20

Срам

преди 8 месеца

Тези хора нямат ли чувство за отговорност срам след като системата го позволява те са чувстват недосегаеми и безсмъртни вечни после не говорете драги наши политици че ще намерите начин да задържите младите хора в България няма как да стане така! Пенсионерите трябва да си харчат пенсията да са живи и здрави и да си ходят!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Живял съм 26 години в Испания повярвайте ми там държавата система е такава че веднъж вземете ли пенсия от държавната веднага си вънка даже и в частния сектор трудно го вземат на работа. А тук е обратното той вече пенсионер те го назначават тепърва и пак като държавен служител

18

България

преди 8 месеца

Само в България е възможно това 47 години бил кмет и се кандидатира още и още ми този човек Начи е безценен номер едно няма д-р като него и не е заменим. Точно това трябва незабавно да се промени в България да има референдум да се говори за проблема неможещи можещи стари номенклатури пенсионери предимно ги държите на работа това е сбъркано погледнете в държавните структури агенциите само вижте само пенсионери, пенсии стоят на хранилка на гърба на държавни помощи пенсия и заплатка сладка !

17

препърс

преди 8 месеца

Няма шанс за нов мандат,*** искам ром за кмет

16

Анонимен

преди 8 месеца

за 47 г. не можа ли да оправиш водата, признай си, че те блазнят парите, след това ще стане местния краварник и т.н.

15

Я па я..!

преди 8 месеца

До баба мара 16 Пречистването на водата не е лесна работа. Необходим е поне половин век.

14

Анонимен

преди 8 месеца

ПРЕНАПИСВАНЕ НА ИСТОРИЯТА, ОБЕЗПАМЕТЯВАНЕ НА НАРОДА, ЧУЖДОПОКЛОНСТВО, ИМЕНА КАТО СТЕНЛИТА, ДЕБОРИ, НАНСИТА И ДРУГИ ПОДОБНИ НЕБЪЛГАРСКИ, ОТНЕМАНЕ ПРАВОТО НА РЕФЕРЕНДУМ, ГАВРИ С КОНСТИТУЦИЯТА, ГАВРИ С ИНСТИТУЦИИТЕ, ПРЕГРЪДКА С МАФИЯТА И ПОСОЧЕНИ ОТ МАГНИТСКИ, КОРУПЦИЯ, СЪСИПВАНЕ НА ББР, ПОПУЛИЗЪМ, ПРИКРИТ ФАШИЗОИДИОТИЗЪМ, ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛСТВО, КРЪЩАВАНЕ НА СОФИЙСКИ УЛИЦИ НА ФАШИСТИ, ПОРНОКАНАЛИ, КУПЕНИ СИНДИКАТИ, ПРОДАЖБА НА НАЦИОНАЛНИ И НАРОДНИ ИНТЕРЕСИ, ТУРКОФИЛСТВО, ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕ-ДЕМОПАРОДИЯПрочети още на: https://dnes.bg/stranata/2023/09/14/za-i-protiv-ukrainskoto-zyrno-ochakvame-2

13

Анонимен

преди 8 месеца

Давай дедо Делчо, още може! До памперс трябва да стоиш на поста

12

баба мара

преди 8 месеца

за 47 години не е изчистил водата от мангана сега точно това му е задачататова са алчни ненаситни хора

11

Анонимен

преди 8 месеца

Добре де, за половин век не може ли да оправи водата, това толкова базово нещо без което никакъв живот не може да съществува ? Съответно, тия хора толкова ли не можаха да намерят някого за това ?

10

Анонимен

преди 8 месеца

Е за това няма да останат млади хора в България. Още от комунистическо време някой се впиха във властта и докато не умрат няма отказване.

9

В

преди 8 месеца

е-Васи и БКП-то...

8

Кмета

преди 8 месеца

Този е същински Дънкан Маклауд

7

Емигрант

преди 8 месеца

Това може да се случи само в комунистическа държава ! И за какво умствено развитие може да се говори в България ? Статията е за възхвала или за срамота ?

6

Анонимен

преди 8 месеца

Комунист, пребоядисал се на ***, после на гербераснт и накрая на променкаджия. Знаем ги такива.

5

Анонимен

преди 8 месеца

"До 2021 г. рекордът за най-дълго управлявал кмет бе Крум Георгиев от рилското село Бели Искър 51 години." - След като Делчо Митев е кмет 47 години ,значи рекорда не е "счупен" още :)

4

Анонимен

преди 8 месеца

Е, той като 47 години не е успял да свърши тази основна задача, ще му трябват сигурно още 50 години, ама няма да останат селяни до тогава.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Това се нарича местен феодал.

2

Анонимен

преди 8 месеца

И ГЕРБ бяха против оседналост на мандатите.50 години кмет ??Северна Корея има повече демокрация от това

1

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя удари бай Тошо у земята!