25

Анонимен

преди 8 месеца

Не съм длъжен да си чета пощата и смс.

24

o{'_'}0

преди 8 месеца

Хахахаха , дори и да нямаш нарушение пак че получаваш известие ... хахаххааОтивай доказвай после че не си извършил нарушение..

23

Анонимен

преди 8 месеца

Еми то това няма да работи. преди МВР да ЗАДЪЛЖИ всеки един водач да си купи смартфон, компютър, или двете заедно. Аз имам колега, който няма нито смартфон, нито компютър, нито пък може да се оправя с тях, дори и да си купи. Когато си купува почивка, звъни по телефона на дъщеря си. Тя му резервира. Това не е измислено. Наистина имам такъв колега.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Поредната простотия на мвр,ама то с такъв министър,***...само като ги погледнете милиционери на какво приличат карикатури.Ще връчват глоби електронно,ама на 36 дата като намерят в календара..

21

Пешо

преди 8 месеца

Те връчването и да го оправят е все тая, те и връчено не ги плащат глобите и нищо не им правят. Пример преди 2г пиян удари на улицата колата ми, която е паркирана и в покой, шофьора избяга, подадох сигнал на 112 и го намериха шофьора, продължили да си шофира с ударената кола по улиците, оказва се пиян, без шофьорска книжка, без гражданска и преглед на автомобила, с незаконни номера от друг автомобил, Прибраха го в 12ч на обяд и го пуснаха в 18ч наложиха му глоби за 4000лв, които не плати.

20

гост

преди 8 месеца

Ха сега де , вече от две години съм без телефон и съм супер. Трябва ли да говоря с някого просто отивам до супер или пощата с WIFI .

19

Анонимен

преди 8 месеца

И КАК ТОЧНО ЩЕ ДЕЙСТВА ТАЗИ СИСТЕМА,СЛЕД КАТО GSM НОМЕРЪТ НЕ СЪМ ГО ПРЕДОСТАВЯЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ЕЛЕКТРОННАТА МИ ПОЩА Е АНОНИМНА. ЩЕ НИ ШПИОНИРАТ В СЪУЧАСТИЕ С КОМУНИКАЦИОННИТЕ КОМПАНИИ ЛИ ???!!! А САМАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ТРАФИКА, ЗАКОННА ЛИ Е, СЛЕД КАТО НЯМАТ КОДОВЕТЕ И ДОСТЪП ДО НЕЯ ИМА САМО АФСТРИЙСКАТА ФИРМА, КОЯТО Е ИЗГРАДИЛА СИСТЕМАТА???!!! ПОЧТЕНОСТ И АВСТРИЙЦИ - КАТО ШИКИ АВСТРИЕЦА...

18

Анонимен

преди 8 месеца

Аз чакам система за електронно обжалване. Това тук е поредната бухалка срещу хората. Като избухат напр.30% незаконни глоби как точно ще се защити интересът на гражданите? Милиционерът ще праща имейл за глобата за 5 минути, а шофьорът трябва да ходи в районното или районния съд да я обжалва, което е половин ден поне! Поредното дране, обявено от набедения за академик

17

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 20 На ден по колко глоби се регистрират? Капка по капка - вир!

16

Има чалъм, споко

преди 8 месеца

До Анонимен 14 Чрез пощенски гълъб, бре! Ако пък имаш повече глоби, ще ги опаковат в един пакет и ще ти го донесе напролет щъркелът.

15

Анонимен

преди 8 месеца

До Практичен Дали хакер ще се занимава с глобичка за 200-300-500лв?

14

E-BG

преди 8 месеца

Ще станем ние една E-България и корупцията ще спре.

13

Велински

преди 8 месеца

Само яко натягане и репресия срещу бг сельоизманиците, трябва да бъдат натикани в обикновенната им зона на комфорт - евтина ракия, т.па изсипана млада тотаирана селска мома и бмв дизел-комби

12

Знаещ

преди 8 месеца

Сега вече ало измамниците ще станат милионери. Гледайте само как ще завалят, мейли, смс за глоби

11

Пепи

преди 8 месеца

Споко бе пичове. Това е подготовка да се дадът 10-15 млн. лв. на компетентна фирма да разработи софтуерна платформа за обработка на база данни налято от шосейни камери и радари с вграден Chat GPT/KAT и да разпредели глобите посредством сложен алгоритем одобрен от математика Мишо уискито....А смс-ите според мен нещо ще се пре...такова на финалния етап и ще сменят правителството и няма да имат време да довършат хората. Искаха ама ... не можеа

10

Анонимен

преди 8 месеца

До Ха дано ама на далиВ Украйна.... тая система временно не работи

9

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам телефон, нямам имейл адрес. Как ще ми връчат това известие?!

8

Анонимен

преди 8 месеца

Институциите в България живеят с 30 години назад. Минимум! Дори някаквото електронно управление и министерството му са с 30 години назад.

7

Ха дано ама на дали

преди 8 месеца

В Украйна ако пътна камера те засече с превишена скорост до 15 минути получаваш СМС с глобата. Тука сме като в каменната ера. Пристига неграмотно написан документ година след нарушението и да се чудиш къде е километър 313+852 от еди си кой път. Няма снимка, няма радар номер, няма кой къде защо.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Гануавци, като в Гърция ще е после - направо номерата долу, и ще ходите да търсите данъчко да плащате