47

Анонимен

преди 7 месеца

Вижте му много внимателно брадата на тоя. Да ви напомня на някои талибани или чеченски сепаратисти? Всеки мъж ще каже колко е досадно да се бръсне. А тука си имаме един нарцис. В затвора по 2 часа на ден ще тръгне да си чопли брадата? За ченгетата - знаем си. Не блестят с ум. Направо цяла рота да викнат заради един пръдль0. С едни белезници и 30 кила котва на крака щеше да е по-лесно, ама.. Пийте по едно кафе. Сега остава като в турски сериал тоя да има зъл брат - близнак! Татататам!

46

?

преди 7 месеца

Преди връшне в бойните спортове, да полежи в затвора. Нали ще има присъда? Или няма?

45

Анонимен

преди 7 месеца

Да да тоя неосъзнат нехранимайко с мутренски манталитет га налага хора на улицата за дреболии нямаше проблеми, вЕрваме че няма да посяга на бившата че си намерила друг.Иначе казано " Га яди кифтетата ни рива"

44

Public enemies

преди 7 месеца

Голям подвиг на полицията, арестува някакво момче, опасни бандити са навън убиват хора правят грабежи а МВР направи подвиг на деня арестува момче и медиите по цял ден с него се занимават.

43

Барон Мюнхаузен

преди 7 месеца

Мисля че си шампион в клозета...докога ще ни занимавате с тези ***?

42

Анонимен

преди 7 месеца

"Тренирам си тук и така" - Като чуя, някойда звършва изреченията си с "и така" и да очаква, да му разбера селските намеци, направо го отписвам като човек, с когото може д асе води разумен диалог.

41

Анонимен

преди 7 месеца

България има нужда от спешан промяна в НК ... и в дейнсотта и правомощията на прокурорите.

40

Анонимен

преди 7 месеца

А тези които насилват мъже за награда ли са?

39

Този Който

преди 7 месеца

Този *** рано или късно ще бъде превърнат в меkoтело с помощта на класически пернишки инструмент - винкел. Ще му се намери майстора.

38

Паню Баирски

преди 7 месеца

Жалко перекенде!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Ми айде, приятел, леви-леви и към затвора. И не се връщай, няма да ни липсваш. Една Отpeпka по-малко по улиците.

36

Емигрант

преди 7 месеца

Убита българска журналистика,съпричастна на престъпници!Вземали,че интервюирали чичото вместо бащата на това ***?Ако този случай беше в друга държава всяка сутрин сто"микрофона"щяха да чакат пред портата на бащата докато му вземат интервю,а в България журналята просто се страхуват от властимащите и чинно изпълняват техните поръчки!Как ще се оправите бе,като не се обедините и да"завземете"площадите,какво сте се разделили по партии като,че ли България не съществува,като,че ли животът не е ваш ?

35

Анонимен

преди 7 месеца

Този вече е завръшен престъпник и докато не утрепе някой човек тормоза ще продължава.

34

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 21 - Става и с достатъчно свидетелски показания, взимат се под внимания обстоятеслтва, история, мотиви ...

33

Анонимен

преди 7 месеца

До .!. - ПРобемът е, че ако ти го набиеш, на другата вечер ще си в багажника на някоя стара кола, дето са я пуснали по бира, да потъва в някои язовир ...

32

Анонимен

преди 7 месеца

До 33 - Не, не си представям, ама дрънкай още глупости ...

31

Анонимен

преди 7 месеца

на тати детенцето, то нищу ни е направолу! това е пооложението в Булг аристан в момента а вие се надявате да борите мафията по върховете. Едно малко гом но не могат да оправят за борба с мафията си мечтаят. Държавата цирк.

30

анонимен

преди 7 месеца

Това келешче скочи на Семерджиев в килията, представете си за каква психопатия говорим! И да , има протекция, иначе много добре знаем как да се справим с тези!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е туй обяснение-при условията на продължавано престъпление с 4 деяния обвиняемия се заканил с убийство на Б.Р. за описания период от 20.10.2022г. до 21.07.2023г. за деяния как престъпление,което е посочено на 20.10.2023г. в началото на периода посочен за извършване на престъпление,че заплашил отсрещното лице наверно Б.Р.,че ще я убие и започнал да я удря по лицето и след туй някакви още престъпления срещу лицето за този период има ли щом са посочени 4 деяния за продължавано престъпление.

28

решение

преди 7 месеца

тоя го оправя винкел в главата ,,,,,,забит !