104

Анонимен

преди 8 месеца

Лавров също коментира, че Русия е против приемането на България и Румъния в Шенген.

103

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/88 "Фактът, че Австрия и Нидерландия не подават ръка на сегашното реформаторско БГ парламентарно мнозинство и правителство..." - пич, с какво се друсаш или си си про'с'т по дифолт?!

102

Христо Христов

преди 8 месеца

До ***/101 "За онези руски олигарски с български паспорти които като ги проверят на границата със Шенген ги спират!" - а Абрамович не го спират... Аман от про'с'таци!

101

Христо Христов

преди 8 месеца

"Министър-председателят на Нидерландия е похвалил България ..." - този е известен по света, че лъже повече от Пинокио...

100

Анна

преди 8 месеца

Абе, тези джуджета Австрия и Холандия за какви се мислят?! Едните - родина на нацисти, а другите на надрусани гейове! Намерили се кои да оценяват България! Съд за милиарди обезщетение и блокиране на всяко европейско решение, докато не постигнем своето! Ха, европейските *** ще показват мускули!

99

Майната Ви

преди 8 месеца

Дивашка популация на географската територия България! За какво ви е Шенген? Нима сега не може да пътувате? Да, проверяват документите. Е,и? Зпрът е не за вас, а за онези които получиха "златни" и не само български паспорти. За онези (цитирам доклада на парламетарната комисия!) "над 114 престъпници обявени за арест от Интерпол и Европол" на които дадохте български паспорти! За онези руски олигарски с български паспорти които като ги проверят на границата със Шенген ги спират!

98

СС

преди 8 месеца

Меркел покани талибаните и сега плащат милиарди евро,за България ???

97

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля че темата със шенген е изчерпана за момента. Време е да се захванем със собствените си проблеми и един ден, когато сме готови и убедени в качествата си, без да молим ще ни приемат, ако въобще имаме нужда от това

96

Анонимен

преди 8 месеца

То и аз бих казал не за каквото и да е на България докато мyxльо е премиер

95

ГЪДЮ

преди 8 месеца

Денков,провери кой *** допусна да събираме бежанците из България,вместо на границата на ги контролираме и да не влизат без контрол навътре.На всичкото отгоре тази бъркотия я показваме по ТВ и светът я гледа.Оттук нататък не се чуди,че Австрия и Нидер... не ни искат-виждат как пазим границата...А е възможно и УМИШЛЕНО да се прави горното с цел вреда за членството ни в ЕС и Шенген.Щом МВР може да ги лови из България,,да прави това на границата,бе!!!Просто е като да направиш бобена чорба.

94

Българин

преди 8 месеца

Пускат им чиновниците от НАП и т.н. и до 2 месеца са се изтеглили от българския пазар, както направиха стотици други преди тях. България е троха за всяка интернационална фирма, пука им на жилетките. Губещите отново ще сме ние.

93

Оффф!

преди 8 месеца

Докато чакаме да ни "одобрят", никога няма да влезем! Защото нямаме истински дипломати и политици, а м..шоци! С тия европейски тарикати трябва да се работи с ултиматуми. Румънците вече са го разбрали...

92

Анонимен

преди 8 месеца

ако имахме наистина правителство, а не марионетки и пудели за управници тия двете държавички отдавна да сме се оправили с тях. Много е лесно - имат големи инвестиции и интереси тук - хранителни вериги, вериги бензиностанции, телекоми, банки - пускат и им НАП, БАБХ и всички станали кърлежи чиновници да ги тормозят, както тормозят обикновения народ и до няколко дни ще ни се молят да влезем в шенген, ако не може да се дърпа по 100-тина милиона евра глоби на месец

91

Анонимен

преди 9 месеца

"Това трябва да се използва от нашите институции за убеждаване на Австрия и Нидерладния." - грешно разсъждение. Правилното е - не убеждаване, а принуждаване чрез серия от мерки - 1) обявяваме, че спираме помощи за украйна докато се реши проблемът с шенген; 2) обявяваме, че спираме процедурата за приемане на еврото докато се реши проблема с шенген. Фон дер лайен ако иска да убеждава австрия и нидерландия, ако не иска да не ги убеждава. Но на тези две страни ще им светнат червените лампички.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Не зареждайте в трите букви гориво и никога в Илата!

89

Анонимен

преди 9 месеца

А паткана от снимката какво измечи ?

88

крундел

преди 9 месеца

проблемът е че нидерландците ще загубят доходи, защото гръцките пристанища ще станат входна точка на каргото от китай, не техните, а австрииците са просто руски аватари, това още откакто бкп изнасяше капитали, по времето на бай тошо, но сравнително лесно можем да им променим мнението - вето на решения, които ги засягат и джих..така де, мигрантите - директно возене до границата срещу скромна такса и им го казваме...

87

Анонимен

преди 9 месеца

Фактът, че Австрия и Нидерландия не подават ръка на сегашното реформаторско БГ парламентарно мнозинство и правителство, показва, че основната причина не е в борбата на БГ срещу корупцията. Очевидно те се ръководят от съвсем други техни интереси. Както е известно, Китай се стреми да използва гръцкото пристанище Пирея като вход за своите стоки и инвестиции към Европейските пазари. А достъпът до тях минава през България и Румъния. Вероятно за някои държави от ЕС е по-изгодно да използват България и Румъния просто като вътрешна бариера. Така че "европейската солидарност" към нас по темата "Шенген"

86

Анонимен

преди 9 месеца

Дай боже да не влезем в шенгенското пространство. Ако влезем ще започнем да се пълним още по-бързо с всякакви аборигени

85

Анонимен

преди 9 месеца

То пък голяма работа тоз шенген... франция, великобритания и германия са го закъсали яко... имат 0% растеж. Ние с 2% пак сме по-добре от тях.. ама пусти му фашизъм.