132

Анонимен

преди 8 месеца

До Малко за историята И къде видя да си противореча? Всичко е дело на русия. Първо Донбас го населиха с руснаци насилствено по времето на СССР като пращаха хора от цяла русия да копаят в мините. Второ насилствена русификация и дискриминация на украинския език. Трето промивка по телевизията, че бандеровци щели да дойдат да ги убиват. Четвърто руски командири идват и организират войната. Пето войната се води с руски оръжи. Шесто участва редовната руска армия - например при 138-*** мотострелкова.

131

Малко за историята

преди 8 месеца

До Анонимен 142: Не виждаш ли как сам си противоречиш? Защо на разделителната линия, през която са се обстрелвали от една страна украинската армия и неонацистките батальони, а от друга страна - донбаските доброволци, не са били само тези хора, дошли от Русия - Бородай, Гиркин и т.н. Донбаските опълченци не са воювали насила, и сега не воюват насила. Ако беше така, щяха да хвърлят оръжието и да се предадат. А те не искат да живеят в една държава с превратаджиите от Киев. И са прави за себе си.

130

Анонимен

преди 8 месеца

Александър Бородай - роден в Москва. Първи председател на министерски съвет на ДНР. Глава на съюза на доброволците в Донбас. Игор Гиркин - роден в Москва. На "преклонната" възраст от 42 години се "пенсионира" от ФСБ със званието полковник. Няколко месеца по-късно става министър на отбраната на ДНР. Къде точно виждаш гражданска война? Да зомбирани бал ъ ци за окопите винаги се намира. То както виждаш в България е пълно с хора подкрепящи путин, разбира се, че и в Донецк ще намериш.

129

Анонимен

преди 8 месеца

краен продукт , собствена марка не прави , защото краварите ще ти го вземат.

128

Анонимен

преди 8 месеца

До Гражданската война Враждуващите страни не принадлежат към една и съща страна. В Украйна има про-руско настроено население точно както в България има хора милеещи по Тодор Живков и гласуващи за БСП и Копейкин. Но точно както в България соц-ностългиците не биха тръгнали на война. Точно както нямаше война в рускоговорящите градове Николаев и Херсон. Войната дойде с руските служби, руски командири като полковник Гиркин, Моторола, Александър Бородай, нацистите от Русич и руско оръжие.

127

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Анонимен 134: Трябва да участваме в международното разделение на труда с нещо, което се продава и което правим по-добре или поне по-евтино от другите. Ти например можеш ли да правиш нещо по-добре от другите край теб? Ако не можеш, поне си трай. Ракети и перални има кой да прави.

126

Сашо

преди 8 месеца

Първи ли ще ни цифровизират?Когато Германия се услушваше за кромид в България вече имаше бариери и кпп .Няма нужда от цифров затвор.

125

инженер

преди 8 месеца

жалки соросчета , българския инженер и бизнес не е толкова глупав да направи грешката на филандците и Нокиа , взеха ли им всичко краварите , взеха им.. Ако не можеш да си защитиш собственоста на краварските крадливи ръце по добре не прави велики неща..

124

Нищо ново

преди 8 месеца

До Анонимен 133: А защо тези, които не са адекватни, (т.е. които не са съгласни с теб) не вземеш направо да ги застрелваш? Това са правели и тези със свастиките и в Украйна. И сигурно празноглавците (като теб) считат това за правилно и демократично. Все пак тук е ЕС и НАТО.

123

Гражданската война

преди 8 месеца

До Анонимен 132: Чети Уикипедия: "Гражданската война е война, в която враждуващите страни принадлежат на една и съща държава. Целта на едната страна може да е установяване на контрол над държавата или над определена област, постигането на независимост на област или промяна на държавната политика. За разлика от други интензивни конфликти като въстанията или революциите гражданските войни са по-продължителни, организирани и широкомащабни, като често и използват редовна армия" Кое не е било същото?

122

Анонимен

преди 8 месеца

До Малко за историята Ползата за България от войната в Украйна е, че сега е много лесно да се идентифицира кой е адекватен и кой е неадекватен. Като почне да ми обяснява някой за преврати, укро-нацисти и как Украйна и САЩ били виновни, този човек директно изчезва от живота ми. На такива хора нито работни места, нито коричка хляб. Да си ходят в Москва или в Китай. Тук е ЕС и НАТО.

121

Анонимен

преди 8 месеца

До Малко за историята Всичко което пишеш са лъжи и дезинформация нацелена към неинформираните хора. Хората с мозък знаят къде имаше война и къде нямаше. В Николаев и Херсон що нямаше "гражданска война"? Ти виждал ли си на картата къде се намират териториите окупирани от русия до 24.02.22? русия 1,5 години не може да превземе Славянск и Краматорск, ти си верваш, че некви миньори биха могли да удържат Украйна 8 години без руска армия в Донбас. Каква гражданска какви 5 лева? Руски лъжи за бал ъ ци

120

Анонимен

преди 8 месеца

Абе този да не е получил някакъв лек инсулт, че стана толкова зле последно време?

119

Малко за историята

преди 8 месеца

Да, Хитлер е разпространявал пропаганда. Но това не слага знак на равенство между пропагандата на Хитлер и реалната гражданска война в Украйна след преврата от 2014г. За да няма война беше достатъчно Украйна да спазва Минските съглашения, които бяха подписани в присъствието на президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия. Трябваше да дадат специален статут на Донбас и да изтеглят тежките оръжия от разделителната линия. Защо от Киев не го направиха? Защото САЩ искаха война.

118

Анонимен

преди 8 месеца

Слава на ИТ сектора

117

Анонимен

преди 8 месеца

Точно така, пред нас са само Уаканда и Азгард.

116

Анонимен

преди 8 месеца

В топ 3 може да сме само за иновации в далаверата и кражбата.

115

Румбата

преди 8 месеца

Казали са му нещо ама той не е разбрал. Искал е да каже че сме в горната 1/3 по човешко развитие.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Рундьо типично по каманистически изкача с някава фантасмагория от време на време. Браво РАДЕВ! Дигай още един пилон, цъфнали сме и сме вързали

113

до 110

преди 8 месеца

абе другарю,ай се ский с твоя паритет! Те за тва руснаците бягат на запад... Ай недей,ч е ще се пу кнем от смях! МНежду другото не знам къв е тоя поаритет, но китайски комп или кола струват еднакво в германия и Русия, сме шник!