154

Истина

преди 8 месеца

Българските зърнари СА АЛЧНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ,,,, КОГАТО И ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯТ Е КЪСНО.

153

Bad Face

преди 8 месеца

Oткровенно *** пропаганда, че този безогледен и дъмпингов внос всъщност ще "изцери" инфлацията и ще понижи цените на хранителните продукти

152

Анонимен

преди 8 месеца

До Врабчето ВРАБЧЕ или напълно изкукуригал пытофил?

151

Врабчето

преди 8 месеца

Бойкот на украинските стоки! Но е трудно или невъзможни, защото са скрити. Като заразят и животните ще оцелее само елита. Това е и Целта!

150

блатар яде бой

преди 8 месеца

До Кравар мучи на луна за Африка обаче никой друг те копува от русия

149

Анонимен

преди 8 месеца

Увеличаване на предлагането Води и до падане на цените . Закон Божи в икономиката

148

Анонимен

преди 8 месеца

Някой ще ми обясни ли как точно бранш с 2.5 милиарда лева печалба за миналата година (90% от тая печалба е в десетина фирми) ще фалира от малко конкуренция

147

Анонимен

преди 8 месеца

Къде е този обогатен уран? Не може да се повтарят глупостите от руските пропагандни телевизии. Не е професионално.

146

читалище заря

преди 8 месеца

министърът ли смята или водкаджията от бан? заглавията са ви като песен на тони стораро, самодейци

145

IQ 3.14

преди 8 месеца

абе статия за една подводница, ростов на дон, има ли, че нещо не мога да я открия? (не подводницата, статията)

144

Анонимен

преди 8 месеца

В момента земеделието в България е една голяма далавера. И това е именно заради субсидиите. Нужно е да имаш земя за да вземаш субсидии. Обаче е нужно да не работиш по тази земя, понеже ще си на загуба. Това и правят хората - купуват нова земя със субсидиите за да вземат повече субсидии и се правят, че я ползват тази земя. Само от субсидиите избиват покупката за няколко години. И чакат по - добри времена за да сеят или продадат.

143

Анонимен

преди 8 месеца

Земеделие няма без евтини горива и торове. Евтините горива и торове идват от Русия. Едно правителство тея дни се погрижи да няма руски горива и торове в България. Или ще има сериозен скок на цените на храните, или българското земеделие няма да го има, или и двете, а запада ще ви продава нискокачествени вредни храни на силно завишена цена. Ако някой може да ме обори да заповяда. И да плати оскъпяването на храната за семействата и пенсионериоте от джоба си обаче. Иначе да си трае калмука.

142

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен,к.143 Първо от тези 9 млрд.лв ще извадим онези 40%, които искахте като помощ от държавата и ако не беше Правителството К.Петков щяхте да ги лапнете. От 9 млрд.лв сумата става 5,4 млрд. Второ, ще ивадим помощта 80лв/дка,която ви се дава от ЕС. Приносът ви става 4,8 млрд.лв. Основната част от произведената пшеница е за износ, поставяме 50%. Колко ви оставя приноса - 2,4-3 млрд.лв от обща сума на бюджета 150 млр.лв. Бихте ли понамалили малко самоизтъкването?

141

до "руски опорк

преди 8 месеца

"Цял свят яде украинското зърно, само за русофилите то е ГМО и заразено!?!?!" - Цял свят, без Европа и Щатите, където са осъзнали че лекуването на болни хора е много по-скъпо от далаверката с евтино зърно. Да го обозначат и да го пуснат в мрежата и да видим колко хора ще го купуват. А не да го смесят с нашето на брашно.

140

Амиии

преди 8 месеца

"Влиза евтино зърно, което ще залее страната, поставя се въпросът за качеството - то не отговоря на европейските изисквания, украинците използват ГМО, торове, сортове, да не говорим, че се води война, че има обогатен уран", изброи Боюклиев. - Т.Е. ЩЕ НИ ТРОВЯТ. ЧЕ И БЕЗ ТОВА СМЕ "МНОГО".

139

Маринчо Кожухаров

преди 8 месеца

МНОГО добър и точен коментар ................без заобиколки и шикалкавене

138

Кравар мучи на луна

преди 8 месеца

До руски опорки Кви опорки са те подпряли -когато Русия е номер 1 по износ на зърно бе шн0рхел.

137

руски опорки

преди 8 месеца

Цял свят яде украинското зърно, само за русофилите то е ГМО и заразено!?!?!

136

Онколог до Химик

преди 8 месеца

До ХимикЗ:аповядай на работното ми място. Ще плачеш, повръаш и ще се извиниш за думите си на цялата изстрадала нация.

135

Анонимен

преди 8 месеца

Едно семейство за година ползва 10 бутилки олио. Сметнете ги колко са. БГ фермерите теглят кредиити за втора година за да платят по 2,5 милиарда ренти. Трета година няма да има, финансово няма как. Извадете от бюдета и тези около 9 милиарда ппринос на земеделието като цяло , отделно загуби за търговци на агротехнка, превозвачи и всички, заети в процеса. И поне веднъж ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО.Бъдете гърци за разнообразие.