63

Анонимен

преди 7 месеца

Този мач сме го гледали. Ще стане като Киро, Асен и Боко. Плюха се , плюха се и накрая се гушнаха и направиха правителство. След 5-6 месеца ще има обща снимка от някоя яхта на Шиши, Боко, Черепа, Владко и Кирчо , на обща трапеза и млади момета около тях.

62

анонимен

преди 7 месеца

Колко дена още трябва да четем стара новина,прави впечетление че има много тъкива,УМИШЛЕНО ли го правите?

61

И утре

преди 7 месеца

Е в Дубай на почивка!!! Ха ха Гешев,Мешев и Кьовеши ПОНЕ РАЗБРАХМЕ ,ЧЕ ЕС ПОДКРЕПЯ МАФИЯТА ТУК ЗАЩОТО РАБОТЯТ ЗА ТЯХ!!!

60

Анонимен

преди 7 месеца

I toj go ispraha golemi peralni sme

59

Алкатраз

преди 7 месеца

Едно време като изправили Ал Белязания(капоне) пред съда,съда го оправдал за всички убийства и кървави престъпления.Тогава се намерил един съдия смелчага който притежавал голямо количество документи по делото,и го осъдил за неплатени данъци.Умрял като куче от сифилис.Всичко му взели другите апаши.

58

(-_-)

преди 7 месеца

Божков има много пари. Държавата е корумпирана на всички нива.. Ми кво мислите, че ще стане?

57

Хе,хе !

преди 7 месеца

Божков пуснал промоции на съдиите в България. Хайде на бас , че скоро ще бъде оневинен и ще стане председател на партя ! А всички ние, овцете на България , ще му плащаме партийни субсидии докато му върнем откраднатите стотици милиони ! ( пак от нас).

56

Анонимен

преди 7 месеца

НАПРАУ СЪ РАЗПЛАКЪХ- ТОА ПРЕСТЪПНИК МИЛИАРДЕР НЯМАЛ МИЛИОН ДА СИ ПЛАТИ ГАРАНЦИЯТА НО ИМАЛ МИЛИОНИ ДА ДАВА НА КОГО ЛИ НЕ- ...ТА КАК НАТРУПА МИЛИОНИТЕ..С "ЧЕНЧ" БЮРА, ТАКА ЛИ- ТАЯ ГНУСНА ОСОБА ОБИРАЛ И ЖИВИТЕ И УМРЕЛИТЕС ВИД НА КЛОШАР НАЙ ПОСЛЕ ОСЪДЕН И ПРИБРАН В ЗАТВОРА ЗА ВИНАГИ. ГА ЧЕРЕПА КРАЛ- АЗ ПОЛУЧАВАХ ЗАПЛАТА 12.70лВ ФЕВРУАРИ 1997Г- ТОВА ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ- ГЛЕДАХ СИ САМА ДЕТЕТО- МРАЗЯ КРЕМЪЛСКИТЕ ОЛИГАРСИ КОИТО НИ ОБРАХА БЕЗПЛАТНО. ДЕЛОТО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ 2020Г ДА ПОДНОВЯТ- ТОЙ ПЛАЩАШЕ.

55

Xммм...

преди 7 месеца

Пpи тия aлчни и xищни cъgии, явнo ca мy ocтaнaли oщe бaя милиoни?

54

Анонимен

преди 7 месеца

Промоция !? Ха ха . Заглавието е интересно

53

НЕЩО НЕ ЧУВАМ..??

преди 7 месеца

НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ПО АДРЕС НА ВАСИЛ БОЖКОВ, ДА СЕ Е ИЗКАЗАЛ:... РАДЕВ, НИНОВА, КОСТАДИНОВ, ТРИФОНОВ,...?........ ЩО ТАКА, БЕ, ДРУГАРИ...??

52

Анонимен

преди 7 месеца

КАКВО, ЩЕЛИ ПРОМОЦИОНАЛНО ДА ВРЪЩАТ НА ЧЕРЕПЧО 150 000 000 ЛЕВА ЗА 25 000-ТЕ СТРАНИЦИ ПРЕДАДЕНИ НА ЯНКИТЕ ?!...

51

На

преди 7 месеца

Дедо ви отдавна му е ясно Божков защитен свидетел ли е, или не. Доброволно, или доброзорно се е върнал в държавата Феодалия. А на Вас каква лампичка светна, с какъв надпис-това държава ли е, или мафиотска територия? А съдебната ни система в кой век се намира?А свише управниците ни с Божков ли са, или против. А...милионерчетата, забогатели от криминалната приватизация на какво мнение са, А???

50

Анонимен

преди 7 месеца

Ще финансира ППДБ+ГЕРБ ДПС , няма как ! Плаща си данъка иначе отива на гости при Алексей . И децата в детската градина го разбраха това .

49

Анонимен

преди 7 месеца

До Смел Гибсов - че тя вече му плаща държавата демек ние му плащаме, щото вече Божков я осъди по няколко дела в Страсбург

48

Магистрат

преди 7 месеца

Криза е... а Г-н Божков има средства. :)

47

Qwerty

преди 7 месеца

Направо за му отворят дарителска линия - DMS Bozhkov

46

Анонимен

преди 7 месеца

Охарчил се е в Дубай за камилско мляко и златни фурми

45

Анонимен

преди 7 месеца

Най- ме напушваха на смях коментарите на някакви безмозъщни същества, като казваха че Божков влиза в панделата след като се върне от Дубай. Муахахахахаха тоя човек ще купи продаде цялата държава ако иска с милиардите си образно казано. Щели да го вкарат в затвора. Няма такива маааалоумни наивници!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Всичките служби: полиция, следствие, съд, прокуратура са организации, които служат на мафията. Не си мислете, че служат на някой друг!