34

Тоя комунистически

преди 8 месеца

Кло - ун, кариерис и лобис, защо подскача? Нещо май му трепка под лъжичката.

33

до 27

преди 8 месеца

А за хората с над 3 деца, да са си правили сметка. За да имаш над 3 деца, или трябва да имаш достатъчно възможности, или няма да ги гледаш както трябва. Редно е да се запитаме държавата има ли нужда едно семейство да създаде 10 деца, които не са образовани и създават проблеми на обществото. 3 деца са достатъчно, за да се увеличава населението. Важното е те да са отгледани правилно, да допринасят на обществото, когато станат на 25. За съжаление никоя от партиите не се изказва по този въпрос.

32

до 27

преди 8 месеца

Наистина имаме нужда българите да бъдат стимулирани да имат по 2-3 деца и имаме нужда тези деца да получават качествено образование и да се превърнат в добри специалисти на 25 години. Добре ще е държавата да помага повече и на хората с репродуктивни проблеми, които искат да имат деца. Познавам доста такива. Ходят в Турция или Австрия. Продължава....

31

до 27

преди 8 месеца

Важно е държавата да помага на родителите, които искат да имат деца и искат децата им да се развиват. Добре би било да се дават помощи до трето дете, но за сметка натова да са по- големи помощите. Включително едни 10-20к лв много биха помогнали на много родители. Трябва да се подобри състоянието на детските градини и образованието в училищата. Би били добре родители с 1-2-3 деца да получават жилище на ниска лихва. Продължава....

30

до 27

преди 8 месеца

Много хора се преселиха в София и част от тях правят деца до толкова, че съществуващите детски и част от новите не могат да ги поемат. В същото време тези хора правят малко на брой деца и наистина трябва да правят повече, но държавата без да иска им създава пречки. В крайна сметка ни трябват повече детски градини в София и достатъчно на брой икономически зони в останалата част на страната. Би било добре държавата да дава помощи до трето дете и да ги увеличи. Би било добре жените да раждат повече

29

Анонимен 8

преди 8 месеца

Докъде стигна София такива господа да саботират бюджета защото са решили че ще управляват София падение

28

aa

преди 8 месеца

ще ще, че я какви интересни неща се случват.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Защо няма детски градини, какво стана и каква е разликата от 2000 година до сега. Много деца ли се раждат или детските градини изчезват???

26

То бива плюене!?

преди 8 месеца

Момчето прекалява! Говори, говори и насреща никакви резултати! Ако пуснете Бонев и компания във Виена ще има да снимат, да снимат, да плюят, да плюят, обаче това няма да попречи на Виена за пореден път да оглави класациите за най-добър град за живеене!

25

абе

преди 8 месеца

коя е бонева ?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Бонев, гледай си приятеля там, да ти го отмаря у дупето и не се меси в политиката.

23

Анонимен

преди 8 месеца

А тоя малък брадат козльо какво предлага тогава щом не е съгласен с "големите батковци"?

22

Евгени Минчев

преди 8 месеца

Бонбонев е голям сладур!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Точно така - бойкот на бюджета на герб. След месец и нещо ще има нов кмет и нови общинари. Техни трябва да са решенията какво да предстои. А не отиващите си да зададат рамката за месеци и години напред. Това е тотално сбъркано. Но и типично за грабители и престъпници.

20

Обърнете внимание

преди 8 месеца

Какво е учил? Имал бил две магистратури (завършени във Франция). Но по какви специалности? "Икономика и УПРАВЛЕНИЕ" и "Иновации и УПРАВЛЕНИЕ"! А бе, някои дали се сещат, че децата им биха могли да се учат за нещо друго, освен за УПРАВЛЯВАЩИ?

19

Минаващ

преди 8 месеца

Само този *** липсваше в българската политика.

18

Познат

преди 8 месеца

Този се прегръщаше с комсомолката Мая Манолова и бранеше ***. Да не се забравя това!На първа линия беше

17

Наистина прилича

преди 8 месеца

на стругарче от Коньовица, което се връща в зори от нощна смяна. Личи си закваската на претендентите за най-високи постове, тръгнали от къщурки с тоалетна на двора и не подозиращи, че дипломи се получават И след много учене в университет, в който се влиза с тежък конкурс.Те са свикнали да стават студенти по параграф за прием с предимство и да завършват благодарение на някое от неогласяваните постановления,изискващи на "наши" деца двойки да не се пишат.От такива родители какво друго да се пръкне?

16

Иван Иванов

преди 8 месеца

"Спаси София" трябва да се пререгистрира на "Съсипи София". Некомпетентен бърборко.

15

Пак ли този? Докога?

преди 8 месеца

Пак този хленчещ нищоправец, който се оплака че му източили бензина от талигата. Иначе проповядва забрана на колите, а дори не се постарал да си вземе електричка, както правят тези, чиито глави е промил. Нашия си пердаши с талигата, а на вас проповядва колела и щуротии. Цялата им работа на либерастите такава. Като на лъжепророците. Ама то винаги е било така. На чужд гръб и сто тояги са малко.