97

аноним

преди 9 месеца

До НЕ ИСКАМ В БРИКСЯсно! Не искаш в БРИКС, но и БРИКС не те искат. Бедна България я иска само ЕС дето се събира куцо , кьораво и сакато за да го разширяват и да си осигурява Германия и Франция миячи на чинии и на дърти пенсионерски ***. в най-добрия случай някой и друг шофьор.

96

Сът

преди 9 месеца

Голяяямааа работа е света да те знае единствено с . с ядрените ти ракети Евала Ким,истински лидер! И цял един народ е кон с капаци.

95

НЕ ИСКАМ В БРИКС

преди 9 месеца

До КПСС БКП- е те тия дето си ГИ ЗАСЛАВИЛ ПРЕВЪРНАХА НАРОДА СИ В ПУШЕЧНО МЕСО А МЕСТООБИТАНИЕТО ИМ НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ БРАЗИЛСКИТЕ ФАВЕЛИ- НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА КИТАЙ Е НА 80 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ СЛЕД КИТАЙ НА ТРИ МЕСТА Е КУБА, А БРАЗИЛИЯ Е ДАЖЕ СЛЕД КУБА НА 87 МЯСТО/СПОРЕД ООН/-

94

ДО 120

преди 9 месеца

''Демократите'' имат бая повечко ''пиратки'' от ''комунистите'' :) Панимаеш?

93

Ч.Н.година

преди 9 месеца

Този комунист е преврнал държавата си в склад на пиратки....Един ден това ще гръмне...

92

КПСС БКП

преди 9 месеца

Слава на Русия и Северна корея ! Те не се предадоха на САЩ !

91

Край

преди 9 месеца

Без голяма БОМБА - няма суверенитет. За който го иска де. Щото някой го заменихме за банани, цветни телевизори и мерцедеси шеста употреба.

90

Тони Блеър

преди 9 месеца

СТО ядрени глави ??? До вчера беше само една. А складове с химическо оръжие имат ли ? Много е важно. Впрочем , и да нямат... ние ще отидем да потърсим. И да ги демократизираме... Като Либия ... Като Ирак... Като Алжир... Е, там камък върху камък не остана и хората няма какво да ядат ... ама нали вече са демокрация. Пък и аз се извиних. Какво още?

89

Анонимен

преди 9 месеца

Северна Корея, Русия и Китай винаги да са заедно срещу САЩ и Запада! Желая им успех!

88

:)

преди 9 месеца

Северна и Южна Кореа са нагледен пример за това, че трябва да внимаваш с кого дружиш в политиката. Разбира се, на "партийните лидери" на Севера не им е зле. Те са истински господари а не слуги на народа като тези на Юг. Така че те са ясни, но за останалите е просто предупреждение.

87

Анонимен

преди 9 месеца

васалите драскат каквото си искат-икономиката на русия е много стабилна а бг икономиката е потънала в калта и неможе да излезе на белият свят от корупционери и лъжци

86

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

ЗАРАВНЕТЕ САЩ С ЗЕМЯТА ЗА ДА СЕ ЗАЖИВЕЕ В МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО.

85

До тъй.....тъй

преди 9 месеца

Кои сме ние "нормалните" ? Ние сме по-ненормални и от "краварите", щото им играем по свирката.

84

Един с Една

преди 9 месеца

Опасно е само за онези дрогираните отвъд океана :)

83

Анонимен

преди 9 месеца

Смеят ли янките и Сорос да им сеят демокрация?Не,значи са свободни.

82

тъй.....тъй

преди 9 месеца

Ами, да се плашат краварите, нас нормалните това не ни засяга!

81

2

преди 9 месеца

Освен това зомбираната по натовски стандарт биомаса се готви да щурмува позициите на РВС на северния фланг на Артьомовск - в района на Берховският язовир. Съдейки по едновременното активиране на въоръжените сили на Украйна, настъплението по фланговете на Бахмут ще бъде координирано във времето, като целта ще бъде да се покрие града от двете страни и да се отрежат пътищата за снабдяване на групата на руските въоръжени сили.

80

1

преди 9 месеца

Артьомовск и околностите. Тежки боеве се водят в село Клещеевка, по-голямата част от което се намира в сивата зона. Украински източници вече няколко пъти съобщиха, че Клешчеевка е взета под контрол и дори за унищожаването на няколко бригади на руските въоръжени сили, но тази информация не отговаря на действителността. Зочбитата на киевският наркокартел в този район обаче са изключително целенасочени - те вече са подготвили нови сили за нови атаки - те чакат западно от Клещеевка и южно от Андреевка.

79

Z.

преди 9 месеца

Браво на В.Путин!

78

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки има право да се защитава, след като управляващите американците направиха над 200 военни бази по света.