35

Анонимен

преди 7 месеца

Супер лоша идея, но Ясно, директива от посолството, и в САЩ е така.... едни *** другите напреднали...тук в България има мартенички, езикови и др гимназии...това е

34

A за среднисти?

преди 7 месеца

Няма ли да има. Това е дискриминация спрямо тези дето са на по високо ниво от базовото, но ще не са достигнали нивото на напредналите.

33

Мммм

преди 7 месеца

"Голият директор"! А твоето дете или внуче по коя ще учи?

32

Mitaka

преди 7 месеца

Смислено е предложението да има различни нива, но само ако ученицте сами могат да решават в кое ниво по кой предмет да учат и да им се осигури.За съжаление има много деца, които няма как се справят с цялата сегашна програма и за тях самите ще е по-добре да се упражняват да четат, пишат и смятат вместо да учат Хамлет и тригонометрия.В университет ще могат да учат само "напредналите" и идва върпосът останалите ако после искат да доучват също да им се даде възможност. Така че има много въпроси

31

Анонимен

преди 8 месеца

Съвети от този може да дава само дибидюс. Не случайно му казват голият директор! Налита на младите учителки ката ден!

30

Аз съм

преди 8 месеца

Щом ще има учебна програма на две нива ( базови и напреднали), нека има и цени в магазин ( за бедни и за богати), сметките също да са ( за бедни и за богати)!?Какви са тези изсмукани от пръстите глупости, бре гУспУда!?Кой ще определя детето дали е базов модел или напреднал!? С тези *** идеологии съвсем откачихте! Образованието е на безкрайно ниско ниво и не, не са виновни децата, те не са глупави! Виновни сте вие, псевдо западни професори, заплатаджии.

29

Хари

преди 8 месеца

И базовият ученик,както и напредналия, Асене,носят едни и същи пари на училището!Само да не са умрели,че да ги видите живи,пак от тази писта лакомия! Другото е по интересно,кой какво чете,къде плаща за другото си образование и колко ходи на училище?

28

Голият Директор

преди 8 месеца

Този не се ли разголи преди години? Акъл от него не искам!

27

L.

преди 8 месеца

Сегрегация на идиoтчeтата ли? Европата ще ни изяде с парцалите - там всички са такива, а щатите още по-зле.

26

Morski

преди 8 месеца

Асенчоо ти да си чул, че по КОНСТИТУЦИЯ всички сме равни, а особено това важи за децата! И кой, и как ще определя кое дете е "напреднало" и кое не? По кои критерии? Аман от мера и за ЧАСТНИ УРОЦИ! НЕ СЕ НАЯДОХТЕ, ЧЕ И ВИСОКИ ЗАПЛАТИЛ ИМАТЕ ВЕЧЕ И ОЩЕ ИСКАТЕ! ЩЕ СИ СЧУПИТЕ КОЛЕЛОТО С ТАЗИ АЛЧНОСТ!

25

Анонимен

преди 8 месеца

КАТО СЪДЯ ПО ЛЕКЦИЯ НА "ЕЛИТНИЯТ" УНСС ПУБЛИКУВАНА В ИНТЕРНЕТ ЗА ПРОСТА И СЛОЖНА ЛИХВА, УСТАНОВЯВАМ ЧЕ: 1. НИВОТО НА ПРЕПОДАВАНЕ В УНСС Е НИСКО. 2. НИВОТО НА ПРЕПОДАВАНЕ В УЧИЛИЩАТА Е НИСКО. ТАКА, ЧЕ ЯВНО РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БАЗОВОТО НИВО И НИВОТО ЗА НАПРЕДНАЛИ Е ИМАГИНЕРНА ВЕЛИЧИНА, СЪЩЕСТВУВАЩА САМО В ГЛАВИТЕ НА ОБЪРКАНИ ДИРЕКТОРИ КАТО СПОМЕНАТИЯ!!!...

24

Анонимен

преди 8 месеца

То и Харвард го водят за напреднал универцитет, ама само един кики-рики и един коко-роко са достатъчни да им срине авторитета. Така че, драги директорчета, чистете си ***, че после ще ви управлява и ще ви изкарва пенсиите. Направо се плаша.

23

Анонимен

преди 8 месеца

И сега имате ррешение за "изостаналите" - просто ги изоставяте в същия клас и повтарят, докато не напреднат достатъчно за следващия. Иначе ще станат академици-неграмотнинци или по-лошото - ще могат да вземат книжка.

22

Анонимен

преди 8 месеца

След 16 г. в ЕС 95% от учениците пълни дeбилчета.

21

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

Един ще учи Под игото, друг Хамлет, трети Дон Кихот а накрая премиер ще стане тоя дето е чел Винету и пак ще катастрофираме хахахаха

20

Анонимен

преди 8 месеца

ЕДНИ ЩЕ УЧАТ ЗНАЧИ ПО СЪКРАТЕНИ ПРОГРАМИ, ДРУГИ ПО РАЗШИРЕНИ ПРОГРАМИ ПА НАКРАЯ ДИПЛОМИТЕ ЩЕ СА ЕДНАКВИ. И ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ШЕСТИЦИ ХАХАХА СЪЩОИ УЧИТЕЛИТЕ ЕДНИТЕ ЩЕ РАБОТЯТ МАЛКО ДРУГИТЕ МНОГО А ЗАПЛАТИТЕ ЕДНАКВИ. ХАХА ТОВА ДРУГАРИ И ПРЕЗ КОМУНИЗМА НЕ ГО Е ИМАЛО

19

Яааа

преди 8 месеца

Трябват учебни програми за директори като теб,които се изявяват само като тв звезди!И за учители ,които си вършат работата през пръсти и търсят вината другаде.

18

Анонимен

преди 8 месеца

" Аз съм "за" учениците да могат да решават кои предмети на базисно ниво и другата част на ниво за напреднали. Това ще им даде възможност да развият силните си страни, това, което им харесва и към което имат интерес. Д хвърлят усилията си там, а в другото да покрият задължителния минимум, защото все пак очакваме от тях да бъдат грамотни хора. " - перфектно решение. Жалко , че по мое време не беше така. Толкова много загуби и разхищение на време.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Този вместо да дава акъл да направи една гола фотосесия!

16

ХАХА

преди 8 месеца

Откъде ще дойдат парите за увеличаване на заплатите? За расизъм и дискриминация пари никой не дава, а камо ли ЕС хахаха