107

Троянският

преди 1 година

Кон в ЕС е Австрия и всички знаят. Но с приемането ни и на Румънците в шенген и Австрия ще отхвърли хомота. А тези стисняци нидерландците е време да ги ударим там където им е слабото място. Парите.

106

Додо

преди 1 година

Браво, сега Бойко Лъжлив-Манrо-Киро да спретнат един мощен гейпарад, за да затвърдят евроатлантическите, демократични ценности!

105

Анонимен

преди 1 година

АМБИЦИОЗНАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ НА БУДА, КОЙТО СЕ ЗАГЛАВИЧКВА С ШЕНГЕН И ОТПАДАНЕТО НА МЕХАНИЗМА ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО И ПРОВЕРКА, ЗА ДА ПРИКРИЕ АМБИЦИОЗНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ НА ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО СЪС СПРАВЕДЛИВОСТТА И ПРАВОТО!!!...

104

дедо от село

преди 1 година

какъв Шенген бе другари, нали ни виждат че се комунеем и русофилстваме все още...А какво ще правят милите митничари и граничари като отпадне Шенген и останат без работа и бакшиши? Ох, мъка...

103

Gogo

преди 1 година

ЕС се оказа пробито корито също...

102

МАНИПУЛАТОР

преди 1 година

Си беше и такъф ША си отидеш, НО ТАМ ще се очиташ. Първо тебе в ЦСЗ.

101

GOST

преди 1 година

Просто от ЕС изгубиха интерес да се занимават с такива като нас, така или иначе на сме фактор за нищо, няма какво да се наблюдава , при нас нещата отдавна са ясни.

100

До 108

преди 1 година

Нали разбираш, че си платен хомосексуалист? Но иидиот , на който всички са му "копейки" е по-добре да не се занимава човек

99

Анонимен

преди 1 година

Копейки, колкото и да ревете по вашата младост от соца, то от идването на ГЕРБ на власт през 2009г., България тръгна по съвсем успешен път на развитие, от който резултатите са видни, и не случайно тази партия продължава да е с най-висок рейтинг въпреки всички удари на които беше подложена! Всъщност видяхме когато ги няма ГЕРБ на власт, какво могат и Орешаровци, и Рундьовци, за малкото им време назад всичко тръгва надолу! Така че, айде няма нужда

98

ххахахаахаа

преди 1 година

Борисов за върховенството на правото и Хенибал Лектър за ползите от вегетарианството!

97

Анонимен

преди 1 година

Каква победа е тази? Когато *** от ГЕРРБ, ПП, ДБ, БСП, ДПС бъдат изметени от властта - това ще е голяма победа!

96

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Браво. Това ще заздрави още повече най-успешното от 1944 година до сега правителство. Силни сте: ПП,ДБ,ГЕРБ-СДС и ДПС. Продължавайте още по-смело да громите българския путинизъм и комунизъм.

95

К.Жеков

преди 1 година

До българин 98. Индивид ,койо печели всеки път изборите , а ти си го обиждай ,колкото искаш.Продължавай така др. комунист.

94

Довечера гътат МОЧА

преди 1 година

До шашовия под мен: "цените на горивата" - цените на горивата се контролират от Путин. Не знаеш ли, че руската Лукойл е монополист на пазара за горива? Какво ти е виновен Денков или ЕС?!

93

Браво Денков!

преди 1 година

Големи успехи за кабинета Денков-Василев и тяхната мажоретка Габриел. Браво!

92

Няма мамо, оо-оо

преди 1 година

Румен радев сега сигурно се е скрил на кравайче в ъгъла на кабинета си и рИвe.

91

Велин

преди 1 година

Добре, че сме в пакет с Румъния.

90

българин

преди 1 година

Как е възможно да ни навирате в лицето този индивид от село банкя?!

89

Анонимен

преди 1 година

Украйна никога няма да бъде част от ЕС.

88

Анонимен

преди 1 година

Абе като няма риба и поповите лъжички са рибки.Шенген га пръдне гущера.И за компенсация едно потупване по рамото с тоя мониторинг.