛО НЕ СА КАЗАЛИ НА ЛУНАТА.

51

да ама не

преди 7 месеца

на тезип вперили поглед в лената ще припомня поговорката *** НЯМА ГАЙДА ИСКА

50

Анонимен

преди 7 месеца

На целия свят стана ясно, че америка излъгаха, че някога са били на луната. Всъщност, американците за всичко лъжат.