9

Димитров

преди 9 месеца

Защо Гърция поиска над 2 млд.евро помощ за наводненията, а България -не ? Ние толкова ли сме богати или политиците са такива и нямат нужда от пари! Но за отстраняване загубите от бедствията ще отидат народни пари!

8

Българоубиец

преди 9 месеца

Гърби бюджета и после "логично" вдигай данъците и намалявай помощите...

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 2 И по каква логика ЕС трябва да помага на Либия? Да изброявам ли свръх богатите ислямски държави? Да им помагат те. А, и още нещо. Либия има огромни залежи от петрол. Нещо за което държавите от ЕС могат само да мечтаят.

6

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Почнахме с наводненията завършихме с шахтите за въглища))),който по плановете на определена група лобисти трябва спешно да се консервират в България!Каза някъв изкукуригал Литовец!

5

няма нужда от

преди 9 месеца

просия . саденето по 3 - 4 пъти е нормално . Гърците съдят по 8-9 пъти . От Турция идва добра стока . Качеството е , като на укаинското зърно . нямат вкус и са картонени, ама за снимка . По-малко вносители има и повече градинари и и с обори и ферми . До това се стига , след субсидиите на държавата , през годините . Всички предпочитат евтин внос пред заробване в технологии , без обновяване и с глоби от ЕС . Сигурно вървим към нов-стар път . Няма оправия .

4

Анонимен

преди 9 месеца

Гърците ще получат помощ. българите не. защото правителството на България дори не е поискало помощ за хората си, докато гръдското е.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Това показва, на правителството колко му дреме.

2

Анонимен

преди 9 месеца

И за кое да искаме помощ?! За локвичките в село Царево и двете дупки 2 моста ли?! Айде по-сериозно. Гърция има нужда от помощ. Либия има нужда от помощ. Тука се надовнило едно село и олелия до небесата...

1

баба мара

преди 9 месеца

изсекоха горите бетонираха курортите и сега с нашите евр пари ще ги обезщетяваткаква е тази пор-но-графия категорично съм против