34

тя

преди 9 месеца

Ако не беше "цветната революция "изцинирана от САЩ и финансирана с 5 мил долара ,нямаше да има нито убети ,нито осакатени !Кой е виновен ?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Да се готви и румен радев

32

Анонимен

преди 9 месеца

На морето е пълно с украинци има и много млади мъже. Защо не са на фронта никой не знае... Украинизацията си тече...

31

Анонимен

преди 9 месеца

То има и със сифилистчни наклонности моля ти се.

30

Morski

преди 9 месеца

Много рано в събота има много "анонимници" и "дядки" с русофилистични наклонности! Всеки русофил е българофоб-факт доказан от историята!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Клоуниадата наречена покрайна продължава

28

Дядката

преди 9 месеца

Прават кървав преврат убиват над 200 души ,но президента се измъкнал? И тъй като е избягал от убийците те сега го обвиняват че не се е оставил да го убият ,значи е предател? Страхотна логика имат фашагите ,нещо като агнето което мътило водата на вълка!

27

Война можеше да няма

преди 9 месеца

До Анонимен 22: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

26

А снарядите свършват

преди 9 месеца

Снарядите за украинската армия свършват. Южна Корея даде 500 хиляди, но украинците вече ги изгърмяха. А САЩ и сателитите им взети заедно произвеждат за 4-5 дни това, което Украйна изгърмява за ден. Тогава какво правим? Вече изпробвано - преговори със спиране на огъня за два три месеца без резултат (както в Истанбул) докато Украйна си попълни запасите, и сетне започваме пак. Само че една и съща л'ъжа два пъти не минава. А и Зеленски прие декрет че няма да преговаря с Русия. Как да започне сега?

25

Алоу,ракетата

преди 9 месеца

Отишли, ама как ще се върнат? Ако пак им се преебе спускаемата капсула?

24

Анонимен

преди 9 месеца

Янукович разчиташе на здравия разум и се провали. Да беше задействал ОДКБ, никой нямаше да се добута до тая противна война.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро Янукович ще се разхожда по Крешчатик в Кинв, а Зеленния с хунтата ще го съдят, но в Лондон, в изгнание.

22

Анонимен

преди 9 месеца

По логиката на българските рашисти, ако България си беше седяла кротко под султана щяло да и е най-добре. Десетки хиляди българи умряха при Априлското въстание. Украинците сега умират за да не бъдат управлявани от Кремъл. Свобода или смърт. По-добре мъртъв, но не под робството на азиатската орда.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Ше му хванат цървyлитe Янукович е у Русия от 2014 г. :)))

20

Анонимен

преди 9 месеца

Ако има истински предател, това е точно тази руска марионетка Янукович! Благодарение на него се случи всичко трагично в Украйна! Тези дни там е двудневния еврейски празник в град Уман.20 хил. местни юдеи-хасиди,избягали от руската война, са отново в родния край! Според Путин Украйна е нацистка държава, как евреите имат смелост да се върнат там и кой им дава това право?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Точно той отне званието герой на украйна на Бандра ,

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ако беше останал в Украйна да се сражава нямаше да има война.

17

Анонимен

преди 9 месеца

След около 1 час пилотираният космически кораб "Союз МС-24" ще се скачи с руския сегмент на МКС. Само 3 часа от космодрома до МКС. Фантастика.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Този път направо съсипаха Путин...... давайте бе ***, помпайте се!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Янукович има един грях - че не потуши Майдана със сила. Ако го беше направил сега война нямаше да има. Нямаше да умрат толкова хора. Нямаше Украйна да бъде съсипана.