21

!

преди 8 месеца

Всички бележки трябва да се разкарат! Не съм куриер от здравното на образователното министерство! Включително разните талони и медицински за проф. Гимназии!

20

6

преди 8 месеца

Тия джипита станаха едни селски фелдшери.Лекуват всички болести ,докато след тов а и най-големият специалист не може да те излекува!Да отаднат категорично!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да отпаднат Джипитата!

18

Анонимен

преди 8 месеца

Учителят го касае, че детето отсъства а не ДИАГНОЗАТА му. Аз не знам в България възрастни, като боледуват диагнозата стои ли, в чужбина не, защото това са лични данни.

17

Факсинираните са

преди 8 месеца

Закачени към Мрежа СинияЗъб, за тях няма нужда от Бележки!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Тия тотално ли се побъркаха?? А баркод с чип не искат ли? И много ми е интерено дали тая глупост важи и за ромите? Не за друго, ама като минава в някой магазин и ще плаща за бутилка ром от датчика. И тоя доктор с колко точно заразно болни е контактувал? А? Защото май точно той е с по-големи шансове да е сее зараза.

15

Мили родители,

преди 8 месеца

каквито сме и ние. Гювечът свърши. Дигитализацията не позволява произволия и измами. Дори на дребно. Освен ако не си Системният администратор(Господ). Вече ще трябва да спазваме правилата! :D

14

Факсинирайте се

преди 8 месеца

и Всичко ще е НаРед, т.е. ЕФективно и БезОпасно!

13

До баба мара

преди 8 месеца

Права си, бабо Мара! Никой нормален човек не ходи при личния си лекар, а директно плаща за преглед в частна болница. Иначе неплатеният отпуск му излиза два пъти по-скъпо от прегледа. Трябва да се ходи на профилактични прегледи два пъти в годината? Много хубаво - като трябва, трябва и да е безплатно. Може ли това да стане за един ден? Не може. Трябват поне три-четири. В КТ има ли член, който да казва, че отпускът за профилактичен преглед се поема от НОИ? Няма. А без профилактика? Болнични...

12

Това сериозно ли?

преди 8 месеца

Още ли искат такава бележка? Че общопрактикуващият лекар откъде ще знае вярно ли е? Да не е разследващ орган? Те повечето БГ ***, които работят, си взимат бележки, че детето след боледуване вече е здраво без да го водят до педиатъра. А в частните детски градини не ги и искат.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Тези бележки наистина са малоумие , буквално като излезеш от кабинета с белейката и някой чакащ заразно болен може да ти кихне в лицето и тогава какво като имаш такава бележка

10

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да има печатно копие на електронната рецепта за пациента. При повече рецепти за различни болести, стават обърквания на дати и грамажи, които губят времето на личния лекар, аптеката и пациента! Много хора пропускат закупуването освен от безпаричие и от забравяне на дати, което поражда излишъци!

9

баба мара

преди 8 месеца

да отпадне институцията личен лекар в годините се доказа че това е диспечерскипункт които прибира по 3 лв за добър ден нямат сестри за икономия не можеш даси запазиш час електронно висиш с часове по коридорите и болни и здрави инакрая едно нищо защо трябва на 3 месеца да се ходи за подновяване на елект рецептада се върнеш от провинцията за да я подновиш и обратно време и разходи

8

Хаос

преди 8 месеца

Ако не учат реват, че няма кой да ги гледа. Като учат, трябва да ходят на ски и къде ли не. А като са в училище, не знаят защо са там и ги карат да учат.

7

А бе

преди 8 месеца

Я да им нацъкат оценките като на починалото момиче в Пловдив и да се махнат направо извинителните бележки.

6

спиро

преди 8 месеца

До Pen:очаква се да нагласят матурите според знанията на зрелостниците,че да има успеваемост.Е,тогава ще настане смях.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Докторе- в БГ няма забавачки, има детски градини и е много различно- средно децата са по 28/38 в група- за разлика от Европейските държави където децата в групите са по 3 а 10 вече са ДГ- така че ще издавате бележки за контактност защото е много важно децата да не са контактни на остро заразни болни., за да не заразят останалите.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Понеже съм по стар ще ви кажа как беше по бай Тошово време имах съученик с шарка викнаха бърза помощ дойде предписват домашно лечение и лепват червения кръст на, вратата, което значи влизането на външен човек забранено и издирваха кой е бил в контакт с болния а сега как е отива, при джипито пълно с хора, и заразява наред

3

Pen

преди 8 месеца

Мисиркиии, едно заглавие не може да напишете!

2

Анонимен

преди 8 месеца

ало нелке, нали вчера писа че първокласниците в затворите сричат и не знаят български, а като те споменах ме изтри, щото си много грамотна. ко значи 'отаднат'?