17

Анонимен

преди 8 месеца

Crлoбkaтa нoминиpaнa ли e? Kaтo зaбeлeжитeлнo изoбpeтeниe нa nocoлcтвoтo в noлитичeckoтo инжeнepcтвo...

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ей, ***.та, пийте си хапчетата сутрин преди да помествате новини

15

Анонимен

преди 8 месеца

До Предатели с Пералня - Моля те, намери друга форма за комично променяне на името на този учЕн. Истинският Денкоглу е бил достоен българин и е направил много за просветното дело в България още преди два века.

14

Тези ще бледнеят,

преди 8 месеца

ако в класацията се включат учЕни от нашата БАН, с цел да се разбере за какво са получавали заплати там от 1947 г. досега, ще се се откроят групи - някои наистина са вършили нещо, докато са били назначени в БАН (почти 100% от библиотекарите и чистачките са полезни, от научно-помощния персонал около 70% наистина работят, от администрацията и от поддръжката на сградите поне 50% са полезни, от "учЕните" - не повече от 15% си заслужават заплатите, но истински откриватели имаме само няколко).

13

Питам релевантно

преди 8 месеца

За Антинобел наградите не знам, но искам да попитам #КОГА ще се раздават наградите Дарвин на родните pycoроби дето се въргаляха 4 седмици в пикни и eкспрeменти зада пазят рушаща се бетонна вятърна мелница като горди Бaй Г.aньoвски Санчо Панси? Не заслужават ли тези награди?

12

Предатели с Пералня

преди 8 месеца

Академик Денкооглу няма ли да получи една такава награда?

11

Анонимен

преди 8 месеца

Невероятно е за какви глупости се харчат пари. Иначе после ти обясняват как трябвало безрезервно да вярваш на науката.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До БОЦИ-БОЦ Такива като теб заслужават да са сред 60 те хиляди българи които умряха от ковид защото решиха, че е по-добре да вярват на теория на конспирациите вместо на науката. В Израел, където хората от пуснинята направиха рай, се ваксинираха.В България, където от рая направиха пустиня, се смятат за по-умни. Докато роднина не се озове в интензивното. ***.

9

Анонимен

преди 8 месеца

***, сър. 20 милиарда снимат, 10 трилиона пишат.

8

Анонимен

преди 8 месеца

19Кила руски рубли

7

Анонимен

преди 8 месеца

Да я дадат На русия за цялосно технологично постижение

6

IQ 3.14

преди 8 месеца

До БОЦИ-БОЦ естественият отбор се грижи за шебеци като тебе, пиянка

5

На снимката

преди 8 месеца

На снимката виждаме банкноти по 10 милиарда , а в статията говорят за 10 трилиона! Явно мисирките са не просто неграмотни, а дори не познават числата! Честита промяна!

4

Някои са незаслужили

преди 8 месеца

Например нишката на паяжината е най-устойчивата материя на планетата, открита досега. Ако говорим за съотношение дебелина към дължина и носимост на тегло.

3

БОЦИ-БОЦ

преди 8 месеца

Трябва наградата за 2021, 2022 и 2023та да се даде на "ваксини", които не спират разболяване, не спират разпространяване, не предпазват от тежко боледуване, и след няколко месеца не може да се открие дори микроскопичен ефект от тях и трябва пак да инжектираш. Най-голямата пародия в историята.

2

Анонимен

преди 8 месеца

До 1... безполезни, ама да знаеш колко пари са потрошили...

1

Анонимен

преди 8 месеца

Боже, колко безполезни хора има по света.