11

хххххххх

преди 7 месеца

Да хубаво я давате за пример до какво води неразумно шофиране.Но все пак тази Дивна какво наказание получи? Май нищо, продължи си ей така все едно нищо не е станало.Докато всеки се измъква, така ще е.Каквото и да си говорим Дивна и е разбила живота с тази катастрофа.Този крак винаги ще и е проблем занапред, да не говорим всички други загуби и болки около това.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Тази доста дарения събра, помня кифлите на работа събираха и да не си спомням да е било животозастрашаващо, просто за помощ.

9

Щом

преди 7 месеца

е жива и диша, има надежда! Нужна е добра рехабилитация, раздвижвания, а може и още операции да претърпи. Важното е да не губи надежда. Всичко се оправя!

8

Уфсъ

преди 7 месеца

A оная дивна какви последствия понесе? Продължава ли да гази по улиците? Напълни се територията с всякакви дивни с бивни и без! Закривай!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Щом се търка толкоз значи е платена реклама.

6

Анонимен

преди 7 месеца

За кво п ет пъти пише едно и също с едни и същи думи за кво пише едно и също пет пъти с едни и същи думи?

5

пенсионер-ветеран

преди 7 месеца

един похабен живот от глупост... търсенето на модели-инвалиди, едва ли е голямо, но в ОнлиФанс за Всеки Влак си има пътници, тя и без друго има Опит с Топлес снимките!

4

С.

преди 7 месеца

Единият крак бил по-къс..... Като ги вирне нагоре, кой ще ги мери?

3

ужас

преди 7 месеца

Браво за силния дух моиче, има много такива случаи, както и на една от най-близките ми се случи нещо подобно, дано всичко да е наред за в бъдеще. Успех!

2

Милатааа

преди 7 месеца

А така помних как куца, кьорава и саката се появяваше с чанти за по 4 000 евра. Те не са от дарения бе! Те са .... беш ли ми ммата от къде. Нека детето духа докато може, после е леш.

1

пришълецът

преди 7 месеца

Явно някой има странни очавания за след пет години от катастрофата ви:)))