633

Анонимен

преди 9 месеца

Баце даде на само ШАЙКАТА - от зърното , милиончета и сега покрай останалите и шайката протестира , НО има и друго :Защо другите които не получиха финансова подкрепа , да НЕ протестират , вината не е тяхна , а на герб -Баце !

632

Анонимен

преди 9 месеца

Вън българофобите от правителството и парламента!

631

Денков,

преди 9 месеца

и тебе като Тагарев, те чака въже!

630

бай Ставри

преди 9 месеца

До КАТЯ Ти не си катя, но и теб мога да изклатя

629

КАТЯ

преди 9 месеца

БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ ЯДОМЕ МАРУЛИ ПРИ ЧЕРНОБИЛ СЕГА ШЕ ЯДЕМ ЛЕПИЛО ДА ВИ Е СЛАДКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

628

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва независими органи да разрешат проблема за украинското отровно зърно, проблема на зърнарите, проблема за правилното разпределение на субсидиите, проблема на зеленчукопроизводителите и животновъдството, независими органи да извършат инспекция, ако трябва полиция и съд да се намеси и разрещат проблемите в полза на България и всички български производители, а не на шуробаджанашки принцип или под натиск!

627

Анонимен

преди 9 месеца

Прочетете статията за фермерите в сайта "Скандално.нет", заглавието е "Земеделските производители: МВР влиза по домовете ни, Притискат ни заради Протеста" , освен, че проявяват насилие към зърнарите, се оказа, че това украинско зърно е промишлено жито за лепила и друга промишлена дейност, а не за храна.

626

Анонимен

преди 9 месеца

Кой дава нареждане да тероризирате фермерите? Съд за тях и за насилието, което проявяват! "Земеделските производители: МВР влиза по домовете ни, Притискат ни заради Протеста" , "Десетки земеделски стопани от България, работещи в различни сфери на сектор Селското стопанство се свързаха с медиите, за да алармират, че полиция влиза в домовете и стопанствата им.Оказва се, че всички те са подложени на натиск от страна на Министерство на вътрешните работи, което е тръгнало през уикенда кампанийно да пресира и респектира целия сектор във връзка с предстоящияОбщонационален безсрочен протест в защита

625

Анонимен

преди 9 месеца

Пак лъже! Повечето от помощите идвали от Европа? Добре но нека да видим колко ние внасяме в тази Европа и колко те ни дават после уж акто "помощи"? Така ще стане ясно, че не ние сме подпомагани от така наречената Европа, а тя се финансира от донори като нас. И от какъв зор ни е ние да им даваме парите, а те да ни казват колко от тях ще ни върнат???

624

митко

преди 9 месеца

Денков,защо препрахте Боко Тиквата и Пеевски.Цялото правителство е една пералня за отявлени престъпници.Време е за оставка.В четвъртък в 12ч.всички пред Министерски съвет.

623

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв рекет? Каква мафия? Пъпросът е за живота и здравето ни. Нашето и на децата ни! Уранът не се е дянал никъде. Щом са стреляли с подарените им снаряди... Да не мислите, че се е изпарил? Вижте докладите за Ирак и Югославия! Това ли искате??? И то - На цената на която са купили душите ви? За децата помислете!Каква ти ефтиния? Това си е отрова с дълготрайно действие. Хиляди години ще бъде заразена почвата там!

622

Анонимен

преди 9 месеца

Това , че ес дава някакви умрели средства не означава , че трябва да бъдат инструмент за изнудване

621

Денков толкоз може

преди 9 месеца

Политическо слабоумие е да не се досещаш, че вносът на украинско жито в България, ще доведе до загуби на пазари за износителите на българско жито. Кой и на каква цена ще може да пласира българско жито, ако купувачът има съмнения, че му продават украинско жито, а го представят за българско?

620

Ако ще и

преди 9 месеца

Не щем отровно укропско зърно пълно с тежки метали и никаква пъзарна икономика не ме интересува ако ще и укропското зърно и да го дават/раздават без пари.

619

Всъщност

преди 9 месеца

Всъщност ПП/ДБ са ултралевичарски терористи.

618

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка година правят едно и също изнасят нашето златно зърно от Добруджа, внасят фуражно от Украйна и ни го продават на високи цени все едно е Българско. Сега проблема им е, че тая далавера е на път да секне, за това реват така. Освен това се опитаха спекулативно да направят цената на олиото 10лв. за литър. Тия мафиоти не заслужават нищо.

617

Хрян

преди 9 месеца

Зърнарската мафия унищожи животновъдството и зеленчукопроизводството в България!!!!!!!!Зърнарите заграбваха 30 години огромната част от евросубсидиите. И сега, когато новото редовно правителство на Денков иска да ги разпредели равномерно, зърнарската мафия ревна! Не става въпрос дори за украинското зърно, а за милиарди евросубсидии!!!!! Когато мафията е засегната събаря правителства. Като миналата година строителната мафия събори правителството на Кирил Петков, защото не й дадоха да гушне 4 млрд

616

Г557дт

преди 9 месеца

Зърнарите са мафиоти са приближени до определени портии - ГЕРБ, БСП и ДПС!

615

Истината

преди 9 месеца

Защита на малките и средни земеделци!!! Не на рекета на зърнарската мафия с огромни стопанства, които изсмукваха вече почти 20 години огромна част от земеделските субсидии!

614

Мнение

преди 9 месеца

Нашите зърнари са мошеници! Дори да не са терористи (макар и не в истинския смисъл на думата) са мафия от рекетьори и изнудвачи!