54

бай Гошо

преди 8 месеца

да де, ама ето един въпрос с повишена трудност: за колко минути може да се пренесат "останки от руски дронове" от бивша Укриана до Румъня? И това не се ли организира от едни момчета от една централа, чиито служители преди 34 г. извличаха трупове от моргите и човешки останки от гробищата и ги разхвърляха по улиците на градовете на същата таа Румъня, за да дискредитират "комунизъма"?

53

Голяма работа -

преди 8 месеца

колкото две малки.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Кррим нещо не е мн руски напоследък АХАХахахахах

51

Анонимен

преди 8 месеца

НАТО няма информация, сочеща някакво умишлено нападение - Ако беше умишлено нападение ,дали само някакви "фрагменти от безпилотни самолети в руски стил" щяха да намерят румънците и то из полетата до границата с Украйна :))))))

50

IQ 3.14

преди 8 месеца

според агенция "на бръснаря брат му каза", неназовани източници са цитирали съответни документи, според които страна, пожелала анонимност е изразила увереност, че може би евентуалният изход от тази ситуация ще стане ясен следващите няколко дни. арестович мъда да бръсне.

49

Нелка,

преди 8 месеца

около 15 минути гледах задълбочено снимката под заглавието и не схванах какво е, нито каква е връзката със статията.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Така,както са се напънали румънещите,да не стане така,че след време руснаците да открият някакви следи от Румъния?!

47

английски стил

преди 8 месеца

тук на сайта отново открихме новина "английски стил"! "хайли - лайкли" ха ха ха ха !

46

Хайли Лйакли :):)

преди 8 месеца

тука мирише та смърди на английска редакторска помощ!

45

руски стил

преди 8 месеца

"безпилотни самолети в руски стил" ха ха ха! За руснаците аеродинамиката е специална по-различна някак, така ли?

44

Накратко :

преди 8 месеца

"... съобщи НАТО..."

43

Това

преди 8 месеца

бие рекорд по тъпня. РФ уж от Иран ги купува дроновете, пък сега фрагменти в руски стил :) Как пък разбраха, сигурно имат изтипосано флагче и надпис "Сделано в РФ". Аз утре във Варна като се препъна в някакво желязце пак руснаците ли да обвиня? Казвайте, че да съм примерен евроатлантик :)

42

Анонимен

преди 8 месеца

Рашка ше изяде големия хаймарс

41

Анонимен

преди 8 месеца

това, което най ме радва е, че поддръжниците на Зелевски в БГ са най-доллната, прроста и беедна прослойка от населението. Хора, функционално неграмотни, вечно мечтаещи да са роби на някого...

40

Анонимен

преди 8 месеца

До 54 redordead:За себе си ли говориш хаха?Доста неграмотно пишеш.Описал си себе си.

39

redordead

преди 8 месеца

това, което най ме радва е, че поддръжниците на Путин в БГ са най-доллната, прроста и беедна прослойка от населението. Хора, функционално неграмотни, вечно мечтаещи да са роби на някого...

38

До War eternal

преди 8 месеца

Румъния и полша ще се радват много дълго тавариш. "Вяликата" расиюшка затъна в източна украйна по пътя за берлин,а ти ще продължаваш да се правиш на приятно разсеян дори след капутинацията на пуйлото.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Ако експети огледат мястото и елементите, да не се окаже, че са подхвърлени? Иначе за дрона минал няколко натовски граници и се взривил насред Загреб да не говорим. За сваления румънски МиГ 21 да не говорим. За ракетата убила двама полски фермери да не говорим. За украинските самолети и вертолети бягащи от руските, и навлизащи в румънското въздушно пространство да не говорим.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Това да си третополов ППДБЛГБТ тро0л , е лоша съдба на панелен безплодник.

35

War eternal

преди 8 месеца

НАТО открито е във война срещу РФ, която засега се води на територията на Украйна, а също и в Черно море, засега. Румъния и Полша да се радват, че падат само останки, защото заедно с гърция и бг осигуряват логистиката за доставки на оръжие за режима на зеленски и по този повод могат да бъдат атакувани във всеки един момент.