27

Дирника не харесва

преди 9 месеца

това. Ще трябва да връща едни пари за реклама на "Зеленио преход".

26

Анонимен

преди 9 месеца

Грета позеленя от яд четейки новината. Все пак не са прави, за затоплянето бе виновен климатика ми, защото останах без батерия за дистанционното.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Това е щото китайците дълбаят земята.

24

Грета Тулумберг

преди 9 месеца

Как е посмял тоя вулкан да изригне?! Веднага му наложете въглеродни квоти!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Това само доказва какви шаранчета са зелените.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Глобалното затопляне - един от инструментите , с който винагимогат да оправдават човеконенавистната си политика

21

ля ля

преди 9 месеца

не е човека основния фактор!!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Аз се претеснавам за въглеродовия одпечатак, не ползвам транспорт с фусилни горива, мааам пеш, ставам три часа по-рано та да докреам до работата, не ползвам пласмасовви торбички, изплетох си една от парцалли от гашти и потници, много е удобна, не задържа много, но мога да си слагам трънки, шипки, джанки набрани по пътя за работата. Вода не копувам щото е в пласмасови шишета, събирам си я сам в една кофа. Мусака не ям, нямам и нужда с тия шипки. Понякога ми се прияжда и друго, ама пари не давам

19

Анонимен

преди 9 месеца

Птреди 150,хофими ко човечедтвпто нре дъьдаеало парников ефект пак е имао глобално ьатоплям.Просо и има природна цикличност.

18

Уратаааа

преди 9 месеца

Няма да храним кравите с чесън да не ***!

17

Ще мога ли?

преди 9 месеца

Откога да чакаме ограниченоията, свързани с климата? Написал съм си сертификат "Пазител на климата". Хотя с фотоволтаик на челото и с ветрогенератор в г ъ з а. Не ям мусака, само печени скакалци и си пия кафето с мляко от х л е ба р ки. Достоен ли съм за новия световен ред? Ще мога ли да летя със самолет и да ползвм метро?

16

Аха, почти

преди 9 месеца

И най-вече ПРОПАГАНДАТА по медиите. Тя най-много допринася за "глобалното затопляне".

15

Анонимен

преди 9 месеца

Хората нямат никаква вина нито за измисленото им Глобално затопляне,нито за климатичните промени.Не винаги пустините са били пустини.Едно време едни са били наказани,защото са се кланяли на подземния бог и за наказание водата е отишла другаде.Сега пак ще се мести,защото пак някакви се кланят на подземния и ще бъдат наказани.Содом и Гомор...все още има шанс за покаяние.

14

Анонимен

преди 9 месеца

не, по-скоро заради горите, които сечете, алчни ***. може да сте преебали и озоновия слой, ама ко, друго си е да се пържиш и да не можеш да дишаш с 1 милиард под леглото

13

noFreeman

преди 9 месеца

какви ли глупости измислят само... да се спукаш от смях...

12

едно на ум

преди 9 месеца

Още по-горещо ще става!Преди десетина години установиха,че земната ос се е изправила с 0,4градуса!Голямо мълчание падна по този случай!Иначе всички тия зелени енергии,човешка дейност,въглеродни емисии и останалите глупости отиваха на кино!През април тази година установиха,че градусите вече са 0,5!И ще продължават да растат!Земния пумпал се изправя!

11

Джо

преди 9 месеца

Стига с тези статии! Ще накарате баба Пенка от Троян да започне да се съмннява, че нейната печка на дърва не е виновна за глобалното затопляне и да помисли, че причината е другаде. Спрете тези долни новини, тъкмо са ни всяли страх, че глобалното затопляне е наша вина и трябва да спрем да караме коли на дизел и да си купим неефективни електрически факли. Опасно е да се пише за такива неща - бързо, сега една новина за Грета Тунберг, че току виж хората започнали да се съмняват...

10

КОН СПИРАТОР

преди 9 месеца

Мда. Само от малко повече от година го пиша това. Интересно как ВСИЧКО знам месеци и години преди "учените". Или и те го знаят, но си имат ред по който да ни лъжат, манипулират и пропагандират?

9

Тъпанар

преди 9 месеца

Е да. Вече като пробутахте въглеродния отпечатък, като взехте решение, че трябва да ядем буболечки, че не трябва всички да шофират, като решихте, да махнат ТЕЦ-ове и АЕЦ и прочее още безумия - вече може да кажете, че с глобалното затопляне нещата не са баш така, както бяха напявани последните 20-30 г.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Голфър да не би да работи за инквизицията,че чака присъда?