21

Историк

преди 1 година

Кутев , и ти , и Молеца произлизате от омразната на всички хора комунистическа партия !

20

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Колко сте жалки " деца на социализма " .

19

оставка

преди 1 година

Денков се изложи като кифладжия и оттук нататък ще тежи това му действие.Никой не е по - голям от хляба.

18

Анонимен

преди 1 година

Призовавам да се направят рандомизирани проверки на качеството на житото на тези зърнопроизводители. 1-во те лъжат, че добивът им е по 150кг на декар, средно е по 300, разходите им са около 130лв на декар според техни изчисления -печалбата им е около 100лв на декар дори с тези цени. Второ масово се ползват препарати забранени от ЕС, за което казват, че било предимството на Украинците.

17

Мдааа

преди 1 година

Сектор "Зърнопроизводството": - крадат нивите на хората с "Констативни нотариални актове по обстоятелствена проверка"; - унищожават природата, разорават синори и мери, използват огромни количества тор, както и забранени ПРЗ, палят стърнища и д-р.; - не се съобразяват с колегите си около тях и пръскат като засягат насажденията им; - подхранват корупцията на най - високо ниво; - тъпчат природата.

16

Хоуи

преди 1 година

Още пари давайте на зърнарите измамници, дано се задавят с тракторите, дето закупиха с пари от ЕС.

15

Истината

преди 1 година

Втората част от помощта в размер на 63 млн. лв. ще бъде отпусната, тъй като след вдигането на забраната за внос от Украйна ще се гарантират необходимите приходи от данъци. След одобрението на помощта от правителството, Държавен фонд Земеделие следва да осигури помощта да достигне до земеделците.

14

Г557дт

преди 1 година

До 14. Нява значение кой от коя партия произлиза, обидните квалификации са излишни. Излишно е и драматизирането. Правителството е стабилно и ще разреши този проблем! Ще има квоти на определено зърно, а зърнопроизводителите ще получат още милиони обезщетение. Точка!

13

Конфликт на интереси

преди 1 година

Животновъдите се противопоставиха категорично на удължаването на забраната за внос на зърно от Украйна с аргумента, че това оскъпява фуражите, а оттам и храните и повишава инфлацията!!! Зърнарите искат забрана на вноса на зърно, НО животновъдите искат този внос да бъде пуснат, за да могат да изхранват животните си с евтин фураж!!! Така, че вноса на зърно от Украйна ще влезе така или иначе, но контролирано, за да не се пренасити пазара, а зърнарите ще бъсат обезщетени финансово. Циркът е излишен!

12

Анонимен

преди 1 година

КУКУ КУТЕВ

11

Анонимен

преди 1 година

E, той вече е произлязал. Стига толкова протести. Няма нужда друг да произлиза. Сега Денков ще ни оправя.

10

Справедливост

преди 1 година

До 7. Когато протестираха срещу мафиотското управлетие на Боко си беше справедливо, защото държавните пари се изсипваха само в ръцете на кръга около тях и те се обогатяваха престъпно. Когато сега протестират зърнопроизводителите, те мислят само за себе си, облагодетелстват се с евросубсидии и не искат да се съобразяват с интересите на другите, които искат по-ниски цени, нито на тези, които им даваха субсидиите.

9

Мнение

преди 1 година

Тези "куп" проблеми идват още от Борисов, който не можеше да управлява адекватно страната и после от служебните правителства на Радев. Не може за 3 месеца да се решат всичките бъркотии, които съзсадоха тези двамата в държавата!

8

Black Sea

преди 1 година

Правителството нямало опит. Като твоя ли? В торбичките под очичките. Кажи бе Кутев.

7

адолф

преди 1 година

А ти другарю Кутев произлизаш от терористична партия взривявала църкви и избивала невинни хора и деца в продължение на повече от 100 години.

6

Кутев:

преди 1 година

"За три месеца,в които това правителство управлява има куп проблеми".Е ,тези "куп" проблеми ги остави служебното правителство на Радев.

5

Алекс

преди 1 година

Ала-бала протестна.По-скоро Професионално Пране.

4

Анонимен

преди 1 година

Оставка на Политическите Превратаджии!!!

3

Хора

преди 1 година

Тоя червен другар да не дава акъл че ги помним много добре.

2

Анонимен

преди 1 година

Това правителство беше направено да, вземат милиардите от Европа за възстановяване и развитие но Европа както е закъсала май няма да ги видят крадците останаха с пръст в уста