13

Анонимен

преди 8 месеца

Проблемът е, не колко ще влязат, а че като влязат, няма да могат да излязат и да стигнат до заплануваната дестинация и ще останат в Бг.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Орбан остави неговите хора да действа и виж какво измислиха - Двойна ограда, по средата път. Има патрули, ама има и сензори за движение. Ако нещо мръдне, веднага с се отива. Като ги хванта, ги съпровожда то обратната страна и ... алабала.... и това е.

11

Митко

преди 8 месеца

Стреляй и те ще спрат да преминават.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Така се получава когато оставиш да те управляват гейове,лесбийки,травестити,*** и всякакви ненормалници,които обясняват,че трябва да има равенство и отварят широко вратите на Европа за всеки желаещ. А тези идващите определено не изповядват същите ценности. Те идват да живеят на помощи. Даже не им се и работи. Ама много и дреме на Урсула. То не случайно името и е такова. Тя си е взела някоя черна да я лиже след работа и е доволна. Да му мислят нормалните дето ги издържат тези

9

Анонимен

преди 8 месеца

Що ходели на запад пита някой по-долу? Ми щото знаят, че в Европа ще им мине номера, затова. На други места стрелят на месо още на границата... а ако случайно оцелеят никой нама да ги храни и да им дава подслон. Помните ли оная заблудена група мигранти дето беше влязла в едно Руско село преди години, голям бой ядоха и избягаха набързо. За съжаление Европа вече не е това, което беше.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Фронтекс са наблюдатели, нямат силови правомощия. Европа е беззъба и със сваленигащи.

7

марк рюте

преди 8 месеца

италия вън от шенген, слава на лгбти по света, слава на украйна бепустиняци

6

Анонимен

преди 8 месеца

От хилядолетия границите са охранявани с оръжия.Не е измислен по-добър начин...

5

Така ли?

преди 8 месеца

До Ужасена Какво трябва да им осигури България? Къща, кола, жена /нормален живот/? А, какво ще работят? Или и за безоблачен живот, трябва да им се осигуряват и средства? България не може да осигури на българите нормален живот, че за да го прави! И в крайна сметка това са мигранти, а не бежанци. Някой да е чул от български емигранти, за някоя държава, която да им е осигурила нормален живот? Дават ти виза, и започваш да бачкаш, на две,три, пет места и ако устискаш, получаваш нормален живот!

4

.

преди 8 месеца

Това е целенасочено. Унищожаване на Европа.Доста успешно.

3

Ай сиктир

преди 8 месеца

Какво ми ги разправят кои и колко процента преминали? Те за какъвчеп са там, да пазят или да регистрират?

2

SSCN

преди 8 месеца

Супер, да преминават, джендерастите от Запад имат нужда от шокова терапия, стига да не остават тук, че *** си имаме достатъчно...

1

Ужасена

преди 8 месеца

Трябва страната в която първи влезнат в Европа да е длъжна да ги приеме и осигури нормални условия за живот. Ние в България можем да приемем поне милион и половина бежанци.