60

Юлиана

преди 1 месец

*** си ги произвеждате вие у вас. Една *** да хванеш ще научи повече и с повече желание от тия *** т.нар. "ученици" дето на по 12 години ми налапали вейповете и ходвт с 10 сантиметра нокти, айде моля ти се все учителите ви виновни, първо си погледнете вие кви *** произвеждате после учителите гледайте. Едно нещо като е тъпо на *** и с фуния да му наливаш знатния в главата, пак ще си остане куха лейка.

59

Човек с мнение

преди 3 месеца

Та така мили хора черногледи,как ви кажа,че учетелите са инструмента помагащ на децата да се развиват,а не машина тъпчеща акъл в на простите ученици главите.Матурите,успеха и дрън дрън на учениците е отражение на средата вкъщи,възпитанието,дисциплината и желанието за прогрес.Синът му няма търпение да завърши и да стане бачкатор,а ти да му говориш за история е малко нали сещате се.И въпреки това учителите го правят и от тях има какво да се вземе,но слуша само този който е готов да чуе.Без злоба!

58

Родител

преди 7 месеца

Уважавам учителите,но.....Примир:Както имат матури през 3,4 години( поне да са полезни за нещо),според общия успех на децата да се определи заплатата на учителя!Защото наистина има учители, които за нищо не стават и не ги интересуват образованието на децата

57

Анонимен

преди 7 месеца

Много експерти, но повечето май не са наясно, че по-голямата част от учителите все още не са получили нищо от обещаното увеличение, а нетната заплата на начинаещ учител е малко под 1200 лева. Медиите тръбят, че доходите на учителите вече са стигнали 125% от средната работна заплата и създават илюзията, че заплатите се увеличават през няколко месеца. Народа чете и псува, а пък даскалите се чудят как да изкарат месеца...

56

Анонимен

преди 7 месеца

Те още това увеличение не са получили, а този дрънка за ново. Брей!

55

.....

преди 7 месеца

Уважавам учителите ,не съм против тях,но има много от младите, където на нищо не учат децата.Питам моето в занималнята след обед какво правите,то каза:,,Ами госпожицата ни дава отговорите на готово да ги научим за теста!" И после не може да сметне нито дроб нито нищо! Е за такова образование ли да плащаме? Следват едни частни уроци ,там пак плащане и така... То техните увеличения станаха 6 бр. за 2 г. ,а другите отрасли и служби за тях няма ли?

54

Истината

преди 7 месеца

4месеца ваканция, отчайващо ниско ниво,съчетано с постоянно крякане колко са натоварени -тотален ужас.Цял ден кафенца и мрънкане.Детето ми завърши с отлична диплома, следва медицина,но това е плод на нашите денонощни усилия и учене с него.Бюджетни избиратели са милите учители.

53

Учител

преди 7 месеца

Продължавате да настройвате общество срещу учителското съсловие с бомбастични изказвания и новини от типа " тати ще ми купи колело, ама друг път" ! Желая успешна учебна година на всички учители и ученици!!!

52

Бени

преди 7 месеца

Добре, ама къде е резултата, все по- ниско е нивото на учениците( виж матурите). Не мога да си представя как един учител, ще се промени с по- високата заплата.

51

Анонимен

преди 7 месеца

За да има добри учители трябва да има добро заплащане. Доброто заплащане привлича повече учители и така се прави конкуренция от което се вдига нивото в работата. Това е принцип при всеки вид работа.

50

Анонимен

преди 7 месеца

До Гост 54 А подготовката за преподаването пада от небето.

49

Баба

преди 7 месеца

А ДАЛИ ЩЕ ИМА ПО ЕВТИНИ УЧЕБНИЦИ И ПОМАГАЛА, ЗАЩОТО 200 ЛЕВА НЕ СТИГАТ

48

Гост

преди 7 месеца

3 учебни часа на ден, 5 месеца отпуск и ваканции, недекларирани частни уроци. Всичко е нормално.

47

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 51 - Така е, но пък, заплатката е сигурна и хич не лоша. Че и я увеличават мине не мине време. На призива "ми станете учители" - не е нужно да ставаме учители, аз съм доволен от професията си и заплащането, но я върша както трябва. Това искам и от учителите, не само рев за заплати и оплаквания. В крайна сметка никого не държат насила в училище. Някой по-долу написа, че в Лидл давали стартова заплата 2000. За верността не мога да гарантирам.

46

До 47

преди 7 месеца

Не става въпрос за завист бе мушморок, а дали парите повишават знанията и уменията на учителите ? Трудно мислиш, опитай да поумнееш малко !

45

Анонимен

преди 7 месеца

Най- мързеливото общество, най- големите хрантутници на бюджета! Бойко преди години им вдигна заплатите за да ги подкупи да гласуват за него, сега пак. Какво работят по колко часа, ваканции, отпуск.... Научиха от две поколения насам децата на калпазналък, ку,рвалък и пед,ерастия, направиха ги от мъже и жени на дж,ендъри... Ще им вдигат заплатите. Най- некадърните от край време стават даскали, сега вече и високо платени калпазани ... ,Ами честито, и бих казал да живей труда!

44

Анонимен

преди 7 месеца

На бай *** всички са му некадърни. Само той знае кое как се прави, но не иска да го направи за да ги е яд другите и да ги прецака

43

Анонимен

преди 7 месеца

До всички коментиращи: ми станете учители и не завиждайте

42

Анонимен

преди 7 месеца

А Магарев дава по 2500 да спреш да говориш против него.Повече отколкото на учителите.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Това в малките селища означава тотална корупция. И сега в училищата в Делиормана се назначава изключително с партийна протекция, подплатено с финансова. Всяко работно място е на цената на златото, включително за чистачки. Значи също - никакво писане на отсъствия и на слаби оценки. А в "елитните" се пише Слаб (4), за да се направи различка, че все пак говорят български. Резултат - все по-ниско ниво на обучение.