16

Христо Христов

преди 7 месеца

"Австрия отправи нота през Министерството на външните работи. По настояване на негови близки беше образувано производство в Европейския съд по правата на човека, разказа адвокатът му по това време Веселин Георгиев."В Австрия Ахмет Чатаев получава идентитета на Дейвид Майер. Защото Австрияи ЕС подкрепят ислямския тероризъм.

15

Христо Христов

преди 7 месеца

През месец Май 2011 година, ислямският терорист Ахмет Чатаев бе задържан у нас (в Хасково). След натиск върху Бойко Борисов от партньорските държави, ЕС и ЕСПЧ, той беше пуснат от прокуратурата и замина за Виена, където австрийските и ЕС НПО-та го поеха. 2016 година той планира и извърши атентата на летището в Иснабул със 150 жертви. Факт.

14

Мхм,

преди 7 месеца

и тия не ни искали в Шенген,баце...

13

Анонимен

преди 7 месеца

Да го пратят тук,и за нула време ще го загубят по тъмните балкански пътеки!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Абе ******ти, в българския език няма дума "планувам". Казва се се ПЛАНИРАМ.

11

Я па я..!

преди 7 месеца

Детска му работа.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Cera щe ro cвъpжaт c нac зa ga onpaвgaят блokиpaнeтo ни зa Шeнreн...?

9

Има разлика

преди 7 месеца

До Наталия - Дори да е вярно това, което пишеш, става въпрос за вътрешни работи на една огромна държава. Там си знаят как да си решават проблемите. А в материала по-горе се говори за хрантутниче на гърба на австрийските данъкоплатци, което или наскоро е дошло в Европа, или родителите му са били допуснати тук по милост.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Този е украински агент.

7

Еееее

преди 7 месеца

Он има права ве, права

6

Идиот

преди 7 месеца

Нови думи измисляме всякакви. Безплатно!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Ян Собиески закакво ги спаси, като тия си искат шалвари

4

Анонимен

преди 7 месеца

Един от Нобеловите лауреати, които Меркел и Юнкер канеха за да ни обогатят.

3

Ходжата

преди 7 месеца

Като му избършат два шамара и ще му отмине радикализациятяа на келемето му недно! Но това не променя истината, че единственият път за спасението на рода адамов е правият път на исляма! Покайте се, и приемете исляма.

2

Фейк кьорфишек

преди 7 месеца

По-големи нацита от тези в Европа няма и сега хванали някакво хлапе да си оправдаят после тормоза върху невинни хора. Същото направиха и с евреите. Изфабрикуваха какви ли не глупости за да ги прогонят. Шаблони с логото на ид? И какво е логото. Ля илляхе илля Аллах Мухаммедун ресулуллах. И сега за тази истина, която всеки мюсюлманин е призован да повтаря възможно повече пъти на ден, ще се лежи ли в европага? Няма какво. Мръднали са от хитлер, ама не съвсем.

1

Наталия

преди 7 месеца

Голяма работа, само се надуват! В Русия постоянно задържат и младежи и девойки, които планират десетки атентати в най-различни градове! Но никой не се надуват с това, даже изобщо не говорят за това!