9

Анонимен

преди 7 месеца

Разстройва слабите стомаси!

8

3в1

преди 7 месеца

Отрицателните ефекти не разбрахме

7

деди

преди 7 месеца

Кафето не вдига кръвното , а повишава пулса . Прави те нервен , разбива ти съня . Бавна отрова .

6

Нес кафе

преди 7 месеца

Оле, колко приятно мирише кафето! Прекрасна вълшебна напитка! По две кафенца на ден , за да се поддържате приятно, бурно и енергично...!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Е, подобрява настроението в смисъл, че е приятно да се пие. И до 10 кафета съм стигал в натоварен момент преди години, да чукам на дърво, последствия няма. Иначе, да, две-три кафета на ден не са прекалено много. Естествено, ако нямаш някакво заболяване и да ти е противопоказна употребата му.

4

Както всичко друго

преди 7 месеца

и с кафето е нужна модерация в употребата. Едно-две кафета на ден е може би полезно, но тия дето пият по 5-6 и нагоре не мисля, че са много добре здравословно. По тая точка с подобряването на настроението също не съм съгласен. Кафето забързва метаболизма и по този начин по-скоро подсилва настроението, в което сте. Нямам наблюдения за подобряване на настроението и паметта.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Когато се пие с мярка, няма как да навреди. Както и всичко друго.

2

Анонимен

преди 7 месеца

кафето е наркотик, както и солта захарта и брашното, тези неща + алкохола не трябва да се употребяват за да искате да сте в перфектно здраве.....

1

Анонимен

преди 7 месеца

Не съм сигурен дали момиченцето от щанда напусна без предизвестие или нашето човече направи нещо. Казваше, че си харесва работата.