77

Паню Баирски

преди 7 месеца

***!

76

Александър

преди 7 месеца

Русия се стреми да не допусне НАТО до своите граници, не разб рахте ли? Всеки нормално мисл ещ политик ще направи същото! Приказките са едно, политиката друго, а действията- трето! Войни те в света го доказаха! *** отдавна няма!

75

Анонимен

преди 7 месеца

В САЩ Конфедерацията е загубила Гражданската война. В Европа, тя има мощен гръб в лицето на Русия и Германия.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Смрад за европансмрааааааааааад

73

Анонимен

преди 7 месеца

"България засега е доста добре по индекса "Държавата-бавачка"-ЗАСЕГА!!!??? Какво ли още ни чака????? Какво?-ГЛАД И МИЗЕРИЯ-това ни чака!!! И който оживее.

72

BGexit

преди 7 месеца

От страна-членка искат да ни превърнат във Видинска област на ЕС - безгласна, никому ненужда и западнала. Това ще стане, ако съююзът се преобразува в конфедерация или ако мажнат единогласието при приемането на решенията в ЕС.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Една организация Европейска,каквато е ЕС,не бива да се държи ,към Инакомислещите,както се държеше на времето до 1989 г СССР! Ако този " икономически,оказа се във времето че се превърна И Във Военен"! " съюз". Си позволява дълго да налага своите " политически решения" на " сила"! Ще отнесе Яки Протести от Европейските граждани!!!!!

70

Малко за политика

преди 7 месеца

В речта си баронесата подхвърли на всички по морковче. На нас - влизане в Шенген (което не зависи от нея и най-вероятно пак няма да стане). На Украйна - седем милиарда евро за възстановяване, които всички държави от ЕС ще плащат. И защо? Защото Урсула е кандидат за генерален секретар на НАТО. А кой възстановява държава, която е във война. За край на войната в ЕС никой не говори. Инициативи за това имаше от Турция, от Китай, от Африканския съюз, а от ЕС - не. Война до последният украинец.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко добре, само ЕС да не тръгне по пътя на контрола на чините, контрол на поведението, много близко да тях звучи това.

68

СБЪРКАНЯЦИ... РУСКИ.

преди 7 месеца

ВИЕ ДО 1989 БЯХТЕ МНОГО СВОБОДНИ, НАЛИ..?.... НЕ ЗНАЕХТЕ КАКВО Е КАФЕ, БАНАН, ПОРШЕ... СБЪРКАНИ ХОРА....... СТАНЧЕВ, И ТИ ПОПАДАШ В РУСКАТА МАНИПУЛАЦИЯ...

67

Анонимен

преди 7 месеца

Имаме два пътя за България - можем да бъдем като западноевропейците, можем да бъдем слуги на западноевропейците. Решаваме ние, чрез гласуването за предатели на България, или с гласуване за защита и равноправие на България вътре в Европейския съюз и НАТО. Европейския социалистически съюз вече не се харесва на десните, бесни либертарианци от африкански тип. За тях Африка и Индия са модел за подражание, а Европейския съюз е комунистически. Данъчната система трябва да се хармонизира със ЕС.

66

Батинка

преди 7 месеца

България щом е във Евросъюза и нато ги пиши умрели!!!

65

Анонимен

преди 7 месеца

И като ЕС и Еврозоната имат такива колосални икономически проблеми,за чии *** и нас ни натискат да влезем там...спомням си,че имаше един акроним на страни в еврозоната дето са зле икономически и са задлъжнели и беше PIIGS(сиреч ***) та и нас май искат да ни турят в ***...

64

Анонимен

преди 7 месеца

Ботуша на червените рашки и чини в Бг не бива да се допуска, те са Ком уни сти.

63

Ганя

преди 7 месеца

Искам България да я подарим на САЩ защото САЩ казаха че са миротворци и мислят за нас !

62

Анонимен

преди 7 месеца

За някои, които се подиграват-няма отделен контнент Европа. Европа и Азия са свързани и никакво море или океан не ги дели. Така, че ние сме в Евразия, колкото да ви е мъчно.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Бг е свободна докато влезе в еврозоната. :)))

60

А В ЕВРАЗИЯ..???

преди 7 месеца

ПУТИН КОНТРОЛИРА КРЕПОСТНИТЕ НА 120 %..... СИ ДЗИН ПИН КОНТРОЛИРА КРЕПОСТНИТЕ НА 120 %..... КИМ ЧЕН ИР КОНТРОЛИРА КРЕПОСТНИТЕ НА 120 %...... ЩО НЕ РЕВЕТЕ ЗА КРЕПСТНИТЕ В ЕВРАЗИЯ, БЕ СБЪРКАНЯЦИ...?

59

Чифута

преди 7 месеца

Дайте им го*на да ядът тия булгари ! Те са свикнали на всякакви гадости дето и кучетата не ги ядат ! Вземайте им всичко ценно дървесина , злато , храна , бяла робскоработна ръка ! Хвърляй им по 500 лв заплата колкото да си платят тока и им стига толкова !

58

ЕВРОАТАТЛАНТИК

преди 7 месеца

ВЕЛИКА ЕВРОПА... рувяха и навремето нацистките ***, преди съюзниците да ги изпратят в ада.