140

Анонимен

преди 3 дни

До Малко за историята И къде видя да си противореча? Всичко е дело на русия. Първо Донбас го населиха с руснаци насилствено по времето на СССР като пращаха хора от цяла русия да копаят в мините. Второ насилствена русификация и дискриминация на украинския език. Трето промивка по телевизията, че бандеровци щели да дойдат да ги убиват. Четвърто руски командири идват и организират войната. Пето войната се води с руски оръжи. Шесто участва редовната руска армия - например при 138-*** мотострелкова.

139

Малко за историята

преди 3 дни

До Анонимен 142: Не виждаш ли как сам си противоречиш? Защо на разделителната линия, през която са се обстрелвали от една страна украинската армия и неонацистките батальони, а от друга страна - донбаските доброволци, не са били само тези хора, дошли от Русия - Бородай, Гиркин и т.н. Донбаските опълченци не са воювали насила, и сега не воюват насила. Ако беше така, щяха да хвърлят оръжието и да се предадат. А те не искат да живеят в една държава с превратаджиите от Киев. И са прави за себе си.

138

Анонимен

преди 3 дни

До Не е ли ясно? __Не ли ясно? КАКВО ДА Е ЯСНО? ЧЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ НИЩО ЛИ?!!!

137

Анонимен

преди 3 дни

Александър Бородай - роден в Москва. Първи председател на министерски съвет на ДНР. Глава на съюза на доброволците в Донбас. Игор Гиркин - роден в Москва. На "преклонната" възраст от 42 години се "пенсионира" от ФСБ със званието полковник. Няколко месеца по-късно става министър на отбраната на ДНР. Къде точно виждаш гражданска война? Да зомбирани бал ъ ци за окопите винаги се намира. То както виждаш в България е пълно с хора подкрепящи путин, разбира се, че и в Донецк ще намериш.

136

Анонимен

преди 3 дни

краен продукт , собствена марка не прави , защото краварите ще ти го вземат.

135

Анонимен

преди 3 дни

До Гражданската война Враждуващите страни не принадлежат към една и съща страна. В Украйна има про-руско настроено население точно както в България има хора милеещи по Тодор Живков и гласуващи за БСП и Копейкин. Но точно както в България соц-ностългиците не биха тръгнали на война. Точно както нямаше война в рускоговорящите градове Николаев и Херсон. Войната дойде с руските служби, руски командири като полковник Гиркин, Моторола, Александър Бородай, нацистите от Русич и руско оръжие.

134

Не е ли ясно?

преди 3 дни

До Анонимен 134: Трябва да участваме в международното разделение на труда с нещо, което се продава и което правим по-добре или поне по-евтино от другите. Ти например можеш ли да правиш нещо по-добре от другите край теб? Ако не можеш, поне си трай. Ракети и перални има кой да прави.

133

Сашо

преди 3 дни

Първи ли ще ни цифровизират?Когато Германия се услушваше за кромид в България вече имаше бариери и кпп .Няма нужда от цифров затвор.

132

инженер

преди 3 дни

жалки соросчета , българския инженер и бизнес не е толкова глупав да направи грешката на филандците и Нокиа , взеха ли им всичко краварите , взеха им.. Ако не можеш да си защитиш собственоста на краварските крадливи ръце по добре не прави велики неща..

131

Нищо ново

преди 3 дни

До Анонимен 133: А защо тези, които не са адекватни, (т.е. които не са съгласни с теб) не вземеш направо да ги застрелваш? Това са правели и тези със свастиките и в Украйна. И сигурно празноглавците (като теб) считат това за правилно и демократично. Все пак тук е ЕС и НАТО.

130

Гражданската война

преди 3 дни

До Анонимен 132: Чети Уикипедия: "Гражданската война е война, в която враждуващите страни принадлежат на една и съща държава. Целта на едната страна може да е установяване на контрол над държавата или над определена област, постигането на независимост на област или промяна на държавната политика. За разлика от други интензивни конфликти като въстанията или революциите гражданските войни са по-продължителни, организирани и широкомащабни, като често и използват редовна армия" Кое не е било същото?

129

Анонимен

преди 3 дни

АМА ВЯРНО ЛИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, СМЕ ТОЛКОЗ НАПРЕД В ИНОВАЦИИТЕ - КОГА ЩЕ ПРАВИМ ЛУННАТА БАЗА,ЧЕ ТО ДА ПРАВИМЕ БЪЛГАРСКИ GSM-И, ЛАПТОПИ, TV, АВТОМОБИЛИ, САМОЛЕТИ, РОБОТИ, ХЛАДИЛНИЦИ И ПЕРАЛНИ Е ТРИВИАЛНО?!...

128

Анонимен

преди 3 дни

До Малко за историята Ползата за България от войната в Украйна е, че сега е много лесно да се идентифицира кой е адекватен и кой е неадекватен. Като почне да ми обяснява някой за преврати, укро-нацисти и как Украйна и САЩ били виновни, този човек директно изчезва от живота ми. На такива хора нито работни места, нито коричка хляб. Да си ходят в Москва или в Китай. Тук е ЕС и НАТО.

127

Анонимен

преди 3 дни

До Малко за историята Всичко което пишеш са лъжи и дезинформация нацелена към неинформираните хора. Хората с мозък знаят къде имаше война и къде нямаше. В Николаев и Херсон що нямаше "гражданска война"? Ти виждал ли си на картата къде се намират териториите окупирани от русия до 24.02.22? русия 1,5 години не може да превземе Славянск и Краматорск, ти си верваш, че некви миньори биха могли да удържат Украйна 8 години без руска армия в Донбас. Каква гражданска какви 5 лева? Руски лъжи за бал ъ ци

126

Анонимен

преди 3 дни

Абе този да не е получил някакъв лек инсулт, че стана толкова зле последно време?

125

Анонимен

преди 3 дни

Рундю пък е в топ три на идеотите в света.

124

Малко за историята

преди 3 дни

Да, Хитлер е разпространявал пропаганда. Но това не слага знак на равенство между пропагандата на Хитлер и реалната гражданска война в Украйна след преврата от 2014г. За да няма война беше достатъчно Украйна да спазва Минските съглашения, които бяха подписани в присъствието на президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия. Трябваше да дадат специален статут на Донбас и да изтеглят тежките оръжия от разделителната линия. Защо от Киев не го направиха? Защото САЩ искаха война.

123

Анонимен

преди 3 дни

Слава на ИТ сектора

122

Анонимен

преди 3 дни

Точно така, пред нас са само Уаканда и Азгард.

121

Анонимен

преди 3 дни

В топ 3 може да сме само за иновации в далаверата и кражбата.