328

ДонДон

преди 7 месеца

До Анонимен "зърно на Русия и Украйна Е ГЕННО МОДИФИЦИРАНО"За качествения контрол на внос на храни има специални служби по границите. Те трябва стриктно да контролират вноса от всякъде (извън ЕС). Тази сутри Левон Харпацумян вметна, че често е ходил в Киев (и аз съм ходил веднъж) и там хляба е чувствително по добър от този, който ядем у нас, а там го правят с украинско зърно, не с европейско!

327

Анонимен

преди 7 месеца

Тероро - теруреро, теруреро! Сглобки, фенки, опорки - на зелено, на зелено! Шмъркам бяло, нямам кинти - теруреро, теруреро! Дай ми Денков, искам дупи - за тероро, теруреро!

326

Хахо

преди 7 месеца

Цялата дандания е била за пари!Зърнарите клекнаха след като ги прелъстиха с обещания и накрая пак ще ги измамят

325

Обективен

преди 7 месеца

Видяхте ли какви луксозни леки коли бяха паркирани около тракторите в полето? Зърнена мафия и ненаситни използвачи са тия. Ами по логиката на зърнарите утре и шивашките предприятия могат да блокират страната и да искат спиране на вноса на евтини дрехи от Китай , производителите на електроника - също. Нали затова развиваме пазарна икономика , пазара да определя цените.На който не му изнася,да си сменя бизнеса.

324

Кви искания бе

преди 7 месеца

Терористити, мафия крадци...Вземайте им субсидията и да изчезват

323

МИЛИОНЕР

преди 7 месеца

Уважам хората повече от всеки. Така ме научи един холански професор. Тези от нашенските не го познават, но той преподаваше в Щатите. Специализирал съм при него само 3 месеца.

322

СРЕТАН ЙОСИЧ Е

преди 7 месеца

Оставете ги мъките за политиците. Нека те да си се мъчат колкото си искат. Нашите мъки бяха преди години. Когато бяхме малки. ЧЕСТИТО ДЕТЕЛИНЕ. Нас никой не ни е жалил, когато бяхме малки. А и ние никого няма да жалим. Така са ни научили. ЗА ДА НИ УВАЖАВАТ. За това ги бием. На играта си ни. А не като банкянската мутра.

321

Еврозона 2021 г.

преди 7 месеца

След толкова служебни, просто няма как да не им го честитя редовното. Правителството. Ние пък с Тинко, Петър, ЦАПЕТО И ДРУГИТЕ ще си останем от обикновените хора. ТЕЗИ ИСТИНСКИТЕ.

320

Честито РЕДОВНО

преди 7 месеца

С г-н ФИКРИ ще си говорим за Джоганите. После и за футболистите ще си приказваме. Ние сме си от най-добрите, тези бившите им на Радков и НИКОЛОВ. ТРЕНЬОРИТЕ НИ НАПРАВИХА ХОРА. ХАЙМАНИ СИ БЯХМЕ. Там сме си израстнали. А и си я обичаме играта. ТАЗИ НАШАТА СИ. НЕКА ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА БЛОКИРАТ. Каквото си искат да правят. ПРАВИ СА ХОРАТА. Както и аз.

319

ФУТБОЛ

преди 7 месеца

Тинко си е КОЧЕВ. Той се сети кой съм. А ипросто нямаше как да е иначе. Заедно сме си я играли тази нашата си, наречена футбол. Още си я можем. Особено на нашето си, тжова заводското. ИГРИЩЕТО. Поздрави за г-в Вальо Марков с песните на Влади МАРКОВ.

318

до 332

преди 7 месеца

До Анонимен Като искаш, *** опитай! Няма да те допуснат до баницата със субсидиите. Ще ти метнат 100 тояги на голо и щете откажат!

317

Играта ни си е наша

преди 7 месеца

Прави са хората да протестират. Министър председателят ни не знае какви са значенията на думи(ките тероризъм и протест. Специалне поздави за пршиятеля ми Фикри от Ловеч. Той се сети кой съм. Великолепет футболист е бил преди години. Честито ФИКРИ. Познаваш го ЛЮТВИ ИБРАИМОВ. Приятели сте си, както и аз с футболистите на РАДКО И БАТЕ ДЕНЬО НИКОЛОВ.

316

дада

преди 7 месеца

сами си го сложиха тия кухи кратуни , които не са никакви земеделци а прости земевладелци

315

Анонимен

преди 7 месеца

334 а защо трябва на връзкари нагли милионери с ферарита да плащаме помощи и субсидии???

314

Анонимен

преди 7 месеца

Икономическата неграмотност ви е отчайваща - покупателната способност в Украйна е с много ниски цени, щото доходите им са нула, така нашето производство ще се убие с дъмпинг, независимо какво се внесе. След това не се засява и догодина примерно Русия ги окупира , следва дефицит и тогава инфлация отново.

313

Анонимен

преди 7 месеца

До ДонДонтупик, само да ти напомня, че тяхното зърно на Русия и Украйна Е ГЕННО МОДИФИЦИРАНО.

312

Анонимен

преди 7 месеца

Целия внос сега ще върви през България, Полша да не са агенти на Путин че спряха вноса? Просто нашите са капитулантни...

311

ДонДон

преди 7 месеца

Преди 2 години имаше ли забрани за внос от Украйна?!Нямаше. Нямаше и недоволни зърнари. Тогава в БГ реколтата беш свръх добра, но в същото време беше точно обратна ситуацията с големите производители - Украйна, Русия и тн. Тогав цените на световния пазр бяха в космоса, а нашенците тол упи се нагушиха зверски.Сега е време да си покриват "загубите" от тогавашните свръх-печалби!Дан е говорим, как унищожиха селата с това монокултурно земеделие!

310

Анонимен

преди 7 месеца

До 332Ами да си продават продукцията на реалните пазарни съществуващи цени! Никой не е длъжен да ги мисли, както и никой не помисля за другите браншове в производството... Нахалници! Бивши комунисти, партийни секретари и ченгета... Това са зърнатите в България! Далавера която им подари Партията майка след раздържавяването на ТКЗС. Какво ми реват, да реват на майка им Русия, която им го набута с ниски цени....

309

Анонимен

преди 7 месеца

Гледат в паницата на зърнарите,а защо политиците не кажат колко пари влизат в държаватаот РВД / РЪКОВОДСТВО ВЪЗДУШНО ДВИЖЕНИЕ/Там си раздават държавни пари на разбъркано.Затова си назначили деца,жени,мъже ,любовници и т.нТова е държава в държавата. Но за тази хранилка нито дума.Въздушното пространство е Държавна собственост- превърнато в частна.