67

Тихомир

преди 7 месеца

Че земеделците са богати и всички си накупиха джипове е вярно, но ако всички дето пишат премъдрости тук във форума отидат на полето да работят работата има, надали ще има бял хляб за ядене в страната. Имали са топки, рискували са, успели са и мен не ме кефи че не съм на тяхно място, но някакъв алтернативен министър-академик-физик (последния да затвори вратата) да ги подрежда така - НЕ! Ненапразно в земеделието има субсидии, що нема субсидии за търговията - щото е много по-лека за осъществяване!

66

Анонимен

преди 7 месеца

Милионери терористи

65

ха-ха-хи

преди 7 месеца

Баце...Денков е МЛАД и неопитен СГЛОБКАДЖИЯ...и за това ще ме хване за шлифера...

64

зърнар-"терорис

преди 7 месеца

Ще блокираме границите,летищата,магистралите и София и тогава ще уважават "ТРАКТОРИСТИТЕ" повече дори и от майките си!!!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Представители на чужди интереси нямат място в българското правителство.

62

Анонимен

преди 7 месеца

абе и аз исках само да го погаля по бузата, ама сгреших.. такъв шамар му излущих, че му се откръти ченето...

61

Банкеръ

преди 7 месеца

Като им разправях,че коалиция с Герб е самоубийство те не,та не.При това ще протестират едрите земеделци ако дойдят в Шопландия дребните производители на домати,краставици,яйца,мед,мляко,агнета с мотиките и сопите ще Ви направят криви.На местните избори ще е интересно ПП иДБ едва ли ще има кметове някъде.Да Видим все пак какво ще стане в понеделник.Академика е пътнико свиден.

60

Мдаа

преди 7 месеца

Еми да искал е да каже трактористи нали - пп са хора на алексей петров трактора както разбрахмеТой по навик

59

Анонимен

преди 7 месеца

Как смеят тия ми ти трактористи да занимават с нищожните си проблеми българските политици и мафия. Те са заети да крадат и усвояват ЕС фондове, а тука разбираш ви някакви зърно събирачи решили кариери и пари да правят на трактора. Я да се мащате и да оставите управляващите на мира да си крадат. Не ви е срам!

58

Алекс

преди 7 месеца

Още утре да поискат ОСТАВКАТА на Продажния Премиер и Правителство.Всяка минута управление на US колониалната администрация е вредна за България.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Той Денкин е най-големия терорист,след като умишлено унищожава народа с радиоактивни и отровни храни.

56

е, хайде де!

преди 7 месеца

защо не сбърка да каже МАГАРЕВ вместо тагарев!

55

Хари

преди 7 месеца

Жив и ненужен мушмурок!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Трактористи терористи тире академици.

53

Анонимен

преди 7 месеца

ГМО генно Модифицирани Организми. Атаката срещу страните с традиционно голяма употреба на хляб и пшенични продукти. Корпорациите овладяват териториите, а държавите са техните районни колонии. А Кой е на върха на пирамидите.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Достойното поведение е да дадеш оставка и да се разграничиш от хора, които се изложиха много с обиди към земеделците.

51

Анонимен

преди 7 месеца

На тати връзкарчето подавало оставка. Мъъърша мазна

50

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка да дава и Вътев и да отива да подкрепи протеста! Иначе как ще работи с тия 26 асоциации, които излизат на протест? На практика, всички ще протестират - животновъди, зърнороизводители, пчелари, овощари, зеленчукопроизводители. На кого ще е министър Вътев? Те всички с на протеста? Срещу бранша ли ще върви?

49

Анонимен

преди 7 месеца

И министърът да дава оставка, защото иначе излиза , че не си защитава земеделците . Денков и ПП - то да му мислят каква им е репутацията в момента сред избирателите, което наричат терористи. Те изборите ще им покажат последиците от наглото им поведение ! *** !

48

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, къде остана правота на протести ? Ти нали с протести дойде на власт ? Нали протестираше срещу ГЕРБ , а ? А сега като протестират срещу теб, лошо. Лицемери ! Като не защитаваш българското, ще протестират ! Само се чудя, защо не ти искат и оставка !