52

Анонимен

преди 7 месеца

Махни тия партньори!А бе да питам някой от избирателите на правителството ,защо само България вдигна забраната за украинското зърно?Чакам с нетърпение цената на хляба,олиото и на царевичното брашно да падне,че утре утре ще ходя за риба че докато я ловя трябва да ям евтин хляб,като я ловя качамака трябва да е евтин и на края да си я изпържа в евтино олио!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Че те мексиканците нали до сега си партнират,внасят брашноооо,лекарстваааа,успокоителнииии, и всякакви други стоки от първа нужда!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Да,да им е честит новия партньор,остава само да премахнат оградата с Мексико и партията ще е пълна!

49

Хахахаха

преди 7 месеца

Бухахахахахаха Уахахахахахахахахаха... БлумбшмрЪк АД :) :) :)

48

Анонимен

преди 7 месеца

До Поздрави от СанДиего А бил ли си в Китай през 70те?

47

Поздрави от СанДиего

преди 7 месеца

Ха ха. Статията е забавна. Не знам как изглежда тя на тези коментиращи я от родното си село в България което никога не са напускали , но тук само би разсмяла някой. Ходил съм в Мексико няколко пъти и състоянието там се описва с ТРИ думи. - Неграмотност. Бедност. Наркотици. Единствената мечта на младите между два фаса с трева е да научат английски и да избягат в САЩ. Какви инвестиции, какви пет песос.Хиляди са компаниите тук изградили бизнеса си от търговия с Китай. Мексико няма да замени НИЩО.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Ще наблюдаваме бърз прогрес на Мексико и мъчителен регрес на Китай. Китайските фирми в Мексико бягат от комунистически Китай който направи завой към пpocташкия комунизъм от миналия век борещ се на живот и cмъpт с американския "империализъм".

45

Анонимен

преди 7 месеца

От русия нищо друго ли не успяха да измислят освен да пишете коментари за наркотици, огради, Калифорния и т.н.? Реално нищо по темата която е, че американския бизнес се изтегля от Китай и се мести в Мексико и други държави. Рашистите стават все по-смешни в агонията си. Това да пишеш неща които нямат нищо общо с темата е признак на безпомощност.

44

Калифорния

преди 7 месеца

кога ще я върнат на Мексико?

43

Оградата за какво е?

преди 7 месеца

А оградата с Мексико е почете знак, така ли?

42

Анонимен

преди 7 месеца

Мексико им доставя наркотици на макашитата.Намерили с какво да се хвалят...

41

агент Мъдлър ЦРУ

преди 7 месеца

Китай все още имат възможност да нападнат Русия и да ликвидират Жужака и д. Ъртите *** в Кремъл.

40

Ел Чапо

преди 7 месеца

Андале - андале ! Вамос мучачос .!.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Факти - преди САЩ да реши да търгува с Китай, китайците бяха една от най-бедните и мизерстващи държави в Света. САЩ можеха да изберат всяка друга бедна държава. Избраха Китай защото изкуфели професори си фантазираха, че с увеличаване на благосъстоянието Китай ще се реформира и ще престанат да са комунистическа диктатура. Идеята беше Китай да са съюзник срещу СССР. Илюзиите това да стане умряха и сега Китай ще бъдат заменени.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Доставя тонове наркотици, това са големи пари, тях що не смятате

37

Анонимен

преди 7 месеца

Най-често срещаното име на новородено в САЩ е Джамал. А от 2011 повече от половината новородени там са цветнокожи.

36

Щерю

преди 7 месеца

Голям шанс за Мексико - да бъде изманипулиран и демократично окраден от САЩ...

35

Анонимен

преди 7 месеца

Смях голям! Китай никога не е бил приятел на САЩ. САЩ нямат приятели, а само колонии.

34

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 37 Като достигнат стандарта на САЩ мексиканците няма да бягат в САЩ. Стените стават излишни.

33

Анонимен

преди 7 месеца

КОЙ Е НАЙ ЦЕННИЯТ КАПИТАЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА- ДО СКОРО ТАМ НЯМАХА ПЕНСИОННА СИСТЕМА- ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ- ТАКА БИЛО СОЦИАЛНО И СПРАВЕДЛИВО, Е ДА ДЕ АМА НАЛИ ПРИЕХА ДИРЕКТИВА СПОРЕД КОЯТО В КОМУНИСТИЧЕСКОТО КИТАЙСКО СЕМЕЙСТВО ТРЯБВА ДА ИМА ДО 3 ДЕЦА ТА ЗАПОЧНАХА ДА ПЕНСИОНИРАТ КОМ ДЕЙЦИ И СЕЛСКИТЕ РАБОТНИЦИ- 3 ДЛ- ТАКА БИЛО СПРАВЕДЛИВО. ТАМ Е КОМУНИСТИЧЕСКА МИЗЕРИЯ И ГЛАД- ОТВОРИ ЮТУБ- ПАЗАРЪТ В УХАН- ПРИЛЕПИ, МИШКИ, ПЛЪХОВЕ, КУЧЕТА, КОТКИ..