10

Дедо Соки

преди 7 месеца

На няколко пъти ми се случва докато съм на заведение и пее Емилия да чуя, как разни хора си говореха, че различни мъже наляво и надясно говорят, че Ема редовно иСзневерявала с тях докато Башур не е с нея и детето, не е от Башур, а от някакъв наркозависим клиент, но Ема умишлено криела това, за да може да иСмами и задържи Башур, за да продължи да я издържа. Тя естествено че няма, да си призне пред него и ще отрича, но клиентите и се похвалили каво е е правила.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Много е грозно да наричаш Световният шампион по шах авер на когото и да било. Това е навлизане в личното му пространство, принизяване на достойнството му и проява на неуважение към него

8

Батьо ви

преди 7 месеца

Правилно ли разбирам от статията, че през 2016 Кубрат и Веселин са играли партия шахмат и Кубрат е успял да го докара до Реми срещу Веселин, т.е. до равен резултат? Ако е така - респект към Кобрата ! ! ! Само си представете какво е да играеш срещу световния шампион по шахмат. Аз лично не бих излезнал на 12 рундов мач срещу Кубрат, а за равен резултат срещу него не мога и да си помисля. 12 секунди в първи рунд може и да издържа, ама нататъка... трудно...

7

Сенеката

преди 7 месеца

Да ви имам публичните личности!Само това ще ви кажа...

6

Анонимен

преди 7 месеца

Заглавието и снимката, която сте сложили е гнусно. Не може да става сравнение между Веселин Топалов, световен шампион по шахмат и Кобрата - бияч от селска дискотека.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Много ви е просташко заглавието! Малко повече уважение е редно да имате към Веселин Топалов! "Авери", "раздумка", кому е нужно чак такова сваляне на нивото?!

4

Сенеката

преди 7 месеца

Всичките ни публични личности имат излъчване на ид.иоти и се държат като такива....да не би да се дрогират или им идва отвътре?!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно са на един акъл щом са аверчета....АААААУУУУУ!!!

2

IQ 3.14

преди 7 месеца

прибира се веско топалов дом едвам ходи. посреща го жена му: "мръснико мръсен, къде се мотаеш, прибираш се, едвам ходиш..." - бех с кобрата, играхме шах.... "я се погледни на кво приличаш, едвам ходиш, целия си посинен" -"ти кво искаш, на шах ли да ти мериша?

1

Топала

преди 7 месеца

Понякога се срещам и с имбесили, но никога не прося като турското културно наследство!