148

Баси жалките,

преди 7 месеца

едните викат "ама той ЕС дава, вие що не искате да вземете", а защо не взимаме "трябва да се гласува" - БОЖЕ! Какво доживях, политиците да не искат да вземат средства от евро-фондове!

147

Анонимен

преди 7 месеца

Австрия каза твърдо против докато не се оправят границите в Италия, Испания и Гърция. Така че няма да ни пуснат, забравете!

146

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да се изпълни само един критерий-ВОЕНЕН ПРЕВРАТ и направо ще прескочим и шенген и менген и ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ.Иначе,ще го духате тоя шенген,докато ви издухат от джендърската банда.Само,че трябва армия и офицерство,но армия няма,а начело на липсващата "армия" са оЦифрери спуснати от козяк.Значи,ще го духаме,докато ни издухат от подигравки.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Мария Гapгaмeл е изпълнила каквото са и казали, значи си е получила и парите. Нека не ни занимава повече със себе си и да се появява с нелепи усмивки и неподготвени изказвания.

144

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

ГЕРБ И БОРИСОВ НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧАВ ПОДКРЕПА ЗА ШЕНГЕН.

143

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма, голяма само дето едни Нидерландия и Австрия не ни искат , а те са устата на Германия и Франция. И какви критерий сме изпълнили , че не ми е ясно , като тука от 30 години нищо не е помръднало , а корупцията е страшна.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Никакави критерии не сме изпълнили, а от ЕС си ги снижиха и много драпат да ни приобщят, та затова ни пускат фъндък. Иначе сме все толкова зле по всички критерии.

141

Е нали Австрия

преди 7 месеца

каза "не!"? Какво значение има подкрепата на ЕС?

140

Анонимен

преди 7 месеца

Смешни

139

Мен

преди 7 месеца

Не престъпността ви спира тя е на всякъде спира ви неграмотното ви ромско население дето размножавате за гласове на изборите !Спрете на ги интеграте ,почват да работят фабрики ,чистота ,производство да изкарват пари а не да просят,убиват,крадат и да чакат помощи за които българското население дори не може да се дореди!!!!

138

Анонимен

преди 7 месеца

Какво си изпълнила на Габриела ?? Ще посоча само едно от хилядите, че няма да ми стигнат редовете. Погледни си съдебната (корумпирана) система, погледни как убийците излизат без да лежат, погледни дипотатските и събийските деденца, какви поразии правят и съда е безсилен, ти с тая тиня ли мислиш да спечелиш гласовете в Европейския Съюз, кажи на Габриела ?

137

Анонимен

преди 7 месеца

Бoзa oт Copoc...

136

Жирафа пак

преди 7 месеца

Не е в час

135

ПИК

преди 7 месеца

Аз подкрепям българските земеделски производители , но не и алчните зърнари.

134

Бай Дрън

преди 7 месеца

Тая, цялото правителство и тарторите като татко Петков, на съд. По-добре на съд, пщотколкотонда последват таткото на сглобката в отвъдното!

133

пик

преди 7 месеца

Аз подкрепям българските земеделски производители ,но не алчните ЗЪРНАРИ.

132

Бай Дрън

преди 7 месеца

Не ни трябв Шенген. Това ще е началото на края на България! Долу Шенген, долу еврозоната! България трябва да се съюзи с Унгария и да действа за нов, реформиран Европейски Съюз!

131

Анонимен

преди 7 месеца

До Путин 101 Джудже ти е малкото мухлясало мозъче, в единствената гънка на което незнайно защо е заседнал Путин... Но това е нелечимо, след като не можеш да схванеш, че нямаш мозък, никой не може да ти помогне и затова циклиш ли циклиш из форума с твоето джудже.

130

Истината

преди 7 месеца

Няма нужда от Шенген точно сега когато искат да приемат Украйна в зоната и в Шенген без задръжки понеже няма друг начин. Демокрацията решава но не и благата за оцеляването на националната идентичност. Който е бил час по История знае как Хитлер бил на границата и поставя ултиматум и после се плащат репарации.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Пpи roлямa nogkpena нe ни npиeмaт, a npegcтaвятe ли cи npи мaлka?