10

до 5

преди 7 месеца

Лекарството което пих 15 години изчезна точно по времето когато Сербезова бе мнистър.Вярно беше евтино.И след като изчезна у нас отидох и си купих от чужбина.... още на по ниска цена.Купих си за година напред,там ми казаха,че могат да доставят колкото поискам. Няма проблеми,там го произвеждат.Но ПП и Сербезова ги запомних с това,че трябва в чужбина да ходя лекарства да си купувам!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Докато се говори с неизвестни и се крият имена на престъпници, няма нищо положително да се случи в тази пародия на държава в близко бъдеще.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Ти"играчи"нямат ли имена,нямат ли дружества на тяхно име с които участват в тоя рекет и манипулация,защо не ги назовете?

7

Анонимен

преди 7 месеца

Някой беше писал, че работел в сектора и ги карали да изнасят яко лекарства за Украйна, че там им били по-нужни. Затова имало дефицит на нашия пазар. Не знам колко е вярно.

6

нещо не рзбирам

преди 7 месеца

и не се врузва тук,нали говорехте как фармацевтичната мафия ви трови и ви убива,сега ревнали за лекарства,пийте едно чайче с лимон и джинджифил ли беше и спокойно,нищо ви няма не сте болни,от какво може да се разболее българина дето е здрав като скала,разболяват се хора дето работят,подложени са на стрес,българина е шапка на тояга,нито е работил нито нещо може да го стресира,за това са се погрижили господ и политиците дето треперят над народа като над писано яйце

5

нормално

преди 7 месеца

е,това са частни фирми,гледат си и нтереса,изнесли са ги за да имат печалба,защо трябва да ги задължават да ги дадат на богоизбраните българи безплатно,ако лекарствата бяха платени за народа никой никъде нямаше да изнася,тези фирми не са благотворителни дружества,но няма управник дето да му стиска да накара народа да си плаща

4

Всичко може

преди 7 месеца

да се провери.Само че:кой да го направи?Служител,решен да извърши проверка,ще е наясно,че ще се сблъска с мастити босове с огромен ресурс от сили и средства, вероятно ползващи чадър и привилегии от властимащи(а те стават по-богати). И или и той ще стане по-богат,или ще си търси нова работа.Затова,я си кротувай, имитирай заетост и внимавай с кого се захващаш.У нас са нужни проверяващи, проверяващи на проверяващите и още проверяващи.Където пипнеш-мръсотия,но това е държавната политика.

3

Ken

преди 7 месеца

След като "законодателството за ограничаване на износа е разработено умишлено в услуга на търговците, а не в обществен интерес" - на законотворците се сваля имунитета и на съд !

2

сербезова е

преди 7 месеца

невинна . не си измисляй щуротии .

1

пришълецът

преди 7 месеца

И к'во?:)))