144

Анонимен

преди 7 месеца

Всички пари и Бг-медии са в ръцете на ДПС и герб !

143

Герб

преди 7 месеца

Много ТЕНКЮ на Денков , ПП-ДБ свалиха още 10% !

142

Анонимен

преди 7 месеца

Защо герб са на 1-вото място ? Ами защото Баце си напазарува електорат от държавни чантаджии , като от 340 000 , ги увеличи на 620 000 бройки , с тлъсти заплати , ето за това има ТВрЪТ електорат , нищо че са примитивни кадри -КАЛИНКИ .

141

Анонимен

преди 7 месеца

ПП-ДБ се оказаха най-голямото зло за България. Оказаха се всичките потомци на ДС, искащи да си върнат властта в държавата и да си продължат с далаверите и кражбите. След всички разкрития и манипулации и на вота дори, трябва да си много глУуУуУУпав, за да гласуваш за ПП-ДБ.

140

ППДБЛГБТИ+

преди 7 месеца

Това с ала-балата. ППДБЛГБТИ+ иначе не минават и 4%.

139

Анонимен

преди 7 месеца

Центовете изостават, скоро ще последват БСП към дъното

138

Не, дистанцията

преди 7 месеца

не се увеличава. Просто ГЕРБавите имат твърд електорат от крадливи калинки , инсталирани в цялата държавна и всички общински администрации, които до откат гласуват за тях, защото иначе знаят, че ще трябва да минат на социални помощи. Увеличава се армията на негласуващите. Те са за бой, защото са ходещи мъртъвци. Всичко отричат и плюят и завличат и малко останалите борещи се за промяна в България. ГРОБ може да бъде изкоренен от държавата и властта или с въоръжено въстание или с повече гласуващи

137

Младияпремиерсхарема

преди 7 месеца

Дистанцията между партията на безпартийните и зеленчуците се увеличава 100%, скоро се създава и зеленчука и другите влизат в затвора да връщат всичко и да трошат камъни

136

Анонимен

преди 7 месеца

Пак яка ундурма.....Във фейса хората масово са против ГЕРБ и ППДБ. Докато американците са родоотстъпниците и манипулират изборите, крака ми няма да стъпи на избори.

135

Анонимен

преди 7 месеца

До Ралица>Е, пак ли е виновен народа че разваля рахатлъка на вожда от герб , който е И СЛУГА на ДПС --ПАК !

134

Анонимен

преди 7 месеца

До Ралица.... РАЛИЦА , как ще коментирш докладите на ЕК от ЕС за България , където са едни и същи всяка година , само сменят годината: ''България най-бедна и най-корумпирана държава'' ... и КЛИШЕТО :'' СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''. ... зА ДА НЕ КАЖЕШ ЧЕ ПАК ВИНОНИ СА КОМУНИСТИТЕ , ТО : И във другите държави , нови членки на ЕС като България , е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ ,.. и къде са те сега , и къде НЕ СМЕ НИЕ . МЕРСИ !

133

Анонимен

преди 7 месеца

До Ралица... Извинявайте , но защо ЛИ пък все : При всички престъпления , все се стига до А. Доган , Пеевски и...Борисов ???Как ще ни обясниш това ЯВЛЕНИЕ !

132

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Денков остане още 100 дена , още 10 % --МИНУС !И копейките ще ги изпреварят .

131

Алекс

преди 7 месеца

Ще се увеличава още.Капанът щракна и Про100то е вътре.

130

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 7 месеца

ВСИЧКИ АГЕНЦИИ СА ЛАКЕИ НА БОРИСОВ И ГЕРБ,УМИРАТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НЕЩО,ЧЕ ДА ТРЯБВА ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ С ИСТИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ.

129

Списаревски

преди 7 месеца

Това са пълни глупости...Кви 20 % подкрепа, кви 5 леа - узурпаторите с 5% подкрепа от собствените си семейства и държавните човечета, дето не работят, но лапат, вън!

128

Ралица

преди 7 месеца

България е богата държава да знаете а къде са доказателствата срещу Борисов министър председател на няколко правителства работи с хора защо постоянно Борисов взел Борисов виновен Как един човек ще ви е виновен за каквото се сетите моля ви

127

Ралица

преди 7 месеца

Борисов 20 год е Политик и всичко и всеки който желае да стане политик се държи за Борисов Държавник Лидер Демократ вярно има и допуснати грешки А къде са онези промените какво направиха за държавата вече 3 год нямат хора да управляват всеки иска стани да седна Инфраструктура НУЛА 3 год разруха Борисов беше оставил пари за Хемус няма ги ни пари ни Хемус а инфлацията а да питам къде са онези 8 милиарда течове изобщо само разруха

126

хе хе хе

преди 7 месеца

Ми то зомбитата от ППДБ почти нищо не може да ги разколебае в подкрепата им. Освен едно - ако спрат да им плащат за тази подкрепа. Засега Посолството раздава сумите, така че всичко в тази част от Сглобката е ОК. Същото важи и за ДПС. Виж, при ГЕРБ нещата са по-сложни, на много народ пострадаха бизнесите или работните места. Мам електоралните щети ще са значителни:)

125

Анонимен

преди 7 месеца

БСП и ИТН изобщо знаят ли защо са в парламента, наистина ли са в парламента или им надписват гласове, само и само да са вътре и да сеят интриги?!!Какво стойностно тези 2 партии могат да направят за народа с такъв жалък брой гласоподаватели, освен да вземат субсидии и да облагодетелстват себе си..