248

Анонимен

преди 11 месеца

Зърнарите с мощните скъпи коли са за прокурор и съд за тероризъм.

247

Дядо Стефчо

преди 11 месеца

Хипопо оттегли се. И дай шанс На не толкова дебели.

246

Анонимен

преди 11 месеца

Г-жо Йотова, не говорете от името на другите. Само едрите зърнопроизводители, тези които вземат големият пай от 2-та милиарда на година субсидии, организират протеста. Тези, чиито трактори струват по 500 хиляди лева и карат супер лимузини. Не ни правете на балами вие от БСП. Писна ни от вашите манипулации. И още нещо. Прозира, че протестите са организирани от хора, близки до вашия началник.

245

Абе Илиянче

преди 11 месеца

И твоят шеф беше не знам колко пъти за оставка, но дебелооко продължавате да си стоите на креслата !

244

Анонимен

преди 11 месеца

До 257...малко и смешно академичен да нарече така хората които му доставят най ценното на трапезата е за разпъване на кръст)))А,как да наречем хората които заплашват да ,,БЛОКИРАТ ДЪРЖАВАТА"?Зърнарите са за прокурор и съд!Ако примерно Божков ,беше заплашил да блокира държавата още на момента щеше да бъде арестуван и съден,както и всеки друг.

243

Анонимен

преди 11 месеца

Точно така едно малко и смешно академичен да нарече така хората които му доставят най ценното на трапезата е за разпъване на кръст,този мишок се подигра с тези производители само и само да се подложи на онези които ги назначиха скритите играчи,този мазен *** трябва да си отиде веднага,никой не е по голям и велик от тези които ни доставят храната господин академичен,жалко плужече,ти си срам за този народ,позорен мазник и лакей

242

Анонимен

преди 11 месеца

До 253Ако има нещо печелившо у нас - трябва веднага да се ликвидира и да се даде на чужденци! ///Въобще не става въпрос да се ликвидират зърнопроизводителите ,а да не са толкова алчни.Земеделците и частност зърнарите ревът от години ,че техният сектор ще бъде ликвидиран.А виждаме ,че не е така.Малка България винаги е сред 20те държави в света по износ на зърно.Първа в света по износ на олио,първа в света по износ ядки слънчоглед.Първо в Европа по износ на лавандула и т.н.

241

Анонимен

преди 11 месеца

Аз пък да попитам другарката Йотова как да назовем хората които заплашват да ,,БЛОКИРАТ ДЪРЖАВАТА"

240

Анонимен

преди 11 месеца

,ВСИЧКИ ЗЪРНАРИ СА С КОРЕНИ В БКП И СПОНСОРИ НА БСП!МОСКВА ИМ ДИКТУВА КАКВО ДА ПРАВЯТ И ЧОВЕЧЕТО НА РЕШЕТНИКОВ БЕШЕ ПОСТОВЕНО ДА СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА

239

Анонимен

преди 11 месеца

Ако има нещо печелившо у нас - трябва веднага да се ликвидира и да се даде на чужденци! Нашите са мръсни печалбари, а западните са ангели небесни и благотворители! А догодина зърното ще го купим с авансово плащане и ще го получим след 3 години! Далавера!

238

Ми тоя Денков

преди 11 месеца

Тогава направо да обяви целия български народ за терористи и да забрани протестите! Така е в една колония!

237

Помним

преди 11 месеца

Разкол между протестиращите, стара КГБ тактика. По същия начин действаха и БСП/ДПС когато се опитваха да потушат неспирните протести по време на техните крадливи управления.

236

Анонимен

преди 11 месеца

До маилс, Ами, като искаш, сигурен ли си, че българското зърно не е отровно? Защо масово народа измира?

235

РУСКАТА СГЛОБКА

преди 11 месеца

ИСКА ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ, И ДА ПОДАРИ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ НА РУСИЯ И ПУТИН..... РУСИЯ ЗАТОВА НАПАДНА УКРАЙНА, ЗА ДА Й ВЗЕМЕ ПЛОДОРОДНАТА УКРАЙНСКА ЗЕМЯ..

234

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя път на русофилските партии няма да им се получи.

233

България

преди 11 месеца

Украйна не е в Европейския съюз и затова няма забрана за ГМО.Денков е за затвора, защото ни принуждава да храним децата си с ГМО и да станат тлъсти и безполови като американските ***

232

маилс

преди 11 месеца

До СЪБОР НА МИТРОФАНОВА Байьо .Ми мен кво ме интересува събора които русофили или русофоби си правят -живи и здрави да са И ДА МЕ ЗАБАВЛЯВАТ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ НАПРЕД .Мен ме интересува хлаба наш насъщен които ще сложа на масата си и ще нахраня семеиството си .Схващаш ли -искам да е без зарази,без генни модификации ,да има мириса и вкуса на хляба от детството ми ,не вкуса на тухла

231

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 месеца

Кирчо и Кокорчо като скачаха по площадите срещу Борисов с политически искания, те терористи ли бяха ?????????

230

ЦЕЛТА НА ППДБ :

преди 11 месеца

ДА СЕ ФАЛИРА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. КАКТО СТАНА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО В СВЕТА СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ИЗХРАНВАНЕТО И ХЛЯБА СТАВА ОРЪЖИЕ.

229

Анонимен

преди 11 месеца

'Айде, моля,другарката йотова да не говори като партиен секретар. Не стига, че нищо не прави и взима големите пари от нашите данъци, ами и се изказва неподготвена.