170

Клаксона

преди 7 месеца

Що за глупости са това? Излиза,че нето в София се взимат 2000 лв,което е доста далеч от истината. Доста хора работят за нето 1200-1300 ( сигурно по е 20%от хората в София). Всичко друго е осредняване на заплати като се вземат същите на програмисти, депутати и всякакви други. Шефът яде свинско ,аз - зеле, значи ядем осреднено свинско със зеле...

169

...

преди 7 месеца

И е крайно време да започнете да публикувате медианните заплати, а не средните.

168

...

преди 7 месеца

Къде ги измисляте тия глупости ? Около освобождението най-големия български град е бил Русе, във Варна на практика не е имало българи. На мястото на Бургас е имало някакво рибарско селище. Предците ни с труда си са ни оставили прекрасна държава, която ние опропастихме...

167

Русенец

преди 7 месеца

През 2004 70 % от новородените не бяха българчета...Раждат се 56 000 от тях българчетата са 17 000.. В София се раждат годишно 12 000 деца повечето от, които българчета !!! За провинцията остават само 5000 деца !! Така, че след няколко десетилетия София ще бъде един от малкото останали български градове. В София ще са концентрирани почти всички българи.....Затова българите се месят към София !!! Ще ви дам пример с Русе където съвсем скоро *** ще са над 50 % от населението, а останалите пенс

166

Анонимен

преди 7 месеца

Някой виждал ли е градовете в България на снимка преди Освобождението? Навсякъде джамиите са повече от кокошарниците и повечето от населението са били турци. Улиците криви и кални и т.н.

165

Анонимен

преди 7 месеца

Някой гледал ли е резултатите от първото преброяване на населението след Освобождението от турско робство? Тогава в София са живеели най-много българи от всички градове в България. Имало е три града с повече население от София, но там българите са били по-малко.

164

анонимен

преди 7 месеца

Тия от дигиталния концлагер взимат добри заплати - но се замислете за сметка на какво. Аз съм целия аналогов и такъв ще си остана. Здравето е най-важно.

163

Грую

преди 7 месеца

Някой виждал ли е София на снимка преди освобождението, преди да я направят столица. Джамиите са повече от кокошарниците и е по малък град от Орхание (Ботевград), като му взели нивите на шопа са го направили гражданин.

162

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 месеца

Веселяци. ама малпграмотни ментържийчета. СОФИЯНЕЦ е този на когото са му вземали нивата да направят площад Народно събрание. Другите са селяни и *** от по близо и далеч, а напоследък вече и граждани от старите градове на България заради следствието от комунизъм-комунистичеси капиталъм-шопска наглост и простотия Поняли?

161

Анонимен

преди 7 месеца

Бааа маама му. То излиза, че всеки втори е IT. А в блудкавите главици да ви е хрумвало да се запитате какво е IT? Информационни технологии. И продавач на вестници също е IT.

160

Анонимен

преди 7 месеца

Повече от средностатистическия софиянец НЕ е софиянец. Това са прищълци.

159

Всичко е в главата

преди 7 месеца

Заплатите ви са ниски защото мутро-мафията ви краде парите. 85% от парите за пътища се крадът. Изпират се през комплексите които строят около София. 60% от парите на здравната каса се крадът. Така е с всеки сектор. Затова презатроиха черноморието и ликвидираха почти целият бизнес в БГ. Докато не се ликвидира мафията и всички крадци и корумпирани чиновници не бъдат обесени на площада - така ще е. Мизерствайте роби. С робско самосъзнание.

158

Анонимен

преди 7 месеца

До 156, да кажеш истината на някого е обида? Ми не е :) За забъркан бетон си плащам и ще бачкаш като за двама. Докато си позволявате да обиждате хората, които дърпат страната напред ще ви обиждам(според твоята мяра). Винаги е имало класи. Класите са. на база доход. ИТ-тата са едни от малкото, които си плащат данъците прилежно. От техните пари ви идват помощите, минималките, здравеопазването, образованието! Научете си мястото! Стига мразихте! Мразете онези, които не си плащат данъците!

157

Анонимен

преди 7 месеца

Най- западашият сектор е ай ти сектора. От между 7500 и 8000 обяви вече са под 3 300. Изкуственият интелект ще го занули на 70 процента. Напишете медианна възраст на ай ти компаниите в гугъл и ще ви излезе статистика за доста фирми, като най- високата е 39 години. Като стане на 45 години в Сащ ай ти специалиста, отива на улицата щото е вече стар. Преди някой да ми спори, да си помисли колко колеги ай ти има над 50 години, които не са шефове.

156

Роко2

преди 7 месеца

Едно време бръмчалките търсиха тираджии сега търсят ИТ а ,ама веднъж седмично поне си веят байряка с някой бачкатор да им обърне хастара както си требва.

155

До Асен Василев

преди 7 месеца

Абе тия Онли фанс и други данаци плащат ли една си продава водата от ваната на извратеняци за по 5 хлки ДДС плосък данък второ трето?

154

Психолингвист

преди 7 месеца

Като кажеш ИТ вземал еди колко си все едно кажеш певица вземала еди колко си.Кака Нела от кръчмата край Видин взема 100 лв на вечер, Риана взема 10 милиона на вечер.Така е и долу горе с ИТ тата има бачкат за 1500 лв има дето са с по 150 000 хилки на месец ...

153

Тия

преди 7 месеца

с 2600 кинта джуниъри ли са?! Днес, ако не взимаш 10-15 бона на месец, си жив зян.

152

Влака с критиката

преди 7 месеца

Импорта не е износ ,а внос екпортирани е думата за дела от общия износ...

151

До 164

преди 7 месеца

Да, това е вярно. Типичното разпределение е нещо такова: 80% от бачкат на заплата близо до минималната, 15% на заплати около и малко над средната, 4% са високите заплати и под 1% на свръх високи заплати. Именно ей тия 5% процента на върха изкривяват цялата статистика и дърпат средната заплата нагоре. И като ти кажат средна заплата, създава се впечатление едва ли не половина получават такава заплата. А те са едва 15%. Останалите са по близко до минималната отколкото до средната на нетна база.