323

Анонимен

преди 7 месеца

До 331 Благодаря! И на теб честита.

322

Анонимен

преди 7 месеца

Гласуваш за ППДБ+ получаваш ГЕРБ и ДПС! Честита трета световна война .

321

Анонимен

преди 7 месеца

Русия също изнася зърно от районите на военните действия (окупираните територии). Ако ви е страх от украинското зърно, купувайте тогава руско - все от фронта идва.

320

Анонимен

преди 7 месеца

Абе кога внасяхме земеделска продукция от Украйна (СССР) след аварията в Чернобил, нямахте притеснения, че ядете радиоактивна храна, пък сега сте се загрижили за някаква си радиация от снаряди. Вие копейките сте много двулични хора. Когато е от Москва- всичко е чисто, когато не е от Москва, непременно е отровно.

319

Анонимен

преди 7 месеца

В по-голямата част от Украйна няма военни действия. Крайно време е украинците да напуснат България и да престанат да използват бедната ни страна!

318

Анонимен

преди 7 месеца

На Острова милионерите молят премиера да им вдигне данъците, пък нашите разглезени богаташи стачкуват, че им се струват малки свръхпечалбите.

317

Вълканов

преди 7 месеца

Проблемът за Българкото население не е проблемът на производителите, а в това че внасяните зърнени продукти от Украйна са расли и зреели при радиоактивно заразяване от взривените английски снаряди за Челенджър с ободнен уран. Второ върху зърнената реколта се е отрозявал от взривяването на снаряди, бомби .Това прави тазгодишната Украинска реколта много опасна за здравето на хората. Та проблемът на нашите производители съвпада със страха на Българкото население. Затова солидарност с тях до победа.

316

Анонимен

преди 7 месеца

Докога ще вървите срещу българския народ за да облагодетелствате украинците???

315

taschunka witko

преди 7 месеца

Хляба пак ще е скъп.

314

Роко

преди 7 месеца

Гърция ще получат 2,5 милярда за наводненията, при нас дойде комисар да ни пита вие колко искате нашите въобще не го отразиха ,а си гласуваха отпуск за да ходят да уреждат кметове и общински саветници по махлите си...

313

Анонимен

преди 7 месеца

Както каза един полски дисидент и борец срещу коунизма след промените:"Проблемът на източноевропееца е, че всичко, което му бяха говорили комунистите за комунизма са оказа пълна лъжа, а всичко, което му бяха говорили за капитализма - абсолютна истина"

312

така беше

преди 7 месеца

До карачанаков::ДДТ се продаваше свободно.На кесията-опаковката-имаше череп с кръстосани кости,досущ като пиратско знаме.Това беше през 60те години.

311

Снимката

преди 7 месеца

Като Кирил и Методий. Единият държи телефон, писалка и лист. Нещо погледите се разминават!

310

50 лумпена

преди 7 месеца

Наречени зърнена мафия протестират. Вземат милиарди

309

Слава за украйна

преди 7 месеца

Това е най малката жертва на българския народ за Украйна ние българите можем повече ако трябва и на ... за братя украйнци

308

Анонимен

преди 7 месеца

Малко съм неинформиран как точно ще приемаме отровното ГМО зърно на Уксрайна, след като Русия наложи тоталната забрана на тази търговия?!

307

Itso

преди 7 месеца

Дет са вика - честито на гласувалите. Ние, които не сме гласували си знаем.

306

Истина

преди 7 месеца

Украинските продукти не отговарят на нито един български стандарт за качество. Да не говорим за европейските стандарти. Освен това след като руснаците им удариха складовете със снарядите с обеднен уран от Англия вече земята там е натровена. Да не забравяме и че Чернобил е в Украйна.

305

карачанаков

преди 7 месеца

До Петър 312 Пешко,а нашите зърнари с какво ръсят сигурно с руски пестициди щото те са безвредни,едно време дрогарите комунисти с какво ръсеха ве чувал ли си за ДДТ покрай блоковете миришеше на смрад ама баба ти и дядо ти нагъваха хлебеца и нищо не думаха.

304

карачанаков

преди 7 месеца

ДРУГАРИ зърнари,начи вносът от Украйна Ви убива,причинява Ви загуби,някои от Вас ще фалират и затова ще протестирате яко.Добре де само да питам а като тръгнете да обикаляте страната с големите си трактори, при този скъп дизел няма ли да си причините загуби и някой от Вас да фалира и още ако внасяното зърно бе руско щеше ли да има такъв проблем и още след като е толкова отровно колко човека у нас и по света са се отровили Украйна произвежда зърно от време оно.