128

ха ха

преди 7 месеца

Този одъртя и пак не спя да лъже и да си фантазира.Такива като него по света с лопата да ги ринеш,не е нищо особено както той си въобразява.Отвратителна визия и преди и сега а гласа му писклив.В "Капките"яснои се чу,че нито той нито Софка могат да пеят нещо извън маанетата им.

127

Анонимен

преди 7 месеца

То верно, като си *** и нямаш реална преценка за себе си. Може да те знаят в балканските държави, но географски погледнато, света е много по-голям и го има и извън държавите, които друсат гюбеци.

126

Анонимен

преди 7 месеца

Много си е повярвал. По света познават Стоичков, Бербатов, Кристо, Григор Димитров, ама пък Азис да е най-разпознаваем??? Не е зле да си помислят от медиите какви ги пускат. Има си чалга телевизии, да си се изявяват там пред тяхната си аудитория.

125

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Феновете му са джендьри и роми щом го харесват и му се радват.

124

Анонимен

преди 7 месеца

С пошла чалга кавъри на известни балкански песни си оставаш втора-трета ръка певец...

123

абе,Злобчо???!!!

преди 7 месеца

До Stiga vecheТи не можеш едно изречение правилно да напишеш,а обсъждаш Азис?Тука в Маями НИКОЙ не е чувал за сточков,ако не са от южна америка...Азис се знае много много повече.

122

от Дет Вали

преди 7 месеца

Азис е известен в целия свят.Много индийци,разни други кафяви и арабели са ме питали за него и дали го слушам.Винаги съм бил откровен с тях.Уважавам го като човек защото има много положителни качества,но не му слушам песните защото не ми допада как пее.Много вие.Иначе като човек си е много ОК.

121

Palni gluposti

преди 7 месеца

Азис, не си българин!!! Не се наричай такъв защото не си!!! Ти не си образа на България! Ти си срамотата, ти си от тези които опетняват. България е много повече от твоята гнусна чалга!!!!!!

120

Stiga veche

преди 7 месеца

Той не е блгарин а ***, много моля !! Срамота е, че такав човек представя БГ в чужбина!! С цялото ми уважение, мен просто ме срам от него.

119

Беновска пипа

преди 7 месеца

Този се шегува! Защо не сравни броя на гледанията на всички песни на Мадона с броя на гледанията на неговите песни? Защо е избрал точно тази песен на Мадона? Официалният клип на нейната песен Vogue има 159 милиона гледания, което е повече от гледанията на въпросната песен на Азис - 142. А най-разпознаваемият българин в света, естествено е Христо Стоичков.

118

Анонимен

преди 7 месеца

Мен ме е срам от него..

117

26 пол

преди 7 месеца

А бе Азис си е баш българин,и той го знае,ама карай да върви!!!И си е мъж,та дрънка!Неговите хора го знаят!

116

Анонимен

преди 7 месеца

Защо никога не показахте някой ***, който е съвестен полицай, пожарникар, фермер, журналист? Неграмотния Азис имал милиони гледания - какво от това, Тодор Живков също управлява 40 години, но го оплюхте. И Азис не е певец и Дикова не е журналист, затова младите хора си изхвърлят телевизорите

115

Анонимен

преди 7 месеца

Приятно ме е изненадвал Азис гледайки някой негови интервюта Изказът му е доста по добър от други наши звезди.Днешното му интервю не ми допадна,но някой водещи са правили добри попадения.Стоичков ляв ли или десен крак е,но езикът му е скован.Две думи в изречение не може да подреди.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Добре, че се правеше на травестит, за да ти обърнат внимание. Със сигурност не си много известен по света, за Турция съм съгласен. Имаш страхотни песни но не трябва да се величаеш толкова, ако е трябвало да се родиш в Холивуд нямаше да си ***. роден в България. Така че го карай по яваш

113

Анонимен

преди 7 месеца

Изобщо не ме интересува метаморфозана на един Р*О*М в тва чудо, в което се е превърнал. Тоя верно си е повервал, че е някаква звезда :) в крайна сметка е един обикновен и сам0тен ферераст

112

Анонимен

преди 7 месеца

Плу жек

111

Анонимен

преди 7 месеца

Лява пчела

110

Анонимен

преди 7 месеца

Най-разпознаваемия? Ха,ха,ха! А Стоичков къде го слагаш? След теб ли?

109

Руси

преди 7 месеца

А мен ме е срам ,че ти си казал ,че си българин. Именно заради такива като теб репутацията ни напоследък куца,но който е средно грамотен знае какъв велик народ сме били!