32

Валери

преди 7 месеца

Абе ейййй!нямате ли какво друго да измислите бе,алоооо.защо се занимавате с глупости и тормозите хората бе?марш изнудвачи такива!Марш!

31

Да ви впишат

преди 7 месеца

***!!! Броите ни шпионирате ни имате ни данните,защо трябва да се ходи излишно по институции?

30

Шиш45

преди 7 месеца

Мен никой не може да ме задължи да участвам на крак в четири часовите събрания които се провеждат в моя блок. Дори и за мое добро. Разбирам че останките от комунистическия режим, и тази в която аз живея трябва да се управляват по комунистически начин, със глоби и наказания но аз няма да участвам. Благодаря.

29

Най после!

преди 7 месеца

Не мога да разбера критиките и оплюванията тука към парламента и партиите? Нали ги избрахте вие! Защо ги избирате? Тези, които аз избрах не са на власт т.е. аз мога / разрешено ми е да критизирам и така докато влезат в парламента и след това докато са вътре! Писна ми от мърлячи нямали собственост преди да си купят панелката! Нито чистят, нито искат да плащат за чистене! Панелките изглеждат като от Мариупол макар, че вече Путин яко построи някои нови сгради и изглеждат вече даже по добре от някои

28

Най после!

преди 7 месеца

Не мога да разбера критиките и оплюванията тука към парламента и партиите? Нали ги избрахте вие! Защо ги избирате? Тези, които аз избрах не са на власт т.е. аз мога / разрешено ми е да критизирам и така докато влезат в парламента и след това докато са вътре! Писна ми от мърлячи нямали собственост преди да си купят панелката! Нито чистят, нито искат да плащат за чистене! Панелките изглеждат като от Мариупол макар, че вече *** построи някои нови сгради и изглеждат вече даже по добре от някои

27

Анонимен

преди 7 месеца

EС иска да има централен регистър каква собственост имат гражданите. От там идва и е първата крачка.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Значи срокът на годност на интимната връзка от 60 дни (предишния гениален закон) става 15 дни, с една дума - глyпостu. Никой няма право да влиза в дома ви, за да проверява с кого живеете, нито може да докаже, че този човек не ви е дошъл само на гости и сега си тръгва. Всеки път с полиция ли ще се разправяме?

25

Хасан

преди 7 месеца

Отиваш до банката и взимаш кредит!

24

Майора

преди 7 месеца

Още колко такива безмислени закони трябва да се измислят за да се напълни изпразнения от коалицията бюджет!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата и общините да си издирят документите на старите сгради. Всичко са длъжни да пазят. Не да го крадат разни фирми, които после ще го продават!

22

Анонимен

преди 7 месеца

До 20 олеле ... Ами ако нямам ....

21

Ончо

преди 7 месеца

Не разбрахте ли, че територията се разчиства за друго население, а вие просто трябва да се изселите за да чистите задните части на западняците демократи, сиреч нацисти.

20

Марко

преди 7 месеца

Във всяка една община има просторен офис на Ц -та квартална служба.Там няма етажна собственост,има само подземнамногоетажна собственост.Ще членуваме там,нищо не се плаща,никой никому не търси,вода,ток,спане-безплатно е!

19

Анонимен

преди 7 месеца

до 20 Ами аз като сам живея в 60 квадрата апартамент не ми ли излиза 500 лева техническия паспорт?

18

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименНе е точно така - техническите паспорти на сградите ги има и в сега действащия закон, просто преди 2 години отложиха влизането им в сила за след 2 години. А цената за такъв паспорт, който е за цялата сграда, се разделя между собствениците на отделните обекти в нея пропорционално на притежаваните идеални части. И не е 500 лв на калпак, а се договаря с лицензираната фирма, която го прави. За справка, за апартамент от 150 кв.м във Видин, преди 6 -7 месеца, платих около 1000 лв.

17

много яко

преди 7 месеца

Правя едно жилище със 50 съсобственика и всички на събраните и правим кворум. А без нас няма и кворум :)

16

Анонимен

преди 7 месеца

Така ще си спомнят пенсионерите с носталгия какво е било по Тошово време, а по младите ще вкусят от близкото минало, ама не и цените и качеството на храните и не само.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 13, мерси :) Дано ти преседне злобичката!

14

Не!

преди 7 месеца

Трябва да е поне 2500 лв. Стига са си развявали парцалите кой къде му кефне!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво ли е в ЕС краварииии?