150

до кога

преди 8 месеца

ще просят тия,милиардери ли искат да станат,конфискация на тракторите,и по 5000 лева глоба.

149

Споко

преди 8 месеца

Е,ще си поразходят малко тракторите и ще се приберат.

148

Анонимен

преди 8 месеца

Ушевите ще закъсат с кредитите, които изплащат с рушветчилък и мурафетчийство. Дремейки по кръстовища около трактори, няма пара, отделно и каналджийството не върви,че много народ по шосетата щъка, обречени са на глад и мизерия.

147

само да вметна

преди 8 месеца

до 165. Гаранция,че Е произведено по Стандарта и Изискванията на ЕС! Докато Украинското,не е! ЕС Няма контрол над Украйна! Защо е тоя "напън",на всяка цена Европа да изкупи това зърно??? Обяснението отдавна "Плува" в Публичното пространство,но никой Не чете! След отделянето на Украйна от СССР,до днес,много Украинска земя е ИЗКУПЕНА От Американски физически и Юридически лица!И тя не е на Украинци! А тази "продукция" трябва да се пласира в Европа!Какво е обещало правителството ни на Укрия и САЩ???

146

РУСКОТО ПОСОЛСТВО

преди 8 месеца

НА ПРОТЕСТ...!!..... ВСИЧКИ С ТРАКТОРИТЕ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО.... . АКО РУСИЯ НЕ БЕШЕ ОБЯВИЛА ВОЙНА - СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ.....

145

До само да вметна

преди 8 месеца

Само да подчертая ,че българското зърно не е много по качествено от украинското. Геномодифицирано, торено и пръскано с пестициди. Отрова!

144

само да вметна

преди 8 месеца

Убеден съм,че доста българи,не разбират какъв точно е проблема в момента в България! А той е следния! "Българското правителство" " РЕКЛАМИРА" Украинска пшеница,пред Нашата Родно Производство! Нещо което Никое Българско правителство,не си е позволило,вече 34 г след 1989 г до днес! И да помним "Американската мухлясала царевица",но там нещата бяха други! Сега се усеща Натегачеството,на всяка цена,да изкупим Заразена от войната в Украйна пшеница! Защо? На кого и какво са Обещали Превратаджиите?-:(

143

Сталинист

преди 8 месеца

Много ***, много нещо, страх цепи посолството, да не отиде коня у реката, но един голям кон у реката е нужен. Материала е некачествен, сбъркан е чипа, свободъ и димукрация, Преслава и кючеци за едни, за другите амфети. Белене трябва де се отвори отново, друго решение няма.

142

Анонимен

преди 8 месеца

аве кви са тия , че ще ми налагат тяхните високи цени ????аре у лево, наглеци!!!!

141

Анонимен

преди 8 месеца

Тези,които спират протести и не дават референдуми знаете ли как се наричат?Фашисти.Фашисти не означава националисти,а диктатори,които взимат решения против народа.

140

Справедлив

преди 8 месеца

Време е да имаме премиер с твърда ръка. 12 години гледахме меката китка да се генерира пред всякакви протести. Затова днес никой не иска да спазва закона. Българската пшеница била качествена. Кого заблуждава високи добиви от генно модифицирани сортове' обилно терени и пръснати с пестициди. Затова днес пчелите са на изчезване и има все по малко производство на мед. А тези подкрепяли производителите на мед. Поне за миг замълчете.

139

Анонимен

преди 8 месеца

Пълна подкрепа за земеделците !Да защитим родното производство !

138

Йо

преди 8 месеца

Кой ще плати ремонтите на пътищата от тежката техника, с която се движат и ги разбиват? После затова стават катастрофи!

137

Аз

преди 8 месеца

Оф, какво ще ни идват и тези селяни в София. Не ни стига останалата ***, та и тея. Да си блокират селските пътища колкото искат и да ни оставят на мира! Егати наглите! Нали имат субсидии от ЕС!

136

Иво

преди 8 месеца

Това вече е политически манифест, организиран от незнаен център. За сваляне на правителството.

135

Българин

преди 8 месеца

БРАВО НА ХОРАТА

134

Кравар

преди 8 месеца

Ей не се наядоха със субсидии тея бе !

133

Човек

преди 8 месеца

Хей зърнари снишете се и се връщайте, защото субсидиите ще отидат на друго място и ще духате супата. Финансите показват пълното ви мафиотизиране. Не сте дорасли за толкова пари, защото ядете на тези, които наистина ги заслужават.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Зърнената мафия иска още милярди за ка-па-не .

131

Анонимен

преди 8 месеца

Протестът на """земеделците""" е 1:1 като протестът на служителите на Автомагистрали, дето си "търсеха парите" от онова чекмедже, нищо че бяха пратени точно от притежателят му.