23

До мда

преди 8 месеца

Братле къде си тръгнал.юмалко ли им беше в Канада,Австралия Нова Зеландия с гоненето по улиците да се ваксинират .Кой държави.Аз съм десет години в Мюнхен работя въоръжена охрана!Едвам се отказах със свой тестове без да ти бъркат в носа .Брибрах семейството в България не искат да чуят за Германия .Аз бутам някак но се оглеждам за повторен спринт обратно.Не питай как съм минавал граници без тест зелен сертификат и ваксини.Пак почнаха да говорят.Оня лудия Лаутербах за ваксини.

22

До Ruska pomija

преди 8 месеца

Те от белите държави няма да видиш добро.Загорели са отдолу.Те тези закони ги пишат за всички .От Брюксел нямат време да ни цифровизират.Така садомазохист е българина гласува за Кокорчо,Кирчо и иси е!

21

Сашо

преди 8 месеца

Брей винаги тази Европа!Стягат кайша около врата ни а ние гласуваме ли гласуваме за сатаните.Те винаги за добро душат сега било пари от престъпления.

20

Мариус

преди 8 месеца

Кирчо рече,а Кокорчо каза:Пари нема,действайте!Парапета изтъня, а Лена е вече без храна,у дома! Смешни продънени ***!ПП !!!

19

Мариус

преди 8 месеца

Кирчо рече,а Кокорчо каза:Пари нема,действайте!Парапета изтъня, а Лена е вече без храна,у дома! Смешни продънени посеркивци!ПП !!!

18

18см

преди 8 месеца

Властите могат да правят проверки и на парични суми под прага от 10 000 евро. Достатъчно е митничарите да преценят, че са налице основателни съмнения, че парите могат да бъдат използвани за престъпления.Ей тука ще почне своеволието на пиявиците.Това е ЕС война срещу кеша.Във САЩ този закон е и вътре във страната.Съмнителен си и те тарашат.Намират 5000$, оппа, докажи ги.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Този закон ще се използва за психическо мачкане на неудобни хора.Отделно митничарите ще те преценяват по красота дали да тарашат, със две думи, ще се правят на велики.

16

Ruska pomiq

преди 8 месеца

Никога няма да се прибера в мутренизиран ***.Ще ми вземат дядовия ! Парите си ги харча по белите държави ,*** страна сме и това е !

15

18 cm

преди 8 месеца

Защо бедстващите семейства от Царево не бяха настанени по хотели както окраинците ????Българийо ?!?

14

Мдаа

преди 8 месеца

Вече реших окончателно че се изнасям и почнах да си оправям документите. Не на запад - там е същото. Нито в Русия.Все още има и нормални държави.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Да се проверяват и украинците ,които и винетка ,данък,гражданска не плащат

12

Шопендар

преди 8 месеца

Отварянето на краката е по голяма сила,и по резултатна

11

Йовчо

преди 8 месеца

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем от политиката тези национални предатели,които узурпираха властта в България !

10

БАЙ

преди 8 месеца

До Анонимен 2Законе се чете правилно, идеята е да нямаш кеш, за да могат да те контролират после с последващи закони ;)

9

Анонимен

преди 8 месеца

Тогава да премахнат простотията, че дължиш парите, дори и акта в момента да се обжалва или да е в съда. Че така много лесна бухалка става, пишат к'вото им падне и 5г. дебнене по границата.

8

E, те отдавна са

преди 8 месеца

изнесени в чужбина...

7

Анонимен

преди 8 месеца

Късно е! През 1997 трябваше.

6

Дребен търговец

преди 8 месеца

На мен ми дойдоха на ревизия, щот съм имал някакви неплатени 12 лв към бирника. Обясних им, че може би съм ги пропуснал да ги платя, защото съм се разсеял, нахока ме, че съм некоректен, грабител на държавата. Отидох в сградата на НАП на място да оправя неплатеното, инспекторката на гишето все едно видя дявола у мен, изключително неприятно поведение! Още малко да имаше как да ме напсува! А разни мутри и политици с по милион задължения и си трайкат!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Макар и да е малко вероятно, но ако все пак влезем в Шенген?

4

Ан

преди 8 месеца

Поредната глупост, заради която ще съдят България. Големите длъжници не държат пари в брой!