113

Двуликият Янус

преди 8 месеца

Не ни искат ?!След като в Париж и Брюксел има цели квартали,в които се чудиш в Европа ли си,или в Бейрут ,Кабул или Мека!?Нека ги зарадваме:ние също не ви искаме.Пожелаваме ви,следващите ви президенти да са с ***.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Айде България и Румъния бойкот на всичко австрийско, затваряне на омв и всяка друга австрийска продукция. Пускане на мигрантите директно към тяхната граница и да го дуфат наците мръсни!

111

На границата: Турция

преди 8 месеца

Климатизирани автобуси приемат бежанци срещу 300 евро които отиват директно в хазната. Бежанците се оставят в близост до сръбската граница и им се посочва правия път. Хем бежанците доволни, хем хазната пълна. В българия остават бежанците с образование и ценз като им се осигурява веднага работа и квартира. Така хем ще борим корупцията която залива Гранична полиция, ще сведем трафика до минимум и ще изпълним всички евро - дериктиви. Австрийският канцлер ще е доволен колко много мигранти го заливат

110

Майната

преди 8 месеца

Му на Шенген! Отвратителните Германци и Австрийци на хранят с украински фураж т.е огаждаме им на помощите за Украйна накрая среден пръст.АКО БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗНЕ ОТ ТАЗИ СОРОСКА ГРУПИРОВКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ,ПРЕСТАНЕТЕ С ТОЗИ ЕС!!!ТЕ ПЛАЩАТА НА ГОЛЕМИТЕ ПОСЛЕ ГОЛЕМИТЕ ЩЕ СЪСИПЯТ И ЩЕ НИ ХРАНЯТ САМО СЪС ЩУРЦИ!!! ТОВА Е ЦЕЛНА НА ЕС И ТО НА ПРОУЧВАНЕ ОТ ХОРА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ ПРЕД НОСОВЕТЕ СИ!! ЕС Е СЪСИПАЛ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪСИПВА ПОМИНЪКА НА ХОРАТА СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИМА КРИЗА ЗА ХРАНА ПО ТЕХЕН ПЛАН!!!

109

Анонимен

преди 8 месеца

Щом не ни пускат, предлагам ние да се покажем щедри и да им пуснем всички бежанци и те да се оправят с тях. Мислех да си направим екскурзия към Австрия, но се отказвам, ще си харчим парите другаде.

108

К

преди 8 месеца

Физиономията му на този канцлер е на същински нео-нецист!

107

Анонимен

преди 8 месеца

Игнор на всичко Австрийско и Холандско вечно си измислят изисквания отвратителни лицемери и расисти от Италия Испания и Гърция влизат основно емигранти ама ония са правят на ударени това казва достатъчно

106

Отговор на София

преди 8 месеца

Затваряне на OMW незабавно

105

Анонимен

преди 8 месеца

такава е съдбата на провалена държава, като България

104

toti

преди 8 месеца

Давай пич,ще те почерпят 5 мил.заблудени !!!

103

Анонимен

преди 8 месеца

Австрия са руски кавали и всяват раздори в ЕС! Не купувайте гориво от трите букви и никога в Илата!!! Бойкот на расистите!

102

СС

преди 8 месеца

Италия,Гърция и Испания са в Шенген,но пропускат най-много нелегални емигранти !!! Защо Европа приема и узаконява нелегални емигранти ??? 08615

101

Когато ни приемат

преди 8 месеца

Първо плизаме в Шенген, и тогава правим референдим за еврозоната! Обаче нашите подлизурковци както винаги, ще предадат народа си!

100

Gogo

преди 8 месеца

Правилно, като направят реална(не фиктивна) стена с Турция и когато има гранична охрана по цялото й протежение, тогава шенген ;)

99

Мишката

преди 8 месеца

Аз се чудя тогава защо спират бежанци тук.! А не вземат даже да ги превозват с влакове от граница до граница .Да ги посрещаме с погача и да ги испращаме с лисване на вода с пожелание за лек път и никога да не се връщат .

98

Анонимен

преди 8 месеца

Австрийците са смес от социалистически тарикати и правещи се социалнослаби. Ползите от ЕС само за тях а тежестите за България и Румъния . Влезат ли в свободната зона . Много българи и румънци в Австрия които работят веднага ще им се повиши стандарта. Е за това австриеца реве, да го чуят в Брюксел. Завистлив комунист е

97

Симо

преди 8 месеца

Австрийците са известни с нова,че са фашаги.Само контра за тия ***,нали обичат Путин да ходят да се гушкат с него.

96

Значи за Еврото

преди 8 месеца

Съгласни а за Шенген не,един вид за яденето и пиене на обща софра не може ама ,кога ще се плаща сметката най Велико душно ще ни повикат да участваме.Ай си кю то бе

95

Христо Христов

преди 8 месеца

До 103 "С мигранти на талази и катуни влизат и спящи клетки терористи." - про'с'так неграмотен, точно Австрия стоеше до Меркел и сочеше заканително с пръст към Македония и Сърбия, че искаха граничен контрол на стотиците хиляди имигранти 2015г.

94

Христо Христов

преди 8 месеца

До 103 "С мигранти на талази и катуни влизат и спящи клетки терористи." - про'с'так неграмотен, точно Австрия прие ислямския терорист Ахмет Чатаев, който взриви 150 човека на летището в Истанбул и му даде убежище!