37

мнение

преди 9 месеца

обещаха да им платят и тракторите клекнаха.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Мутрата в затвора!! Само така може да се разреши проблемът! Само така ще настъпи желаното спокойствие в държвата!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка Денков

34

Анонимен

преди 9 месеца

Защо да не подкрепим земеделието в България ? За да започнем да внасяме всичко от вън ? Малко ли са ни вносните ***, на които отдавна е изтекъл срокът на годност ? 20-годишно дълбоко замразено свинско ? 25-годишно дълбоко замразено телешко ? Пластмасови домати и краставици ?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Ядем вносни храни, защото властта се подиграва със земеделците у нас ! В Европа субсидиите за земеделие се дават, защото Европа налага изисквания за фермерите ! В Украйна изисквания няма и затова Еврепийския съюз не пускаше украински внос. Сега го пускат, защото сме солидарни с украинците и от солидарност трябва да ядем храни , произведени с пестициди, тежки метали , а от скоро и при използване на снаряди с обеднен уран !

32

Блокаж

преди 9 месеца

Блокади в цялата страна и най-вече пред парламента.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, много платени писачи тук! Чудя се, дали поне малко не ви е срам, че се подигравате с хора, на които работното място е полето и фермите! Целият земеделски бранш омаскарихте, вместо да подкрепите това, което е останало от родното производство! Хапвайте вносни храни от Украйна. Чувам, че там ползвали МАЛКО снаряди с обеднен уран, така че ще е здравословно и безопасно да консумирате!

30

Анонимен

преди 9 месеца

зърнари, какво да ги правиш

29

Анонимен

преди 9 месеца

Няма ли да направят един парад в деня на Независимоста-22 септември 1908г. когато 30 год. след Освобождението-1878г. и 23 год. след Съединението на България обявява от цар Фердинанд своята Независимост държавна от външни вмешателства в устойството и в управлението,също в икономическо отношение зависимост от външни собственици и предишни притежатели от преди Освобождението на важни структурни обекти от националното стопанство на територията,като железници и др,които по стойност са били изплатени.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Много българофоби пишат тук. Срам за вас ! Земеделците произвеждат храни и са достойни хора ! Протестира целият бранш ! Аман от тъпите Ви опорки, че протестирали зърнари с майбаси !

27

Анонимен

преди 9 месеца

Самият министър Вътев при гласуване на парламента на решението да се допусне отново внос от Украйна , каза, че зърното от Украйна не е много качествено ! Гледах изслушването му на живо ! Защо тогава пускат украинския внос на храни в България ? Явно солидарността с украинците ще е за сметка на нашето здраве ?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Тази техника я накупиха с откраднатите аренди на собствениците, които тиквата изгони да му бачкат в чужбина!! Това са нашите пари!! Уж ни наемаха земите, пидписваха ни и ни заграбиха арендата на бащините земи!! Плащаха данък спокойствие на банкянския зеленчук!! Кьовеши, сасезирай се и им разкатай фамилиите на тези!!

25

земеделец

преди 9 месеца

7лв. литър олио , още един етаж на вилата.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Ошамарете ги под колоните!! Те го заслужават!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Малко нагло е да извадят на показ тази техника за милиони и да плачат, че са зле :)

22

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 17 С най-ниското качество. Другото изнасят и печелят. "Протестът" е политически. Виж, ако се организират дребните производители да протестират наистина против рекета на прекупвачите, с тях съм. Ама ги е страх.

21

Тези

преди 9 месеца

Ако протестираха в 40 града в страната само пред Министерски Съвет и Козяк 16 НЕ, да бяха си останали всъщи!Няма смисъл

20

Утре

преди 9 месеца

Се очаква!

19

Радев

преди 9 месеца

докато чакат да вземат да издигнат един пилон в полето на Долни Богров!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ако е вярно - пълно разочарование от Земеделците!!!