36

кратко и ясно

преди 8 месеца

русия издиша по всички фронтове въпрос на време е руската армия да се пръсне на късове ...

35

Генерал смърт

преди 8 месеца

Авдеевка и Купянск между временно вече са Украински боеве и в Соледар и Опитное ...

34

Анонимен

преди 8 месеца

Нсркофюрера продължава да спазва дадената си дума да храни рибите край крим - тази сутрин са били унищожени ощт 5 укринацистки катера, опитали се да атакуват кораб

33

Контранаступ?

преди 8 месеца

Евакуация...

32

До 32

преди 8 месеца

Сбърлал си темата и всичко по нея. Щом смяташ, че 20 лв. субсидии на декар плащат 2,7 милиарда ренти на година и 9 милиарда приход в хазната, отделно данъци и заплатаи-КАКВО ЧАКАШ??? Заминавай да работиш на село, по цяла година ОСЗтата регистрират нови земеделци. Ама дремеш в нета и ревеш, че си беден.П о м и я р и.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Ключова дума "задължителна". А хората дали искат? Щом сами досега не са заминали, значи чакат руснаците. Ще ги евакуират насила.

30

До Доко

преди 8 месеца

Тия протести са за по големи субсидии, нямат нищо общо с възраждане

29

Доко

преди 8 месеца

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем от политиката тези национални предатели,които узурпираха властта в България !

28

фифи

преди 8 месеца

Пардон, Андреевка

27

Анонимен

преди 8 месеца

До 123 Като в Константиновка ли? Защо Подоляк отказва разследване от къде е дошла ракетата по пазара? "Руска"бе и ракетата по фермерите в Полша! А, за зверствата в Херсон може да разгледаш снимките на журналистите от СиЕнЕн и Скай.Същите, дето зеления им отне акредитацията, защото са влезли в града преди да се"аранжира". Тридесетина цивилни вързани по стълбовете и после разстреляни без съд и присъда. В Буча на третия ден трупове с бели ленти и НЕСЪСИРЕНА кръв!Питай Порошенко кога е влезъл там.

26

123

преди 8 месеца

Явно са получили сведения че там руснаците ще направят поредното зверство срещу цивилни, подготвят колите със снимачна техника..,

25

Боби

преди 8 месеца

ПРОСТО НЕ ЗНАМ ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ И ПРЕВЕЖДАТ СТАТИИТЕ КАКВО ИЗОБЩО МИСЛЯТ!!! :Украинските власти наредиха евакуацията на цивилни от Херсонска областЧаст е контролирана от руските сили и редовно е подлагана на обстрел (ОТ ТУКА НАСЕТНЕ ЛОГИКАТА ИМ КУЦА) ВЪПРОС ОТ КОГО е подлагана на обстрел - ОТ ВСУ

24

Минуващ

преди 8 месеца

Кръвожадни копейки във форумите викат Избивай, Вова, семето им до крак. Вижда се коя страна зове геноцид и нормалните хора са ужасени, с какво си имаме работа. Комунизъм = фашизъм. Тоталитарна Русия ще падне, няма как свободата да не тържествува накрая. Всички вярваме в това.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Да не се получи да има контра на контрата...

22

Ядрен вампир Z

преди 8 месеца

Руснаци не мръдват и на сантиметър.А укроглупендерите сами идват при тях за да умрът.Що за война е това?

21

Мачкай Вова!

преди 8 месеца

май май от контранастъпление, стана контраОтстъпление

20

Евакуирай

преди 8 месеца

Цяла Украйна!

19

Шефрет

преди 8 месеца

Пак мирише по там на украински пъргут )) Ще ги пекат докато хванат златна коричка) Мачкай Вова!

18

Анонимен

преди 8 месеца

как върви контранаступа, а укронацисти??

17

Анонимен

преди 8 месеца

Звучи като пълна мобилизация на мъжете!