11

Анонимен

преди 9 месеца

Преди се подигравахме на румънците, ама.. Сега те на нас. В скапаната Румъния тоя бурен е декриминализиран. Ще вземе някоя птица да си свърши работата в двора ти и готово - наркодилър си. Че се продават свободно въжета, хамаци, дрехи от коноп - може. Че една скапана риза от коноп е 300 лева, бе! Промишлен коноп. Не като да се надрусаш. Само глава може да те заболи. Да сте чули някой да си е изпушил сандалите, че са били от коноп? Ама граби, граби, депутате.. то народът и без това сам ще измре.

10

Ханко Брат

преди 9 месеца

Заради комунистическите лузъри тоя държава е толкова изостанала от цивилизацията.Ушеф е фанал нещо което е легално в много държави за притежание.Абе що нещо не хващат лаборатории за амфетамини да не държът бизнеса Мухахаха

9

Растафарай

преди 9 месеца

Легализация на Козчето

8

едно време за

преди 9 месеца

Кръсника писаха - Взема 10 грама кокаин и шмърчи, шмърка , ама като ненормален и шофира на червено , плаща на ченгетата . Сега има закон .

7

а се чудя откъде нар

преди 9 месеца

котици . от кило марихуана се прави грам кокаин . по морето много дилъри , а не идват от колумбия и меьико фентинола и тревата . няма контрол . но журналистите пишат щуротии - каналите на фатик и къро доставяли от африка и дрън, дрън .

6

До 6

преди 9 месеца

Няма вече такива балами да садят домати. Сега младите бачкат на принципа или всичко или нищо. За повечето е нищо. От доматите ще изкарат по 2 лева на килограм. От Марихуаната 10 000 лв на килограм. Риск печели, риск губи....

5

Анонимен

преди 9 месеца

Абе как тъй не засадиха 240 корена домати и да ги оборудваха с поливниците, бе! За едното мързеливи, за другото не! Бай Ставри е готов да ги посрещне.

4

QWERT

преди 9 месеца

Аспарухово?

3

Ей, мечтая си за

преди 9 месеца

деня, в който полицията ще разкрие престъпниците в парламента...

2

420

преди 9 месеца

балкански стартъп

1

Анонимен

преди 9 месеца

От баба си знам, че който не кеши на ушевите,се чете по вестниците.