506

Анонимен

преди 8 месеца

Всъщност, действително се оказва, че една групичка вземат субсидиите, а реалните земеделци-зърнари им работят като роби.

505

Анонимен

преди 8 месеца

Всички ние, трудещи се от всички сектори на икономиката, заслужаваме справедлива бизнес среда, затова не плюйте и не позволявайте да ни противопоставят. Истинските земеделци изнемогват, повярвайте, и нямат майбаси. Не съм сигурна онези с майбасите колко могат да се нарекат земеделци.На вас момчета и момичета, дръзнали да се занимават със земеделие пожелавам успех, благословени да сте! Каквито и да ви наричат, дерзайте!!!"

504

Анонимен

преди 8 месеца

Семена, торове, препарати, горива, ренти, къртовски труд и зависимост от природата, тях не ги бройте, те са фасулска работа.Не завидяхте на строителните босове, дето бетонираха България с некачествено строителство и не оставиха въздух в градовете. Те заслужават да карат майбах. Не завидяхте на онези, дето построиха магистрали на които се изтрепахме и отмъкнаха чували с пари от вашите данъци към Дубай. Абе, те си заслужават хорицата.Колко много примери има от които и вие страдате, ама пуста зави

503

Анонимен

преди 8 месеца

Да питам аз онези, които ни броят субсидиите как мислите, че се получават те? Отиваш на една опашка, пълниш торбата с пари и бегом на другата опашка за майбаси. Грабваш един майбах от първия рафт и бегом на Малдивите да чакаш следващите субсидии. Заповядайте на опашката, моля.Да знаете, че първо трябва да си купите машини, те не струват колкото майбах, по пет лв. бройката ги раздават и като дръпнете едно кредитче и банката ви стъпи на врата с кеф ще си карате майбаха. Семена, торове, препарати, горива, ренти, къртовски труд и зависимост от природата, тях не ги бройте, те са фасулска работа.

502

Анонимен

преди 8 месеца

А за кюлчетата и пачките, не искат ли да протестират?

501

Кондьо

преди 8 месеца

Партия Патър и Герб. Стабилно правителство с премиер глистар.

500

Анонимен

преди 8 месеца

Полша вече съди по три параграфа вносителите на украинско зърно, още пет европейски държави са блокирали украинското зърно, зърното е токсично , затова трябва и медицинските органи да се заемат с това и да се заведат дела за увреждане на природата и здравето на хора и животни! Освен химикалите, почвата в Украйна съдържа вече и радиоактивен прах, който се носи и из въздуха, не е само в почвата и е крайно опасен, водещ до трагични последици, да се направят и проверки, лабораторни и медицински.

499

Zorba

преди 8 месеца

Блокирайте граничен пункт Кулата

498

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен,к.516 Русия не изнася пшеница в Европа, там господстват Франция с 5,3% от световния добив на пшеница и Украйна с 3,1%. Русия с 8,4% изнася в Африка, Близкия Изток, Азия и Южна Америка. Така че не прехвърляйте вината на Русия, а на свръхпроизводството на зърно от български земеделски олигарси,които сега заради ниската цена на украинската продукция не могат да постигнат очакваната висока печалба. А кабинетът иска да постигне ниска цена на продуктите,но там пък господстват преработвате

497

РОМИ

преди 8 месеца

По-всичко личи, че сме свидетели на координирани атаки срещу правителството ,+протест + дрон= путински номера:

496

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо няма да направят,тая яма с големи помощи от ЕС се оттече. Големите земевладелци, владеещи по няколкостотин хиляди дка, с 20-25% от своята продукция запълват потребностите на страната, останалото - износ.Там ги чака украинската пшеница с ниска цена. Малките и средните фермери ще пласират пшеницата в БГ на ниска цена, защото правителството няма да се съгласи да взема пари от другите отрасли ,които едва кретат и да ги дава на свикналите чрез натиск фермери да получат помощ.

495

Анонимен

преди 8 месеца

Защо плащаме на полицията ,тия зърнари пречат на българският народ ,, ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ РАЗГОНИ ,ЧЕ НАРОДА ДА НЕ ВЗЕМЕ КАЛАШНИЦИТЕ..

494

Анонимен

преди 8 месеца

Да отиват да протестират пред Руското посолство, защото проблема им е цената на международните пазари, цена която не ги устройва. Русия като икономическа война завзе с изключително ниски цени и огромен добив зърнените пазари, от там и по веригата всички свалят цената и никой не иска скъпо зърно от куупувачите. Нашите не ги устройва цената и реват. ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. Толкова , на всичкото отгоре и вземат от 35 до 65лв директни плащания за дка. Помощи за техника... Да реват на Русия!

493

Тираджия

преди 8 месеца

Де сопа де.Работата на тракторите е на полетоА не на шосетоИ ние раним семейство.Що ни пречат.

492

Истината

преди 8 месеца

Протестиращ зърнопроизводител е взел близо 330 милиона лв. бюджетни разплащания!!! Но отишъл да протестира, защото са му малко. Иска още и още, и още ... всички са му длъжни, той нищо не дължи, исща само да източва субсидии.

491

Защо

преди 8 месеца

До Мнение----Защо наричаш тази мерзост -стабилно правителство и разградения двор -правова държава?

490

Анонимен

преди 8 месеца

Добри, тракторите да дойдат

489

Анонимен

преди 8 месеца

Алооо министре, ко ше им се молиш на тия талибани бе! Като не пускат автобусите бой от полицията и толкава! Блокажи ше ми правят! Щом не е на тяхната и блокаж! Къде се намират тия народни хрантутници? Да връщат тракторите, субсидиите и хората като си вземат земята, тия трактори къде ще ги заврът?

488

Рей

преди 8 месеца

Едно време комунистите ни плашиха с танкове, а сега с трактори.

487

Мнение

преди 8 месеца

Трябва онова между ушите ви да е изветряло съвсем за да не видите, че протеста е политически и няма нищо общо с никакво земеделие. Първата сигнална лампа, която трябва да ви светне е, че в следващите дни се организират протести в различни сектори, явно целящи сваляне на Правителството. Има кръгове от рашисти, които не искат България да има редовно правителство и да е стабилна правова държава!