67

Анонимен

преди 9 месеца

МЪ КЪ ОТ КОГА ЛОШИЯТ ЗАПАД СТАНА НЕДРУЖОЛЮБЕН, НАЛИ ТРЪГНАХА ДА ГО НАТИФИЦИРАТ, ДА ОСВОБОЖДАВАТ РАШКИТЕ ОТ ЗАПАДНИЯТ НАЦИЗЪМ ПЪК ТО НА МИЛИАРДЕРИТЕ ИМ БИЛЕ В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД- БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ В РАША МИЛИАРДЕРИТЕ В ЛОШИЯТ ЗАПАД. ТИЯ ГИ ТРЕСЕ ШИЗОФРЕНИЯТА И ТАКА СА ЗАТЪНАЛИ В СОБСТВЕНИТЕ ГЛУПОСТИ ЧЕ ...АБЕ НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО- РАШКИТЕ СА УБИЙЦИ И КРАДАТ ОТ ТАМ КЪДЕТО МИНАТ

66

Мда

преди 9 месеца

Да ги дават директно на джуджето, така или иначе скоро като почнат да падат един по един от високите етажи, парите пак ще отидат при него .....

65

Xa-xa

преди 9 месеца

Що му са на *** долари, нали уж БРИКС ,недоларизация???

64

Четете като гяволи.

преди 9 месеца

Това е БВП-то на седем милионна България. Като включим и сивата икономика, която е 1/3, айде да отидат на 73 и нещо си милиарда. Според официалната статистика. Каквото са раздали на агенти - искат да им се връща с лихва. Ама това изобщо не касае бюджетът на Русия. Тя само от ресурси, без които не може останалият свят, си е осигурила бюджета. 150 милиона население населява Русия. Щом ги владеят значи или могат, или са им от Бога дадени. Бангладеш са 165 милиона, с територия, колкото България.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Точно в Русия пристан :)) Путин ги прибира, че нема пате за ракети

62

Рендету

преди 9 месеца

"По-добре първи на село, отколкото втори в Рим" - Гай Юлий Цезар. Та, ако перефразираме сентенцията на "бай Цезар", то: По-добре богат в Русия, отколкото бедняк без милиарди на Запад! -)))) Абе шъ си научат урока рано или късно и не само руските Олигарси.

61

А ПУТИН ИМА 400 МЛРД

преди 9 месеца

ТОЙ СИГУРНО ГИ Е ОБЪРНАЛ В СЕВЕРОКОРЕЙСКИ ВОНИ...

60

Анонимен

преди 9 месеца

АКо нямат къде да ги дянат парите да ми ги пратят на мен, аз имам идеи.

59

Рашко

преди 9 месеца

Да ги дадат на ***, той ще ги обърне в ракети и танкове - верно, не се ядат ама пък е престижно и хваща страх:)

58

Анонимен

преди 9 месеца

най-сигурния стимул, гърмяща цигара, катастрофа с цистерна, падане от 121 -етаж!!!

57

Путин

преди 9 месеца

Доволен съм! Ще има пари за моята война! А парите на олигарсите? Тях пък кой ги пита!

56

александр морозов

преди 9 месеца

ДО 4 - хилядниците ? Как да заработвам пари от писане руска пропаганда? Колко ви плащат на пост и с кого да се свържа? Питам за един приятел.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Свършват рублите :)

54

Avatr 12

преди 9 месеца

ЭКСКЛЮЗИВ НОВЫЙ AVATR 12 И ПЕРВЫЙ ТЕСТ-ДРАЙВ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

53

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

52

хм

преди 9 месеца

По-добре да си преместят парите от швейцарска банка в Русия, отколкото да се учат да летят от 10-тия етаж, на дърти години. Не са прости хора.

51

до Александр Морозов

преди 9 месеца

Работя в китайска фирма.Ти как купуваш от Китай?В долари нали? Ако обаче си руснак-китаеца казва:плати по твой избор:долари или юани или рубли.Тънкия момент е че руснака избира и плаща в юани-цената е към 10% по ниска.На нас европейците ни принуждават да плащаме с долари.Защо нямаме директен курс евро юан??Еврото треторазредна валута ли е?За мен има значение дали един телевизор струва 2000 или 2200лв.Китаеца казва:моята банка ми изкупува рублата постоянно и изгодно.Еврото-какво да го правя

50

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската Рада подготвя закон за легализация на порнографията. Много студия вече пуснаха обяви, че търсят са снимки мъже с инвалидност, върнали се от фронта - 70000 ГРН, IB ППрдакшн, Шоу бiзнес, мистецтво культура, Повна зайнатiсть, також готовi взяти з iнвалiднiстю ветерана рiзних типажiв i орiентацiй.

49

hah

преди 9 месеца

Прекрасно..сега ако може и бг русо.робите да се преориентират натам, да си живуркат живота ще е истинска приказка вече.

48

александр морозов

преди 9 месеца

До Анонимен 46 .Русия тъкмо научи Серьожа да работи с ТОКАМАК и Серьожа умря от глад. Стига смехории.