15

Анонимен

преди 9 месеца

ОТВОРЕТЕ МАПС НА КОМСОМОЛСК НА АМУРИ РАЗГЛЕДАЙТЕ- МИЗЕРИЯТА Е ПОТРЕСАВАЩА- РАЗБИТИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ, ОТЪПКАНИ ПЪТЕКИ ОТ ПРЪСТ, РАЗБИТИ ОГРАДИ, А СЕГА РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАНЕЛНИТЕ БЛОКОВЕ И В ТАЯ НЕЧОВЕШКА БЕДНОСТ ЖИВЕЯТ ХОРА КОИТО ИЗРАБОТВАТ АВИАЦИЯ- ТОВА КОЕТО СЕ ВИЖДА НАИСТИНА МОЖЕ ДА СИ СЪПЕРНИЧИ САМО СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ...А СЕГА РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАДОВЕ- ЩЕ СРЕЩНИТЕ ЛИ ТАКАВА РАЗРУХА- КАТЕГОРИЧНО НЕ.- НЕ ИСКАМ В БРИКС, НЕ ИСКАМ В ЕВРАЗИЯ...ЗАПАДЪТ ЛИ СЪТВОРИ ТАЯ МИЗЕРИЯ- НЕ.

14

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 16 - яко се меткаш на амбразурата! Но... Ердоган е известен с това, че играе в двата лагера. Като махнеш обаче фамозните С 400, за които съм сигурен, че вече съжалява защото са му абсолютно непотребни - всичко друго е свързано със Западния ВПК - най вече - Щатите, Германия и Израел. Си играе за себе си и въобще не се надявай, че е "искрен" с Путин. Само в рамките на китайския интерес. Другите? Преди войната нямаше причина да не се срещат! Днес - съвсем друго!

13

Анонимен

преди 9 месеца

До Общ работник преди две седмици посрещна султана Ердоган и той ли ти се вижда петоразряден сатрап? Преди две години се среща с Бербок, Борел, президента на Алжир, вицепрезидента на Лаос, Си Дзин Пин, Макарона и др. е, те това са петоразрядни сатрапи, нали?

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Др. КОМУНИСТИ, Вие фашистите си гледайте имбецилния Байдън, сигурен съм, че от него висчко ще научите и то само добро

11

Общ работник

преди 9 месеца

Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Великия държавник от могъщата държава посреща петоразрядни сатрапи, щото друг няма да му засвидетелства внимание дори. Единия мори народа си с глад, другия с безсмислени войни. Иначе големи лидери, големи управници.

10

АбдокодирХоджибобоев

преди 9 месеца

В доста от техническите направления КНДР е топ. Нещата обаче определено куцат в областта на авиацията. Ким Чен Ун ще посети авиационния завод "Юрий Гагарин" в град Комсомолск на Амур и ще си напазарува Су-35. Не казвам, че ще плати кеш. Може бартер - далекобойна артилерия на 60 км, милиони снаряди, далекобойно РСЗО.

9

Свобода

преди 9 месеца

Това наистина ли се случва?? И като се замисля, че в България е пълно с ретарди, които мислят, че това е бъдещето....

8

Др. КОМУНИСТИ,

преди 9 месеца

Не ни го навирайте под носа този психопат всеки ден. Няма никакво добро да научим от него.

7

Анонимен

преди 9 месеца

свещена война?

6

Gogo

преди 9 месеца

Браво! Путин да му подари Библията да си я чете Ким

5

Тошо

преди 9 месеца

Дадоха ли му нещо за ядене ?

4

АбдокодирХоджибобоев

преди 9 месеца

3, споменаването на червения килим е навременно, важно и символично. Наближава времето, когато Русия ще захвърли колониалния власовски трибагреник и гордо ще развее изконния руски червен пряпор.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Те все едно останалите по света ги посрещат в калта и локвите та така повтаряте за червения килим...

2

Вин

преди 9 месеца

"Важна" новина за ихтибарите между две престъпни, терористични държави, тумори на земята! Колко кила екстременти е издрусало във влака "стрела" мазното, жълто дирниче, съобщават ли ТАСС?!

1

пришълецът

преди 9 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните турски гейове:)))