15

Анонимен

преди 7 месеца

До Митко - Случи се да бъда в Севлиево преди близо 30 години. Преди няколко години ми гостуваха мои познати от този град и се оплакаха от водния режим и как един наш много популярен министър-председател бил казал с пренебрежение, че няма да се занимава с "този гьол", ненаправения язовир. Затова питам, нямам никаква информация по този въпрос.

14

Ухаааа!

преди 7 месеца

Е, преди там правеха батериите за вода по 30-на лева , после увеличиха на 65 лв. , днес са за по 100 лв. , а утре - когато продадат фабриката , същите батерии ще са по 200 лв. ! А , честита промяна , евце български !

13

Митко

преди 7 месеца

До Анонимен 1. Отдавна този проблем е решен.Чети повече.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Идеал Стандард се продават в цял свят, бях тръгнал от Франция за България това лято с кола с 3 преспивания - в Германия, Австрия и Румъния, и в трите хотела или мивките или тоалетните чинии бяха на Идеал Стандард

11

Анонимен

преди 7 месеца

Продуктите им са качествени ама са твърде скъпи като за произведени във България!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Отдавна не им купувам некачествената стока. Хем са скъпи, не са с проблеми. Имам български смесители от 1990-те, които си работят без проблеми и няколко "нови" на тия от статията, които се скапаха веднага след изтичане на гаранцията. Никога повече техни неща.

9

До 8

преди 7 месеца

Бавен ли си, Идеал Стандарт отдавна не е с български собственици, работи си добре.

8

Голяма придобивка

преди 7 месеца

Купуват си производител пробутващ на пазара цели партиди с дефектни детайли, които после техниците от сервизните фирми сменят в срока на гаранционното обслужване. Сега могат още да понижат качеството и да повишат цените. Да им е честито.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Да не стане като с Булгартабак. Първо лъскави обещания, а после машините в Румъния и работниците на улицата?!

6

Петър Танчев

преди 7 месеца

Сега ще ги ликвидират, така както направиха западните фирми купили български предприятия по време на масовата ликвидация...пардон приватизация.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо българско не остана, дори политиците.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Дрън-дрън, изкупуват ни. Под лъскавите думи се крие придобиване, което намалява конкуренцията, респективно увеличава възможностите да се влияе на пазарната цена. Не е изключено и да го затрият, за да го изнесат някъде, където е икономически по-изгодно за тях. Напр. Украйна?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Това е масовия вариант за отстраняване на конкуренцията - купуваш я - по евтино и полезно се отразява в годишните отчети и по банкави баланси в дългосрочен план

2

Анонимен

преди 7 месеца

Тия с тяхната калпава продукция на висока цена за кви пазари бълнуват ?

1

Анонимен

преди 7 месеца

В Севлиево и региона дълги години имаше воден режим, защото все не достигаха средства да се довърши заплануван язовир. Все още ли е така?