116

Анонимен

преди 8 месеца

А джуджето черпило ли е кюфтето с чайче?

115

Анонимен

преди 8 месеца

На снимката Ким е гладен

114

Рибай Стек

преди 8 месеца

Излагат се, само на риба и зеленчуци са я карали, Ким се е обидил, помислил си е че Путин му намеква нещо за диети и отслабване.

113

Demonaz

преди 8 месеца

Две толкова развити държави,че всички бягат и се спасяват през глава от тях. Родните русофили много милеят за тях, но децата им все в лошия Запад. Двама наследника на Чингиз Хан се виждат на снимката. Руснаците били част от Европа да,да сигурно.

112

Малко за политика

преди 8 месеца

Да си припомним, че по времето на Тръмп Северна Корея спря ядрената си програма и не получи от САЩ нищо в замяна на това. Никакво отменяне на санкции. Нормално е да се сближи с Русия. В политиката важи правилото "Врагът на моя враг е мой приятел ". А колкото до санкциите на ООН срещу Северна Корея, САЩ са се отказвали от международни договори не веднъж. Но и Русия също може да го направи.

111

Анонимен

преди 8 месеца

Хапнали , пийнали , замислили някоя световна мър-со-тия и по живо по здраво.Х-ул-и га-ни.

110

Толстолоб Русофоб

преди 8 месеца

А чай пили ли са?

109

Анонимен

преди 8 месеца

До Голем е Ким - 122 - ааа, баце, такова.. "Владетеля" на Света що пътува с брониран влак? Що се е закопал под 100 метра бетон в Кремъл и е развъдил 10 двойника? Не трябва ли да крачи гордо и победоносно през Света? А на Ким му е голем.. търбуха. За есетра. Друго големо не виждам. А, и гушката.

108

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 124 - видел си ти есетра - само в мокрите си сънища с Путин. Само не знам преди или след като му направиш като вятъра!

107

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 128 - еми много ясно защо! Защото там, за Петин - есетра, а за путинолюбите - "Широка Страна Мая Родная". Е затова.

106

Анонимен

преди 8 месеца

мойта вече се видя, децата по чужбина се устроиха, като на комунистите децата. а на вас червени копИлета ви пожелавам да живеете остатъка от живота си в социализъм и да лижете руски ***. ако съм жив ще гласувам за копейката, да ви помогна да ...

105

Радослав

преди 8 месеца

До 80: това, че преди държавата беше кредитополучателя, а сега си ти не променя факта, че тогавашният ви висок стандарт беше на кредит, затова цоца фалира и всичко се срина! Всичко ви беше на дотация, кредит към завода, кола с пари в спестовен влог в държавната банка и каквото друго се сетиш. Преди плащаше кредит 20 години докато си получиш изгнилата Жигула която от ден първи е постоянно в ремонт защото е сглобена от същите цоцалисти като теб с длето и чук, сега поне колата я получаваш същия ден

104

Анонимен

преди 8 месеца

Добре ве копейки, виждате, че в Мордор е рая, а тук заради санкциите от Москвето 100 пъти ви казаха, че ше става все по зле, а и вие го виждате доста добре по сметките си в края на месеца и пак нещете да идете при великите ръководители путинака и прасчо, що така ве? Що предпочитате да седите в прогнилия ЕС и НАТО?

103

Анонимен

преди 8 месеца

Гладна мечка оро не игра

102

Анонимен

преди 8 месеца

За есетрата завиждам много вкусна риба. Поне манджата е била добра и рачета бижу.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Хаха, седяли са гладни споредн мен, защото джуджака си утепа готвача. Затова са и така тъжни на снимката.

100

Голем е Ким

преди 8 месеца

не е като ЕвроАтлантическите Пудели на Бай Дэн, които Никога няма да имат Среща с Владетелят на Света - Путин!

99

usa

преди 8 месеца

Ами като затвориха МакДоналдс - какво да яде Ким? Известен любител на американските бъргари... Няма да яде в Дрън-дрън и точка или както са прекръстили окралите бизнеса...

98

доко

преди 8 месеца

Ето тези двама велики вождове ще громят гнилият запад! Вижте светлите ликове на снимката.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Как със сигурност да се различи промития от пропаганда мозък на българските копейки? - под статия за Ким и Путин пишат за кравари и украинци. Толкова са изтрещели.