40

Анонимен

преди 7 месеца

А ти момиче, какво правиш при него, още при първите симптоми за агресия? Та имаш стотици снимки. Т.е. десетки побоища....

39

Стария хъш

преди 8 месеца

Виновни са ви скапаните закони.Чета днес в Яху американски вестник.За побой на любовница 10 години пантиз.Ако знаете езика може да го прочетете решението на съда.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Дано си е взела поука и повече да не излиза с такива со поли. Да си вземе един образован и културен програмист да и сваля звезди. Ама силно се съмнявам.

37

Анонимен

преди 8 месеца

До Унуфри - Не работи така. На друго ниво е. Ако тестотсеронът кареше всички ни, да се биеме и убиваме, сега нямаше да си пишем тук, а щяхме да се гоним с по един клон, за да се утрепеме за една женкса ...

36

Анонимен

преди 8 месеца

До Сту - Ами то отстрани се гледа и звучи едно, ама ... има мнгоо фактори. КАто начало - момичето в каква среда е? Перник! Да ме прощават от интелигенцията в Перник, но определено тоя град не се слави с нея. 30 години масивна чалганизация и як материализъм. В училище, прокурорският син е бил "алфа мъжкарят" - учителите не смеят да го барнат, прави каквото си иска. Ако се е бил - знаеш как са тези години - едва ли не е "Чест". А и тате е богат, така че маминка не възразява.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Когато си играеш с огъня е нормално да се изгориш. За всичко обаче са виновни родителите, т.е. първите 7 години. Няма как крушата да роди праскова. Нека проверят бащата и може много неща да станат ясни.

34

Унуфри

преди 8 месеца

Ще му направите услуга, ако му отрежете двете излишни висящи неща под кръста. Отделят излишен в случая тестостерон, просто го кастрирайте и го пратете да пасе патките някъде. Може да се добави и лоботомия.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ей тоя така и не могат да го вкарат в затвора. То бива, бива - ама ние реално съдебна система направо нямаме. Каква реформа да правиш на нещо, което го няма. На хартия някакви се водят прокурори и съдии, за да взимат заплати - на практика нищо.Тоя пребива хора и качка клиповете - няколко средни телесни повреди и нищо. Пребива полицай и нищо.Добре, че кмета на Перник заплаши с протест - изобщо да се вземат мерки. Сега обаче пак е навън и пак дерибейства.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Насилникът се отглежда дълго. Може 50 години! През това време обществото ги търпи докато не минат отвъд.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Сега и за тази ли да се вайкаме, дето ходила с мутри.

30

анонимен

преди 8 месеца

До като е умна ние-- защо изместваш основната тема, че този си е садист и най-малкото социопат? Или тя е виновната, така ли, това е най-тъъъпото нещо, дето се пише. Дори да допуснем вашата мечта всички к... под ключ и бял свят да не видят, да не си въобразяваш, че тези като този ще изчезнат някъде, или ще стана изведнъж душички? Да, ама не, ще треееепят останалите, вкл. и такива като тебе........

29

Анонимен

преди 8 месеца

До 37 - Стига мечта

28

Анонимен

преди 8 месеца

До 40 - Аминвиж ся добре ещото иска да чистиме тея де съда ги пуска. Аз съм му fr ине мниго пич

27

Анонимен

преди 8 месеца

Това келемме е изявен социопат, психопат и самовлюбен садист с ограничен интелект и нулево чувство за отговорност камо ли емпатия.С целия си акъл качваше клипове как пребива и унижава хора,така че доказателствата са налице делото е ясно като бял ден-и първокурсник по право ще го спечели.Въпроса не е ДАЛИ,а КОГА тоя ще убие човек.Семерджиев втори номер и като стане белята пак ще има ОЛЕЛЕ МАЛЕ.Като не могат да го осъдят поне да го изселят в чужбина-там бързо ще го заключат-при първото провинение

26

Анонимен

преди 8 месеца

Успех с баща в прокуратурата да го осъдят този нисскочел.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Като е умна да се хване с тоя. Ние какво да направим?

24

Анонимен

преди 8 месеца

В една нормална държава всички прокурори и съдии, които си *направиха самоотвод* щяха да бъдат уволнени. Те де юре и де фактор отказват да си свършат професионалните задължения, и да осъдят един БЪДЕЩ убиец щото бил синковец на техен колега.Аз ако откажа да работя ще ме уволнят на мига.Малкия келлеш тероризира цял Перник братче.*** и на перничани се чудя-уж винкели минкели пА нЕма кой да му изпотроши пръстите доживот.

23

до Таков

преди 8 месеца

Адвокатчето май не си знае сметката...

22

.

преди 8 месеца

Защо няма присъда този опасен за обществото индивид?

21

Анонимен

преди 8 месеца

Крайно време е, да си хване гадже в затвора!